Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία: Η Astellas στηρίζει το “Χαμόγελο του παιδιού”

Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία: Η Astellas στηρίζει το “Χαμόγελο του παιδιού”

Η Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, με ουσιαστικές πράξεις φροντίδας, έστειλαν ένα γιορτινό μήνυμα αλληλεγγύης, στηρίζοντας οικονομικά τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα, η εταιρεία στήριξε τη λειτουργία του προγράμματος «Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία» κατά την περίοδο των γιορτών και το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas ανέλαβε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης, συγκεντρώνοντας χρήματα για την αγορά δώρων για τα παιδιά του προγράμματος.

Η στήριξη του προγράμματος «Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία», το οποίο υλοποιεί ο Οργανισμός σε συνεργασία με το Γ.Ν. Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς το πρόγραμμα προσφέρει ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας και αδυνατούν να μετακινηθούν, ενώ παρέχει ολιστική ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη τόσο στο ίδιο το παιδί όσο και στην οικογένειά του. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της Astellas, πιστοί στη δέσμευση της εταιρείας, για βελτίωση της υγείας και ποιότητας ζωής των ανθρώπων, θέλησαν να χαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα, τις ιδιαίτερες αυτές φετινές εορτές.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας κ. Χάρης Ναρδής δήλωσε: «Η φιλοσοφία μας “Αλλάζοντας το αύριο”, που έχει ως στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους, μεταφράζεται με ουσιαστικές πράξεις προσφοράς. Αυτές τις γιορτές, βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να συμβάλλουμε και εμείς στην κάλυψη μέρους των αναγκών τους. Πιστεύουμε βαθιά στη δύναμη της προσφοράς, της ομαδικότητας, της συνεργασίας, αλλά και της φροντίδας των συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα των παιδιών, που δοκιμάζονται. Παραμένοντας αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε δράσεις και ενέργειες που πρεσβεύουν την ισότιμη πρόσβαση στην υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε την Αstellas και επεσήμανε: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και αξίες, Φροντίδας, Αξιοπρέπειας και Ισότητας για κάθε παιδί στη χώρα μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία», μόνο το α’ εξάμηνο του 2020, πραγματοποιήθηκαν 1.103 επισκέψεις κατ’οίκον σε 219 παιδιά. Στόχος μας, χάρη στην πολύτιμη συμβολή σας και τη συλλογική προσπάθεια, να ενισχύουμε τις δράσεις μας, να βρίσκουμε λύσεις και να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ιωάννης Σπηλιώτης : Ένας ξεχωριστός γιατρός - άνθρωπος, εξομολογείται

Roche Hellas: Για περισσότερα από 40 χρόνια υπηρετεί τους ασθενείς

Στην ψηφιακή πλατφόρμα εύρεσης εξαφανισμένων παιδιών συμμετέχει η Ελλάδα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Chiesi στο πλευρό των «σπάνιων ασθενών» μέσω του τμήματος Chiesi Global Rare Diseases

Με 37 εκατομμύρια Ευρωπαίους και 300 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως να πάσχουν από τουλάχιστον μία Σπάνια Πάθηση, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, στις 28 Φεβρουαρίου λειτουργεί ως υπενθύμιση των ανισοτήτων που αντιμετωπίζουν αυτοί οι ασθενείς, τόσο στην πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη όσο και στις κοινωνικές ευκαιρίες και αποσκοπεί στην κινητοποίηση των εμπλεκόμενων για την εξομάλυνση αυτών των διακρίσεων.Η Chiesi στο πλευρό των «σπάνιων ασθενών» μέσω του τμήματος Chiesi Global Rare Diseases.

Κοινές επενδύσεις από Novo Nordisk - Πανεπιστήμιο του Toronto για καλό σκοπό

Novo Nordisk: Η Novo Nordisk A/S και το Πανεπιστήμιο του Toronto (University of Toronto) ανακοίνωσαν σήμερα μία επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων DKK (40 εκατομμύρια CAD ή περίπου 27 εκατομμύρια ευρώ) για την ίδρυση ενός δικτύου υποστήριξης της Novo Nordisk με σκοπό τη βελτίωση της δημόσιας υγείας.

Lavipharm:Μεγάλος χορηγός του Be Rare Finish Line Run powered by MDA

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου.Παράταση εγγραφών έως 4 Μαρτίου 2021 – H Lavipharm στέκεται υπερήφανος αρωγός στις ενέργειες του MDA Ελλάς στηρίζοντας αυτή τη φορά ως μεγάλος χορηγός το Virtual Run "Be Rare Finish Line Run powered by MDA".

Η Angelini Pharma Hellas δώρισε τεχνολογικό εξοπλισμό στο Χαμόγελο του Παιδιού

Angelini Pharma Hella: Η Angelini Pharmα Hellas προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης των παιδιών, στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία.

Η DEMO στήριξε Πολιτεία, ΜΚΟ και εργαζόμενους με δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ

DEMO: Για την DEMO επιτυχημένη επιχειρηματικότητα δεν αποτελεί μόνο η πρόοδος της εταιρείας και η επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, αλλά και η κοινωνική υπευθυνότητα και η βιώσιμη ανάπτυξη. 

Ξεκινά το «The Healthy Food Challenge» για την πρόληψη της παχυσαρκίας

H Novo Nordisk και το EAT Forum ανακοίνωσαν την έναρξη του προγράμματος «The Healthy Food Challenge», το οποίο ευελπιστεί να προσελκύσει καινοτόμες λύσεις για την πρόληψη της παχυσαρκίας, προωθώντας τη δημιουργία υγιεινών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών για ευάλωτα άτομα

Metropolitan General : Στηρίζει τους αθλητές Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο

Η αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και το Metropolitan General, μέλος του Ηellenic Healthcare Group (HHG), του μεγαλύτερου ιδιωτικού Ομίλου υγείας στη χώρα που διαθέτει επίσης τα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Λητώ και Creta Interclinic, συνεχίζεται.

Η συνεισφορά της Pfizer Hellas στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Pfizer Hellas: Η συνεισφορά της στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Μελέτη αποτίμησης της κοινωνικής αξίας που δημιούργησαν οι δράσεις της εταιρείας το διάστημα Απριλίου - Σεπτεμβρίου 2020, με βάση τη διεθνή μεθοδολογία SROI