Χωρίς κατηγορία

Μητσοτάκης: Η απαγόρευση της πορείας για την 17 Νοέμβρη ισχύει για όλους

Μητσοτάκης: Η απαγόρευση της πορείας για την 17 Νοέμβρη ισχύει για όλους

Απευθυνόμενος και σε έντονο ύφος στους επικεφαλής των κομματικών παρατάξεων ΚΚΕ και Μέρα 25, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ξεκάθαρο πως η απαγόρευση εκδήλωσης πορείας για τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη ισχύει για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής κλίσης.

Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε και επίσημα την υπουργική απόφαση των προηγούμενων ημερών από τον Υποργό Δημοσίας Τάξεως, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, η οποία έκανε λόγο για απαγόρευση οποιασδήποτε εκδήλωσης για τον εορτασμός της 17 Νοέμβρη με σκοπό την αποφυγή συναθροίσεων που θα διακινδύνευαν την μετάδοση του κορονοϊού.

«Άντε να τελειώνουμε με τα ιδεολογικά άβατα» ήταν η κεντρική φράση στην δευτερολογία του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τις κομματικές παρατάξεις του αριστερού τόξου, ΚΚΕ και Μέρα 25, ότι καπηλεύτηκαν και εξακολουθούν να καπηλεύονται το ιστορικό γεγονός της 17 Νοέμβρη.

Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε σαχλαμάρες όσα είπε ο κ. Βαρουφάκης πως τάχα το Πολυτεχνείο είναι ταυτισμένο με το ακροδεξιό DNA της ΝΔ και πρόσθεσε: «Και στο Πολυτεχνείο υπήρχαν πολίτες όλων των πολιτικών παρατάξεων. Απλά κάποιοι έχτισαν καριέρα πάνω στο Πολυτεχνείο, ενώ κάποιοι κράτησαν την αντίσταση που έκαναν»

Ο πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι: «Επειδή εδώ υπάρχει κοινοβουλευτική Δημοκρατία και επειδή οι νόμοι ισχύουν για όλους θέλω να ενημερώσω και τον κ. Κουτσούμπα και τον κ. Βαρουφάκη ότι δεν εξαιρούνται από τη συνολική εφαρμογή των νόμων. Ό,τι ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη, ισχύει και για το ΚΚΕ και για σας και για τον κ. Βαρουφάκη»

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μητσοτάκης: Δωρεάν το εμβόλιο για όλους - αρχές 2021

Μητσοτάκης: Τεστ σε μαθητές πριν το άνοιγμα των σχολείων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Λιβύη Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ - Τρεις Έλληνες νεκροί και δύο αγνοούμενοι σε τροχαίο

Νωρίτερα το πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλούνταν αξιωματούχους από τη Λιβύη, ανέφερε ότι τέσσερα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που έγινε λίγο μετά τις 12 μεσημέρι (ώρα Βεγγάζης) έξω από την πόλη Ντέρνα. Την είδηση μετέδωσε και το Al Arabiya.

Ερευνητές αναπτύσσουν αυτοματοποιημένο μέτρο των μελετών ύπνου για τον προσδιορισμό της σοβαρότητας της αποφρακτικής άπνοιας στον ύπνο

Η ομάδα του Mount Sinai θα μελετήσει στη συνέχεια έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης που θα χτιστεί πάνω στην αναπνευστική επιβάρυνση για να αντικαταστήσει τον δείκτη άπνοιας-υπόπνοιας AHI και να εντοπίσει ποιοι ασθενείς θα επωφεληθούν από τη θεραπεία με συνεχή θετική πίεση των αεραγωγών (CPAP), τη θεραπεία πρώτης γραμμής στην υπνική άπνοια, κατά προτίμηση με ένα πιο φυλετικά και εθνοτικά ποικιλόμορφο σύνολο δεδομένων ασθενών.

Η έγκαιρη ανίχνευση και θεραπεία μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε νικητές από τον καρκίνο

Πρόληψη Θεραπεία: Ο καρκίνος, μια πολύπλοκη και καταστροφική ασθένεια, ξεκινά ως ένα μικρό σύμπλεγμα μη φυσιολογικών κυττάρων που έχουν την ικανότητα να πολλαπλασιάζονται και σχηματίζουν έναν όγκο.

14 θάνατοι από Covid και 20 διασωληνωμένοι

ΕΟΔΥ εβδομαδιαία έκθεση: Ποια είναι τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα των συστημάτων επιτήρησης του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος;

Υπουργείο Υγείας: Μοιράστηκαν οι αρμοδιότητες – Όλο το ΦΕΚ - Ποιος παίρνει τι

Από τις αρμοδιότητες που ανατίθενται στον Υφυπουργό εξαιρούνται και παραμένουν στον Υπουργό: α) η νομοθετική πρωτοβουλία, β) η αποδοχή γνωμοδοτήσεων και πρακτικών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, και γ) ο διορισμός, η πρόσληψη, η τοποθέτηση και γενικότερα κάθε θέμα σχετικό με την υπηρεσιακή κατάσταση και τις υπηρεσιακές μεταβολές του κάθε φύσης και σχέσης εργασίας προσωπικού, με την επιφύλαξη της περ. ζ) του άρθρου 2.

ΠΜΣ «Εφαρμοσμένος Προγεννητικός Έλεγχος»

ΕΣΑΕ Μεταπτυχιακό: Το ΠΜΣ στοχεύει την εκπαίδευση στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και στην προαγωγή της γνώσης και την ανάπτυξη της έρευνας στο αντικείμενο του προγεννητικού ελέγχου.