Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών:Στον ΄αέρα ’ τα οδοιπορικά των νεφροπαθών. Γιατί κρύβεται ο Πλεύρης ;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών:Στον ΄αέρα ’ τα οδοιπορικά των νεφροπαθών. Γιατί κρύβεται ο Πλεύρης ;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών: Στο καινό οι αλλεπάλληλες προσπάθειες των Νεφροπαθών να επικοινωνήσουν με τον Υπουργό Υγείας για τα οδοιπορικά, ο οποίος τους είχε είπε ότι το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά.

Για την επίλυση του χρονίζοντος ζητήματος των οδοιπορικών των νεφροπαθών , θα επισκεφτούν τον υπουργό υγειας ο Προεδρος και άλλοι απο το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών .

Η Ομοσπονδία όπως και οι σύλλογοί της, έχουν στείλει επιστολές στο Υπουργείο Υγείας , στο Υπουργείο οικονομικών και στον ΕΟΠΥΥ, από όπου υπήρχε θετική ανταπόκριση. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό και παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες να επικοινωνήσουν  με τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος μας είπε ότι το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

 

  • Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε αυτή η επίσκεψη για συνάντηση με τονΥπουργό Υγείας, ο οποίος ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθεί και επιτέλους θα δοθεί
    μία οριστική λύση στο χρονίζον αυτό πρόβλημα.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νεφροπαθείς Φλώρινας: «Στείλτε γιατρούς και μηχανήματα»

Ιδρύθηκαν φαρμακεία μετά από πιέσεις της ΠΟΝ & παρέμβαση του Υπουργού Υγείας

Υγεία των Νεφρών για Όλους: Συμπληρώνοντας τη Γνώση, με στόχο την καλύτερη Υγεία των Νεφρών

ΠΟΝ: Να παραταθούν οι αιμοκαθάρσεις ανασφάλιστων νευφροπαθών στον ιδιωτικό τομέα

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Επί τάπητος τα επίκαιρα ζητήματα

Καταγγελίες για τις προμήθειες φίλτρων τεχνητού νεφρού

Νοσοκομεία: προμηθεύτηκαν ακατάλληλα φίλτρα αιμοκάθαρσης.Κινδυνεύει η ζωή των ασθενών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με την κάρτα αναπηρίας

ΕΣΑμεΑ: Με νέα εγκύκλιο προχώρησε το υπουργείου Πολιτισμού, που αναφέρεται στις αλλαγές σε σχέση με την διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που αφορά τα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους, αναφέρεται και η Κάρτα Αναπηρίας.

Ανοίγει ξανά την Παρασκευή η πλατφόρμα του Κοινωνικού Τουρισμού

ΕΣΑμεΑ: Η επιλογή δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων (ΑμεΑ, μονογονέας, αριθμός παιδιών, εισόδημα), μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) της ΔΥΠΑ.

Η συμβολή της οργανωμένης κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την αυτονομία

ΕΣΑμεΑ: Ο κ. Βαρδακαστάνης πήρε μέρος στο δεύτερο πάνελ με τίτλο «Προς μια ισόρροπη οικονομική και κοινωνική πρόοδο: το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και ο αντίκτυπος του κοινωνικού διαλόγου σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο»

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά από τα μέλη του σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου η ανάβαση στο Πελίναιον όρος

ΣΚΠ Χίου: Μέλη και Yποστηρικτές του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου συγκεντρώθηκαν και φέτος ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο Πελιναίον όρος (1.297μ.) με σκοπό το προσκύνημα υπέρ Υγείας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.