Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ – Κέντρο εργασίας αναπήρων

3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ – Κέντρο εργασίας αναπήρων

3 Δεκεμβρίου: Σκοπός του Κέντρου είναι η ενεργοποίηση των ατόμων με αναπηρία στην παραγωγική διαδικασία και η καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού τους.

Κάθε χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία, (3 Δεκεμβρίου), γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας, προβάλλοντας τις δημιουργίες των μελών μας αλλά και την παρουσία των εθελοντών και όσων στηρίζουν τις προσπάθειές μας. Η εργασία αποτελεί το κύριο εργαλείο, μέσω του οποίου τα ΑμεΑ αξιοποιούν την παραγωγική τους ικανότητα, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, ενισχύουν το ηθικό τους και εντάσσονται στο κοινωνικό σύνολο. Σκοπός του Κέντρου μας είναι η ενεργοποίηση των ατόμων με αναπηρία στην παραγωγική διαδικασία και η καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού τους.

Η γιορτή μας για το 2023 θα γίνει στο Κέντρο μας, (Κρητικού Πελάγους 7, Άνω Λιόσια, έναντι Lidl), και θα διαρκέσει 5 ημέρες, δηλαδή 4 ως 8 Δεκεμβρίου, 9:00-16:00, με διαδραστικά παιχνίδια, επισκέψεις άλλων φορέων, σχολείων και ιδρυμάτων, έκθεση χειροτεχνίας και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Σας περιμένουμε όλους και πρέπει να επιβραβεύσετε την προσπάθειά μας ως ΑμεΑ, γιατί το αξίζουμε. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2102480235 ή στη σελίδα μας: keana.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς διαχειριζόμαστε την φροντίδα ενός ατόμου με νοητική υστέρηση;

1 στα 5 άτομα με αναπηρία συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν εμπόδια στην ψήφο

ΕΣΑμεΑ: Έκδοση εγκυκλίου για την 3η Δεκέμβρη Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Πώς επηρεάζεται η σεξουαλική ζωή των εφήβων με νοητική υστέρηση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.

Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου - Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Αφιερωμένη στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Με έμπνευση τη μητρότητα και με στόχο να μην χάνεται ούτε ένα παιδί ενώ μπορεί να σωθεί, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υπήρξε μια πρωτοπόρος στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.