Αποκλειστικά

ΕΟΠΥΥ Αποκλειστικό :Η Καλλιόπη Κούμπη θα αντικαταστήσει τον Μπαρούς

ΕΟΠΥΥ Αποκλειστικό :Η Καλλιόπη Κούμπη θα αντικαταστήσει τον Μπαρούς

Η Καλλιόπη Κούμπη θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Κωνσταντίνο Μπαρούς .

Μετά την καθαίρεση του Κωνσταντίνου Μπαρούς από την θέση Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων του ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει προσωρινά  η Καλλιόπη Κούμπη,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροροφορίες του www.healthweb.gr.

Ανάθεση προσωρινών καθηκόντων Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έγινε  στην μόνιμη υπάλληλο  Καλλιόπη Κούμπη ,ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α΄.Η υπάλληλος καλείται να αναλάβει προσωρινά καθήκοντα Προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων το αργότερο έως τη 10-4-2023.

  • Η  κ. Καλλιόπη  Κούμπη ασκεί καθήκοντα Προϊσταμένης Διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ πάνω από δέκα χρόνια  και έχει τη γνώση του αντικειμένου του Οργανισμού και τα  ουσιαστικά προσόντα .

Η 10.04.2023 είναι η καταληκτική ημερομηνία ανάληψης προσωρινών καθηκόντων Προϊσταμένου της ΠΕΔΙ ΕΟΠΥΥ Δυτικής Αθήνας Α΄ του υπαλλήλου Κωνσταντίνου Μπαρούς.

  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροροφορίες του www.healthweb.gr,  ο κ. Μπαρούς κατέθεσε επιστολή στην Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ενημερώνοντας ότι θα καταθέσει για συνταξιοδότηση ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και  μέχρι 31-3-2023  θα  αποχωρήσει από τον  Οργανισμό .

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αποκλειστικό ΕΟΠΥΥ: Καθαιρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαρούς

Δ.Ευγενίδης: Με τον νέο τρόπο ελέγχου ιατρικών συνταγών γίνονται πολλά σφάλματα

Αποκλειστικό healthweb: Νέος πρόεδρος του ΕΟΦ ο Δημήτρης Κοντός

Αυξάνεται το όριο δαπάνης του ΕΟΠΥΥ στην κατηγορία «υπηρεσίες διαγνωστικών εξετάσεων και πράξεων» αναδρομικά για το 2022

Γ.Πισσάκας στο healthweb:Η ολοήμερη λειτουργία των ακτινοθεραπευτικών κέντρων βελτίωσαν την θεραπεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προϊόντα κάνναβης

Το φυτό της κάνναβης και ειδικά η ουσία CBD είναι γνωστή σε ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών στην χώρα μας, τόσο μέσα από τις θεραπευτικές τους χρήσεις όσο και από διάφορα βρώσιμα προϊόντα αλλά και καλλυντικά.

Αποκλειστικό : Μετατίθεται για 1 Ιουλίου η λειτουργία της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας προμήθειων της ΕΚΑΠΥ

Μετατίθεται για την 1 Ιουλίου η λειτουργία της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έφτιαξε η  Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας ( Ε.Κ.Α.Π.Υ. ) ώστε   να πραγματοποιούνται κεντρικά οι προμήθειες φαρμάκων αλλά και ιατροτεχνολογικων στα Δημόσια Νοσοκομεία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην ΧΡΩΠΕΙ: Η Καθυστέρηση τριών ετών και ο υπερδιπλασιασμός του κόστους

Όταν ξεκίνησε το μεγάλο στοίχημα της Πολιτείας Καινοτομίας στην ΧΡΩΠΕΙ τον Δεκέμβριο του 2020 είχε δοθεί ένας πανηγυρικός χαρακτήρας και όλοι θεωρούσαν ότι θα γινόταν με ΣΔΙΤ και ότι θα συμμετείχαν πολλές εταιρείες του χώρου ΄με προϋπολογισμό  100.000.000 ευρώ .Είχαν καταθέσει φάκελο τέσσερα (4) κοινοπρακτικά σχήματα και θα υπήρχε και χρηματοδότηση από  το ταμείο ανάκαμψης.

Στ.Κυμπουρόπουλος στο healthweb: Έχουμε μία κρίσιμη ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον της υγείας στην Ευρώπ

Ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος Ευρωβουλευτής και ψυχίατρος παραχώρησε συνέντευξη στο www.healthweb.gr και την δημοσιογράφο Νικολέτα Ντάμπου , μιλώντας για τις Σπάνιες παθήσεις και την νωτιαία μυϊκή ατροφία αναδεικνύοντας την ανάγκη να δημιουργηθεί μια ενιαία λίστα υποχρεωτικών νεογνικών ελέγχων στην Ε.Ε αλλά και για τις ελλείψεις φαρμάκων και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και συγκεκριμένα στην Ελλάδα .

Αποκλειστικό : Στρεβλώσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης Υγειονομικού  Υλικού  στον ΕΟΠΥΥ

Στρεβλώσεις στις διαδικασίες που αφορούν στην αποζημίωση αναλώσιμου Υγειονομικού υλικού, εντοπίζονται στον  ΕΟΠΥΥ , σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με ορισμένες υποψηφιότητες ενόψει των αρχαιρεσιών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ) που αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 29/5/ 2022.