Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Σύλλογο «Φροντίδα για το Παιδί»

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Σύλλογο «Φροντίδα για το Παιδί»

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι ουδέποτε συνεργάστηκε με οποιονδήποτε τρόπο που έφερε παλαιότερα την επωνυμία «Αγώνας για το Παιδί».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» απαντώντας σε προβληματισμούς και ερωτήματα συμπολιτών  μας, σχετικά με ενέργειες του Συλλόγου «Φροντίδα για το Παιδί» και για ενδεχόμενη μεταξύ τους σύμπραξη ή συνεργασία, ενημερώνει ότι ουδέποτε ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεργάστηκε με οποιονδήποτε τρόπο με το Σύλλογο «Φροντίδα για το Παιδί» που έφερε παλαιότερα την επωνυμία «Αγώνας για το Παιδί».

Ήδη από το 2015 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή δεκάδες καταγγελίες που έλαβε από υποστηρικτές του από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, έχει διαψεύσει κατηγορηματικά με ανακοίνωση που ανήρτησε στις 8 Ιουλίου 2015 την οποιαδήποτε ανάμειξή του σε ενέργειες που πραγματοποιεί ο εν λόγω Σύλλογος. Οι καταγγελίες ανέφεραν τη δράση ατόμων που δήλωναν συνεργάτες και εθελοντές του Συλλόγου «Φροντίδα για το Παιδί», οι οποίοι στην προσπάθειά τους να συλλέξουν χρήματα ανέφεραν και ενέπλεκαν το όνομα του Οργανισμού μας.Ο Σύλλογος «Φροντίδα για το Παιδί», προκειμένου να πείσει τους πολίτες ότι συνεργάζεται με τον Οργανισμό μας,  προέβη εν αγνοία μας σε τραπεζική κατάθεση ποσού 200€ σε τραπεζικό λογαριασμό του Οργανισμού μας,  η οποία επεστράφη, γεγονός που γνωστοποιήθηκε στον άνω Σύλλογο, ενώ ταυτόχρονα τους ζητήθηκε εξωδίκως να μην κάνουν καμία απολύτως αναφορά, με οποιονδήποτε τρόπο στον Οργανισμό μας και σε δήθεν μεταξύ μας συνεργασία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέβαλε ήδη από το 2015 αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Δεν υποβλήθηκε μήνυση δεδομένου ότι πάγια τακτική του Οργανισμού μας αποτελεί η αποφυγή οποιασδήποτε εμπλοκής σε δικαστικές αντιπαραθέσεις και διαμάχες με άλλα Σωματεία. Διερευνήθηκε η υπόθεση αυτεπάγγελτα, ασκήθηκε ποινική δίωξη, συντάχθηκε κατηγορητήριο αλλά η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο επειδή δεν είχε υποβληθεί μήνυση ή δήλωση συνέχισης της ποινικής διαδικασίας.   Στο πλαίσιο αυτό και προς αποφυγή άλλων παρόμοιων περιστατικών που σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με τους σκοπούς και τις αρχές του Οργανισμού μας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποιεί στους πολίτες ότι δεν έχει καμίας μορφής συνεργασία με τον  Σύλλογο «Φροντίδα για το Παιδί» και παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά ή  έχει τον όποιο προβληματισμό ή ερωτηματικά για τις ενέργειες του  εν λόγω Συλλόγου να απευθυνθεί άμεσα στις Αστυνομικές Αρχές ή στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Astellas στηρίζει το "Χαμόγελο του παιδιού"

ΕΚΑΒ: Βελτιστοποίηση του μνημονίου συνεργασίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η DEMO και αυτά τα Χριστούγεννα είναι δίπλα στα παιδιά

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΦΕΚ: Νέος κώδικας δεοντολογίας για τους Φυσιοθεραπευτές

ΦΕΚ: Ο Κώδικας Δεοντολογίας Φυσικοθεραπευτών είναι το σύνολο αρχών, αξιών και κανόνων που διέπουν τη σχέση φυσικοθεραπευτή και λήπτη υπηρεσιών υγείας, κατά την άσκηση του φυσικοθεραπευτικού επαγγέλματος.

ΕΣΑμεΑ: Πρέπει να είμαστε άτεγκτοι στην καταπολέμηση των διακρίσεων

ΕΣΑμεΑ: Με τον Επίτροπο της ΕΕ για την Εργασία και τα Κοινωνικά Δικαιώματα Nicolas Schmit συναντήθηκε αντιπροσωπεία του EDF, με επικεφαλής τον πρόεδρό του και πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έρχεται με το μήνυμα "Μία Λαμπάδα...ένα Χαμόγελο"

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το Πάσχα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξη όλων για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών στο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Ο Υπουργός, όπως διαφαίνεται από την απάντησή του, εστιάζει στους αριθμούς και όχι στην ουσία του αιτήματος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 στην Καλαμάτα

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Συνέχιση του εκπαιδευτικού προγράμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και τους φροντιστές τους στην Καλαμάτα.

ΕΣΑμεΑ: Ο υπ. Υγείας ολοκλήρωσε με τον ΕΟΠΥΥ την αποσύνδεσή του από τους κοινωνικούς φορείς

ΕΣΑμεΑ: Η ΕΣΑμεΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση του υπουργού Υγείας Αθ. Πλεύρη να αφήσει εκτός σύνθεσης του νέου ΔΣ του ΕΟΠΠΥ την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία