ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Μetropolitan General: Πλήρεις Έλεγχοι Μαστού σε ειδικές τιμές για όλες τις γυναίκες

Μetropolitan General: Πλήρεις Έλεγχοι Μαστού σε ειδικές τιμές για όλες τις γυναίκες

«Κάνε στον εαυτό σου το πιο σημαντικό δώρο» είναι το moto του Metropolitan General και του Κέντρου Μαστού με αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Πλήρεις Έλεγχοι Μαστού σε ειδικές τιμές για όλες τις γυναίκες.

Το Metropolitan General και το Κέντρο Μαστού του, με αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και με το μήνυμα «Κάνε στον εαυτό σου το πιο σημαντικό δώρο», προσφέρουν πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου του μαστού για όλες τις γυναίκες σε ειδικές τιμές.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

  • Υπέρηχος μαστών και κλινική εξέταση για γυναίκες κάτω των 40 ετών, στην προνομιακή τιμή των25€
  • Ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχος μαστών και κλινική εξέταση για γυναίκες άνω των 40 ετών, στην προνομιακή τιμή των50€
  • Τομοσύνθεση μαστού Eυρείας Γωνίας και κλινική εξέταση για γυναίκες άνω των 40 ετών, στην προνομιακή τιμή των50€
  • Τομοσύνθεση μαστού Ευρείας Γωνίας, υπέρηχος μαστών και κλινική εξέταση για γυναίκες άνω των 40 ετών, στα 70

Η  τομοσύνθεση (3D απεικόνιση)  μαστού αποτελεί την εξέλιξη της ψηφιακής μαστογραφίας και έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια, αφού αναλύει την εικόνα του μαστού σε λεπτές τομές. Επιπλέον, η λήψη ευρείας γωνίας εξασφαλίζει τη μέγιστη διακριτική ικανότητα.

Σημειώνεται ότι οι κλινικές εξετάσεις διενεργούνται από εξειδικευμένους χειρουργούς μαστού.Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν έως  31.12.21, στο τηλ. 210 650 2875 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-16:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Η προσφορά αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αποτελεσμάτων προηγούμενων εξετάσεων σχετικών με το μαστό.Επιλέξτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας, το πακέτο που σας ταιριάζει, και δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας, κάνοντάς στον εαυτό σας  το πιο σημαντικό δώρο!

Σχετικά με το Κέντρο Μαστού του Μetropolitan General

Αποτελεί ένα πρότυπο επιστημονικό κέντρο σύμφωνα με τα διεθνή standards. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση. Διαθέτει διεπιστημονική ομάδα από εξειδικευμένους στο μαστό ιατρούς και επαγγελματίες υγείας (όπως ακτινοδιαγνώστες, χειρουργούς μαστού, νοσηλευτές, τεχνολόγους, ψυχολόγους) ενώ συνεργάζεται στενά με το διεθνώς διαπιστευμένο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο και το Κέντρο Φυσικοθεραπείας της Κλινικής. Είναι ένα από τα ελάχιστα κέντρα στην Ελλάδα που διαθέτουν το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation, που τριπλασιάζει την απεικονιστική ακρίβεια και μειώνει την ακτινοβολία έως 30%. Πραγματοποιεί ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση, ανασυνθετικές εικόνες 2D & 3D, μαστογραφία με σκιαγραφικό, στερεοτακτική βιοψία με κλασική (2D) μαστογραφία ή με τομοσύνθεση. Επιπλέον, επιτρέπει τη διενέργεια τομοσύνθεσης ευρείας γωνίας, που είναι η μεγαλύτερη γωνία λήψης (50ο), σε αντίθεση με άλλα συστήματα που έχουν πολύ μικρότερες γωνίες σάρωσης (έως 25ο). Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες, όλες οι γυναίκες με πυκνό μαστό συνιστάται να εξετάζονται με τομοσύνθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νέες υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες στο Metropolitan General

Πρόγραμμα παρακολούθησης ξένων φοιτητών  στο Μetropolitan General

Metropolitan general : Παρέχει διατροφική φροντίδα στους ασθενείς

Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος: Η νόσος με τα πολλά πρόσωπα

Πώς συνδέεται η αυτοανοσία με τις ψυχιατρικές διαταραχές;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο ρόλος του γονιδίου DDX3X στην αναπτυξιακή αναπηρία

Αναπτυξιακή αναπηρία: Ένα μόνο γονίδιο που είχε προηγουμένως βρεθεί ότι είναι η κινητήρια δύναμη σε ένα σπάνιο σύνδρομο που συνδέεται με την επιληψία, τον αυτισμό και την αναπτυξιακή αναπηρία έχει αναγνωριστεί ως συνδετικός κρίκος στο σχηματισμό υγιών νευρώνων.

Η άσκηση ανακουφίζει τα συμπτώματα κατάθλιψης & άγχους

Αθλητισμός: Τα συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους συχνά βελτιώνονται με την άσκηση. Ακολουθούν μερικές ρεαλιστικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να παραμείνετε κινητοποιημένοι.

Μυϊκή δυστροφία Duchenne: Πώς προκαλεί προβλήματα στον καρδιακό ρυθμό

Μυϊκή δυστροφία Duchenne: Ανωμαλίες στις πρωτεΐνες που είναι υπεύθυνες για τη μετάδοση ηλεκτρικών σημάτων στην καρδιά πιθανότατα προκαλούν μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς σε ασθενείς με μυϊκή δυστροφία Duchenne (DMD), δείχνει μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο eLife. Τα ευρήματα εξηγούν γιατί έως και το 60% των ασθενών με DMD έχουν δυνητικά απειλητικές για τη ζωή τους ανωμαλίες του καρδιακού ρυθμού και προτείνουν πιθανές παρεμβάσεις θεραπείας.

Νέο κεφάλαιο στην ανοσολογία η ανακάλυψη Β κυττάρων στους πνεύμονες

Ανοσολογία: Πώς μπορούμε να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού όπως η γρίπη και ο COVID-19; Επιστήμονες από το Inserm, το CNRS και το Aix-Marseille Université στο Κέντρο Ανοσολογίας Marseille-Luminy ανοίγουν νέες προοπτικές στον τομέα, με την ενεργοποίηση των κυττάρων Β μνήμης απευθείας στους πνεύμονες. Η έρευνά τους, που ενισχύει τις θεμελιώδεις γνώσεις στον τομέα της ανοσολογίας, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Immunity.