Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Metropolitan: Στην Βόρεια Εύβοια για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους

Metropolitan: Στην Βόρεια Εύβοια για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας από το Metropolitan.

Ιδιαίτερα θερμής αποδοχής έτυχε η αποστολή του Metropolitan στη Βόρεια Εύβοια -που το περασμένο καλοκαίρι επλήγη από καταστροφικές πυρκαγιές-  για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους κατοίκους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη».

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το Αγροτικό Ιατρείο στις Ροβιές και το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 για τα εξεταστεί από τους ιατρούς των Θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital και Μetropolitan General του HHG. Η ομάδα ιατρών αποτελούταν από τους ιατρούς του Metropolitan Hospital κ.κ. Διαμαντή Θωμά Χειρουργό, Ευάγγελο Νικολόπουλο Αγγειοχειρουργό, Γεώργιο Ροντογιάννη Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Βασίλειο Τρίγκα Χειρουργό Μαστού,  και από το Metropolitan General τον κ. Κωνσταντίνο Κοντό, Καρδιολόγο.

  • Σε μια περιοχή που έζησε πολύ δυσάρεστες στιγμές το καλοκαίρι, οι ιατρικές ανάγκες των κατοίκων ήταν αυξημένες και η τοπική κοινωνία αγκάλιασε την αποστολή του Metropolitan. Οι ιατροί πραγματοποίησαν ορθοπαιδικό, μαστολογικό, καρδιολογικό και αγγειολογικό έλεγχο με τρίπλεξ αγγείων, σε πάνω από 100 άτομα ευαισθητοποιώντας τους παράλληλα σε θέματα πρόληψης και απαντώντας σε όλες τους τις απορίες.

Το Metropolitan ξεκίνησε πέντε χρόνια πριν το πρόγραμμα «Πρόληψη» με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων απομακρυσμένων από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχών. Μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί πολλά μέρη της Ελλάδας μεταξύ των οποίων η Ορεινή Κορινθία, η Φθιώτιδα, η ορεινή Αρκαδία, η Τζια, η Σκύρος κ.ά. εξετάζοντας αφιλοκερδώς εκατοντάδες κατοίκους που έχουν δύσκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες.

Γιατί η υγεία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Metropolitan Hospital επίσημος υποστηρικτής της Ionikos Nikaia BC HNC Revolution

Metropolitan General: Πρωτοποριακή τεχνική διόρθωσης εκτεταμένης κύφωσης

Metropolitan General: Σπάνια καρδιοχειρουργική επέμβαση σε 23χρονη

Νέο προηγμένο διαγνωστικό κέντρο HealthSpot στην Κηφισιά

Metropolitan Hospital: 10 χρόνια πρωτοπόρου Ουρολογικού Κέντρου

Πλήρεις Έλεγχοι Μαστού σε ειδικές τιμές για όλες τις γυναίκες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές πρακτικές διαχείρισης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους, κατατάσσεται φέτος η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας.

H Novartis Hellas επίσημος χορηγός του Spetsathlon 2022

Η Novartis Hellas θα είναι επίσημος υποστηρικτής του αθλητικού θεσμού Spetsathlon που θα λάβει χώρα στις Σπέτσες ξεκινώντας σήμερα στις 13 εώς 15 Μαΐου 2022, με την καμπάνια ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα «Baware».

Δύο υποτροφίες για σπουδές σε παραϊατρικά επαγγέλματα

Η MSD βρέθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης για την ετήσια συνάντηση της και πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης “Life Matters” που υλοποιεί, στήριξε το έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου στην αντιμετώπιση της γυναικείας κακοποίησης.

Εκδηλώσεις «Μαζί μια αγκαλιά» από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας,  ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η  Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για την προώθηση του εθελοντισμού και την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα υγείας και πρόληψης.