Οι πιο νόστιμοι τρόποι για να μαγειρέψεις τον μπακαλιάρο
Αν έχουμε αλατισμένο μπακαλιάρο, είναι απαραίτητο να τον βυθίσουμε σε νερό για τρεις ημέρες και αλλάζοντας νερό πρωί και βράδυ για να φύγει το περιττό αλάτι.
Αν έχουμε αλατισμένο μπακαλιάρο, είναι απαραίτητο να τον βυθίσουμε σε νερό για τρεις ημέρες και αλλάζοντας νερό πρωί και βράδυ για να φύγει το περιττό αλάτι.
Ω3: Μην ξεχνάτε, η πρόληψη είναι σημαντική! Φροντίστε να εντάξετε στη διατροφή σας πηγές ωμέγα-3 σε τακτική βάση, για να διατηρήσετε τον οργανισμό σας υγιή και γεμάτο ενέργεια.
Μπρόκολο: Τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει συμβάλλουν στην πρόληψη εκφυλιστικών ασθενειών των ματιών και στη διατήρηση της οξείας όρασης.
Κολοκυθόσποροι: Με την πλούσια θρεπτική τους αξία, αυτοί οι μικροί σπόροι μπορούν να γίνουν ένας φυσικός σύμμαχος στην προσπάθειά σας για πιο υγιή και δυνατά μαλλιά.
Μέντα: Ένα απλό ρόφημα μέντας μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και να διώξει την δυσάρεστη αίσθηση της ναυτίας.
Φράουλες: Εκτός από τα θρεπτικά τους οφέλη, οι φράουλες έχουν και μια γλυκιά, αναζωογονητική γεύση που μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση από μόνη της.
Blue cheese: Μία από τις πιο νόστιμες συνταγές με μπλε τυρί είναι η κλασική σαλάτα μπλε τυρί και αχλάδι με ζαχαρωμένα πεκάν.
Διατροφή: Το να τρως χωρίς να νιώθεις ενοχές απαιτεί μια αλλαγή νοοτροπίας από την περιοριστική δίαιτα και προς μια πιο ισορροπημένη και συμπονετική προσέγγιση στο φαγητό.
Καλαμάρι: Πλούσιο σε σίδηρο και άλλα θρεπτικά συστατικά, το καλαμάρι συμβάλλει στην πρόληψη της αναιμίας και προσφέρει μια σειρά από άλλα οφέλη για την υγεία.
Φιστίκια Αιγίνης: Τα φιστίκια Αιγίνης αποτελούν μια νόστιμη και υγιεινή πηγή σιδήρου, προσφέροντας έναν εύκολο τρόπο να καλύψουμε τις ανάγκες μας για αυτό το ουσιώδες μέταλλο.