Αποκλειστικά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ασκληπιείο Βούλας:34.489,98 € κοστίζει μηνιαίος η συντήρηση του BLOCK ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ασκληπιείο Βούλας:34.489,98 € κοστίζει μηνιαίος η συντήρηση του BLOCK ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Της Νικολέτας Ντάμπου

Το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας δίνει το αστρονομικό ποσό των 34.489,98 € κάθε μήνα για την συντήρηση του BLOCK ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ , σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες  του www.Life2day.gr  

Στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, το πάλαι ποτέ πιθανόν το 2004  τα χειρουργεία κτίσθηκαν με την μέθοδο της προκατασκευής. Από το 2005 το νοσοκομείο σύμφωνα με την ίδια αιτιολογία των διοικήσεων, πληρώνει  κάθε μήνα το ποσό των 34.489,98 € (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) για τη συντήρηση του BLOCK ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ. Διαβάστε εδώ την απόφαση έγκρισης. 

Σύμφωνα με το λεκτικό της απόφασης η σύμβαση για τη συντήρηση του BLOCK ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ έληξε τo 2006. Έκτοτε η υπηρεσία προέβη σε διαγωνιστικές διαδικασίες στα πλαίσια των προγραμμάτων προμηθειών των ετών 2010, 2011, 2012. Πλην όμως το αποτέλεσμα των διαγωνισμών απέβη άγονο.  Από τότε το νοσοκομείο έχει καταβάλει για ετήσια συντήρηση το αστρονομικό ποσό των 34.489,98 € x12=413,879.76 € τον χρόνο x 11 χρόνια (2006-2016) = 4,552,677.30 € και συνεχίζει και το 2017 την μηνιαία καταβολή 34.489,98€ …..!!!!! Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ (εδώ) 

Μάλιστα το νοσοκομείο αναφέρει ότι η εν λόγω υπηρεσία πραγματοποιείται με μη συμβατική διαδικασία, καθώς κρίνεται απαραίτητη η σκοπιμότητα και αναγκαιότητα της, για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των Χειρουργείων και κατ’ επέκταση του Νοσοκομείου.

Παράγοντες της αγοράς σχολιάζουν ότι ‘’ με το παραπάνω  ποσό κτίζω σχεδόν νέο νοσοκομείο. Αν αυτό δεν ορίζει την αυθαιρεσία, την σκοπιμότητα, την ανικανότητα, την σπατάλη και την διαπλοκή , τότε τι; …’’

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αποκλειστικό Ηealthweb: Φάνης Ροΐδης ο νέος διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών

Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Δικαίωμα στην ελπίδα με έγκαιρη διάγνωση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Χρήστος Δάκας στο healthweb : Γονιδιακή θεραπεία: Νέα θεραπευτική προσέγγιση για ασθενείς με SMA

Συνέντευξη παραχώρησε στην Νικολέτα Ντάμπου και το healthweb.gr ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα , ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας (SMA) και τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις αλλά και για την προληπτική εξέταση screening στα νεογνά και πόσο σημαντικό είναι να γίνεται η εξέταση αυτή.  

Αποκλειστικό : Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός παίρνει δανεικά από το οφθαλμιατρείο του!

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός» φαίνεται ,από δύο προσφάτους μεγάλους διαγωνισμούς, ότι οι  απευθείας αναθέσεις  καλά κρατούν . Παράλληλα, το νοσοκομείο παρουσιάζει ληξιπρόθεσμες οφειλές  άνω των 70.000.000  €  και παίρνει δανεικά από το οφθαλμιατρείο του!

Ο Hardo Fischer αποκλειστικά στο healthweb: Η γονιδιακή θεραπεία εισάγει νέο θεραπευτικό πρότυπο στην Ιατρική

‘’ Η γονιδιακή θεραπεία εισάγει ένα νέο θεραπευτικό πρότυπο στην Ιατρική και  ακολούθως στις πολιτικές αποζημίωσής της από τα συστήματα υγείας. ‘’ λέει ο Hardo Fischer, Medical Director Novartis Gene Therapies, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο healthweb και την Νικολέτα Ντάμπου .

Ερώτηση 30 βουλευτών για αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Healthweb.gr

Τριάντα βουλευτές κατέθεσαν ερωτήσεις στην Βουλή για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του healthweb τα οποία αφορούν στην αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό».