Άποψη

Καλή χρονιά: Ευτυχισμένο το 2022 με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία σε όλους!!!

Καλή χρονιά: Ευτυχισμένο το 2022 με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία σε όλους!!!

Καλή χρονιά: Τις θερμότερες ευχές μας για μια νέα χρονιά γεμάτη αγάπη, χαρά και ευτυχία, μα πάνω απ' όλα μια καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία! Ευτυχισμένο το 2022 σε όλους!!!

Αυτός ο χρόνος που μας πέρασε υπήρξε γεμάτος με προκλήσεις. Ο κλάδος της Υγείας χτυπήθηκε δυνατά από την συνεχιζόμενη πανδημία, που έφερε πραγματικά τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι προτεραιότητες όλων μας άλλαξαν και πολλοί αναθεώρησαν όλη τους τη ζωή, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο και σοκαριστικό. Με την μετάλλαξη Όμικρον, η πανδημία δείχνει πως δεν έχει τελειώσει και αυτό ίσως δημιουργεί περαιτέρω αίσθημα ανασφάλειας και φόβου στον κόσμο. Είναι λογικό, καθώς η εξουθένωση από την πανδημία είναι έκδηλη σε όλους. Από τους ήρωες γιατρούς στην πρώτη γραμμή μέχρι την αλληλεγγύη που επέδειξαν όλοι στην καθημερινότητα, πρόκειται για ένα από τα λιγοστά καλά του κορωνοϊού. Και τώρα που το 2022 έκανε την εμφάνισή του δειλά δειλά, οι ευχές όλων μας είναι να παραμείνουν τα καλά και να ξεχαστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται όλα τα άσχημα.

2022 ευχές για καλή χρονιά!!!

Το 2022 είναι επιτέλους εδώ και μας γεμίζει αισιοδοξία. Ευχή όλων μας είναι να κάνει η ανθρωπότητα μια νέα αρχή και να προχωρήσει μπροστά, βάζοντας πίσω της την πανδημία. Ο εφιάλτης που όλοι μας ζούμε δε λέει να τελειώσει, όμως τα μηνύματα είναι εν μέρει και αισιόδοξα. Με τον εμβολιασμό, ο οργανισμός θωρακίζεται και αμύνεται απέναντι στον ιό που έχει αποδειχθεί τόσο δύσκολος να ηττηθεί. Η Όμικρον μπορεί να μεταδίδεται εξαιρετικά γρήγορα και αυτό ενδεχομένως τρομάζει τον κόσμο. Την ίδια στιγμή όμως οι νοσήσεις που προκαλεί κρίνονται ως ηπιότερες. Καθώς η Υγεία είναι το ύψιστο αγαθό, ας ευχηθούμε πως από εδώ και στο εξής ο δρόμος προς την κανονικότητα δεν είναι μακρύς. Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2022!!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με μοσχαράκι κοκκινιστό και cranberries

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Η Google αποχαιρετά το 2021 με πυροτεχνήματα

Τρόποι για να ξεκινήσετε το νέο έτος πιο δυναμικά

Ρεβεγιόν μέχρι τις 02:00 χωρίς μουσική, κλείσιμο τα μεσάνυχτα και αυστηροποίηση περιορισμών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Να μπει τέλος στη δυσμενή μεταχείριση των πολιτών με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Διάταξη νόμου που θα απαγορεύει εκδηλώσεις δημοσίων αρχών και φορέων που δεν πληρούν προδιαγραφές προσβασιμότητας, φυσικής και ψηφιακής ζητά η Συνομοσπονδία από τον Πρωθυπουργό.

Έντονη διαμαρτυρία της ΕΣΑμεΑ στον Χατζηδάκη για την προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ

ΕΣΑμεΑ: Η Συνομοσπονδία ΑμεΑ ζητά από τον υπουργό την ανάκληση της προκήρυξης ΑΡΙΘΜΟΣ 1/2022 πλήρωσης τριακοσίων ενενήντα τριών (393) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών από τις 16.06.2022 έως τις 06.07.2022.

Διαβήτης: Οδηγίες για ανέμελες και ασφαλείς διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πλέον η φωτεινή, χαρούμενη προοπτική για όλους. Μετά από μια χρονιά με συνεχόμενο καθημερινό πρωταγωνιστή τον νέο κορωνοϊό, με γεγονότα όπως ο ουκρανικός πόλεμος που δοκίμασαν τις αντοχές και «στρέσαραν» την ζωή όλων, οι καλοκαιρινές διακοπές φαντάζουν σαν ένα όνειρο που όλοι έχουν ανάγκη να ζήσουν

Η ΕΣΑμεΑ χαιρετίζει την ίδρυση γραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα

ΕΣΑμεΑ: Το «πολιτοκεντρικό» μοντέλο που προωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός τα τελευταία χρόνια χαίρει της εκτίμησης του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου αναπηρικού κινήματος, αναφέρει μεταξύ άλλων, η Εθνική Συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία σε ανακοίνωση της αναφορικά με την ίδρυση γραφείου ΠΟΥ στην Αθήνα.