ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Νέο υπερσύγχρονο κέντρο μαστού στο Μetropolitan General

Νέο υπερσύγχρονο κέντρο μαστού στο Μetropolitan General

Στο νέο κέντρο μαστού του Μetropolitan General προσφέρεται η πιο σύγχρονη και ολιστική φροντίδα , με ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν στην υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, έως τν θεραπεία και την αποκατάσταση. Επίσης, είναι το μοναδικό θεραπευτήριο στην Ελλάδα που διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation.

Τα παραπάνω ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του νέου Κέντρου Μαστού του Μetropolitan General.

Το σύστημα διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τριπλάσια διαγνωστική ακρίβεια σε σχέση με τα συμβατικά, ενώ η τεχνολογία PRIME που διαθέτει επιτρέπει τη μείωση της δόσης της ακτινοβολίας έως 30% με την καλύτερη δυνατή εικόνα.

metrpolitan genikos

Το Κέντρο Μαστού στελεχώνεται από τους εξής καταξιωμένους ιατρούς-συνεργάτες του Μetropolitan General: Παναγιώτα-Τούλα Χατζηλύρα, Διευθύντρια Κέντρου Μαστού, Νατάσα Παζατη, Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού, Δημήτριος Κορωνάρχης, Διευθυντής Γ΄ Κλινικής Μαστού, Παρασκευή Λιάκου, Γενική Χειρουργός-Ειδική Χειρουργός Μαστού, Αννίβας Τσικκίνης, Χειρουργός Μαστού, Στέργιος Δουβετζέμης, Γενικός Χειρουργός, Κωνσταντίνος Στρατής, Γενικός Χειρουργός, Ιωάννης Δουκουμόπουλος, Γενικός Χειρουργός.

kenro mastou2

Η Διευθύντρια κα Χατζηλύρα, ανέφερε στην εισήγησή της, πως «η έννοια του Κέντρου Μαστού προϋποθέτει την κατά το δυνατό άμεση επίλυση των προβληματισμών της ασθενούς και την ακριβή και στοχευμένη διάγνωση των παθήσεων του μαστού. Προσφέρουμε πρωτοβάθμια πρόληψη (screening), αλλά και δευτεροβάθμια διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση σε ασθενείς που έρχονται σε εμάς με διαγνωστικά προβλήματα, έχοντας ήδη επισκεφτεί μη εξειδικευμένα κέντρα και έχουν υποβληθεί σε ελλιπείς ή μη διαγνωστικές εξετάσεις. Για το σκοπό αυτό όλα τα μηχανήματά μας έχουν την δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισης ώστε να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή της σύγχρονης διαγνωστικής τεχνολογίας».

metropolitan

Το Metropolitan General, πιστό στο όραμά του πως η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας είναι βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς, επενδύει στο άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό αλλά και στην καινοτόμο τεχνολογία. Όπως ανέφερε η κα Παζαῒτη «το Κέντρο Μαστού ξεπερνάει σε τεχνογνωσία και τεχνολογικό εξοπλισμό πολλά από τα γνωστά και καταξιωμένα κέντρα του εξωτερικού. Πιστεύουμε στη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα κάθε γυναίκας. Κύριο μέλημά μας είναι να οικοδομήσουμε μία σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με την κάθε ασθενή προσωπικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δεν εντοπίστηκαν νέα κρούσματα του ιού Nipah στην Ινδία λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Η μαριχουάνα αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής σε εξαρτημένους

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το σεξ με βηματοδότη είναι απολύτως ασφαλές

Βηματοδότης σεξ: Όταν οι άνδρες και οι γυναίκες παρουσιάζουν σημάδια καρδιακού προβλήματος, η απάντηση μπορεί να είναι ένας βηματοδότης ή ένας εμφυτεύσιμος απινιδωτής καρδιομετατροπής (ICD).

Είναι τελικά το πέος μυς ή όργανο;

Μύες πέος: Το πέος δεν μοιάζει με τα περισσότερα άλλα μέρη του ανθρώπινου σώματος, καθώς μπορεί να πάρει  διαφορετικά σχήματα και μορφές μέσα σε λίγα λεπτά. 

Πώς οι καθημερινές εργασίες επεκτείνουν την ζωή;

Προσδόκιμο ζωής: Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τέτοιες σύντομες περίοδοι δραστηριότητας μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου και πρόωρου θανάτου.