Επιχειρηματικά

Metropolitan Hospital: 10 χρόνια πρωτοπόρου Ουρολογικού Κέντρου

Metropolitan Hospital: 10 χρόνια πρωτοπόρου Ουρολογικού Κέντρου

Στις αρχές Νοεμβρίου του 2011 δημιουργήθηκε το ρομποτικό ουρολογικό κέντρο, με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος da Vinci SI, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή ουρολόγου κ. Βασίλη Πουλάκη.

Το 2017, ως επιστέγασμα της όλης προσπάθειας, το Metropolitan Hospital προχώρησε στην απόκτηση ενός δεύτερου ρομποτικού μηχανήματος da Vinci XI, εξοπλίζοντας με δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα την ουρολογική κλινική γεγονός με αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών στην ουρολογική κλινική.

Σύντομα, το Metropolitan Hospital αναδείχθηκε ως το πρώτο θεραπευτικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην ουρολογία με δύο υπερσύγχρονα ρομποτικά συστήματα σε λειτουργία και μία εξειδικευμένη ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον κ. Πουλάκη.

Ο κ. Βασίλης Πουλάκης έχει καθιερωθεί στο πλαίσιο πάντα της συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων του Θεραπευτηρίου και έχει αναδειχθεί στον πρώτο ρομποτικό χειρουργό στην Ευρώπη και δεύτερο παγκοσμίως έχοντας πραγματοποιήσει επιτυχώς περισσότερες από 8.000 ρομποτικές επεμβάσεις για ουρολογικές κακοήθειες.Συμπληρώνοντας δέκα χρόνια πρωτοπορίας στις ρομποτικές ουρολογικές επεμβάσεις πλέον στόχος είναι όχι μόνο να διατηρηθεί ο αριθμός των περιστατικών, αλλά προπάντων να βελτιωθεί η ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών (βελτιωμένα χειρουργικά αποτελέσματα, άριστη εξυπηρέτηση των ασθενών κ.λπ.).

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ταξιδεύοντας με την «Πρόληψη»: Το Metropolitan στη Δημητσάνα Αρκαδίας για προληπτικές εξετάσεις

Το Metropolitan Hospital επίσημος υποστηρικτής της Ionikos Nikaia BC HNC Revolution

Metropolitan Hospital : Οργανώνει εβδομάδα δωρεάν δερματολογικού ελέγχου

Hellenic Healthcare Group HealthSpot : Μας παρουσιάζει τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα της

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

C-ity Connect: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηπατίτιδα –  C-ity Connect –  πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οδοιπορικό σε 3 πόλεις της βορείου Ελλάδας.Νέο οδοιπορικό σε Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.

Pfizer: Με 400 εργαζόμενους και ισχυρή στήριξη του ΑΕΠ, το Center for Digital Innovation (CDI)

Έχοντας κατακτήσει το ορόσημο των 400 εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει η διοίκησή του, και συνεισφέροντας σημαντικά τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer επιβεβαιώνει ότι ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά εργασίας και στο πεδίο της ψηφιακής καινοτομίας, έχοντας πλέον εισέλθει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα. 

Παιδική και εφηβική παχυσαρκία: #PameNaXasoume την αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη

Η Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας καθώς και της συνεισφοράς της, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της Ελλάδος για τη σημασία της πρόληψης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, προχώρησε σήμερα στην υλοποίηση της 1ης ενέργειας του μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση

1 στους 3 Έλληνες τα τελευταία χρόνια πάσχουν από αρτηριακή υπέρταση και πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν . Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση .

Περιβαλλοντική δράση με πρωτοβουλία των φαρμακευτικών συλλόγων

«Μόνο μια Γη» είναι το κεντρικό  σύνθημα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την υγεία της ατμόσφαιράς της, τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη, τα οικοσυστήματά της και τους πεπερασμένους πόρους της.