Βραβεία

Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

    Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς.

Συγκεκριμένα, η DEMO συγκαταλέγεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2022 και τις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, έχοντας αυξήσει το προσωπικό μεταξύ 2021 και 2022. Ακόμα, η εταιρία βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου με βάση τον Κύκλο Εργασιών και αξιολογείται με υψηλό ICAP CRIF Score.

«Παρά τις αλλεπάλληλες προκλήσεις, η εταιρεία μας βρίσκεται σε μια αναπτυξιακή τροχιά τα τελευταία χρόνια, καθώς από το 2021 υλοποιούμε ένα πολυσχιδές επενδυτικό πλάνο, το μεγαλύτερο στην εγχώρια φαρμακοβιομηχανία. Αυτή τη στιγμή, η DEMO είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ενέσιμων των Δημόσιων νοσοκομείων στην Ελλάδα, βάσει αριθμού τεμαχίων, και ο μεγαλύτερος εξαγωγέας φαρμάκων, σε τεμάχια, στη χώρα, με εξαγωγές που ξεπερνούν το 80% της ετήσιας παραγωγής μας. Απασχολούμε περισσότερα από 1.400 άτομα, ενώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, μέχρι το 2030 θα έχουμε ξεπεράσει τους 2.700» δήλωσε ο κος Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director της DEMO ΑΒΕΕ σε συνέχεια της παραλαβής του βραβείου στο πλαίσιο της επίσημης διοργάνωσης.

Ο θεσμός True Leaders διοργανώθηκε για 13η χρονιά από την ICAP CRIF, τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την European Securities and Markets Authority. Ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος, η ICAP CRIF αναδεικνύει ετησίως, από το 2011, όλες τις Εταιρείες και τους Ομίλους που ικανοποιούν τα αντικειμενικά κριτήρια που θέτει ο θεσμός, χωρίς να παρεμβάλλεται η υποκειμενική γνώμη κάποιας επιτροπής ή μιας ψηφοφορίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η DEMO στηρίζει έμπρακτα τη Διεθνή Ημέρα Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης

Ίδρυμα Μποδοσάκη: Επιχορήγηση €2.200.903 εκ. για τη στήριξη Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών

Οι Beatles κυκλοφορούν νέο single με τη φωνή και των 4 σκαθαριών

Τριπλή βράβευση της DEMO 

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Διάκριση της Servier Hellas στα HR Awards 2023

Τιμητική διάκριση για τη δέσμευσή της να προασπίζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της, εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος, απέσπασε η Servier Hellas στα HR Awards 2023, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Workplace Well-being» για την πρωτοβουλία «The COLONO45».

Ωνάσειο: Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς

Ωνάσειο:Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου  ως το πρώτο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπάνιων και Κληρονομικών Καρδιολογικών Παθήσεων στην Ελλάδα.