Αποκλειστικά

Αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Βασίλης Πλαγιαννάκος

Αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Βασίλης Πλαγιαννάκος

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Βασίλης Πλαγιαννάκος έκανε σήμερα εισαγωγή στο νοσοκομείο για αφαίρεση αμυγδάλων , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Healthweb .

Να σημειώσουμε ότι ο Υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας έχει  ζητήσει εδώ και επτά μήνες να παραιτηθεί κύριος Πλαγιαννάκος από την θέση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ αλλά εκείνος αρνείται καθώς επιθυμεί να τον απολύσουν για να λάβει την αποζημίωση που ανέρχεται περίπου στις 200.000 ευρώ . 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , μετά την αποχώρηση του κύριου Πλαγιαννάκου από τον ΕΟΠΠΥ πρόκειται να αναλάβει το ‘’ τιμόνι’’ του οργανισμού η αντιπρόεδρος του οργανισμού κ. Θεανώ Καρποδίνη .

 

Ν.ΝΤΑΜΠΟΥ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Αποκάλυψη: Παρατύπως είναι διοικήτρια η Καρποδίνη στον ΕΟΠΠΥ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Καταργείται η ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Καταργείται ο ιστορικός μοναδικός ελεγκτικός μηχανισμός Υγείας , της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας . Πλήρης επιβεβαίωση του Healthweb.gr!

Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Δικαίωμα στην ελπίδα με έγκαιρη διάγνωση

Συνέντευξη στο healthweb.gr με τον κ. Χρήστο Δάκα. Για τις σπάνιες ασθένειες που απειλούν την ζωή των ασθενών και σε κάποιες περιπτώσεις  επιφέρουν χρόνια αναπηρία αλλά  κυρίως για την νωτιαία μυϊκή ατροφία , μίλησε στο healthweb.gr και την Νικολέτα Ντάμπου ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Ο Χρήστος Δάκας στο healthweb : Γονιδιακή θεραπεία: Νέα θεραπευτική προσέγγιση για ασθενείς με SMA

Συνέντευξη παραχώρησε στην Νικολέτα Ντάμπου και το healthweb.gr ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα , ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας (SMA) και τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις αλλά και για την προληπτική εξέταση screening στα νεογνά και πόσο σημαντικό είναι να γίνεται η εξέταση αυτή.