Επιχειρηματικά

Η Lincoln Pharmaceuticals έχει στόχο τις αγορές της ΕΕ

Η Lincoln Pharmaceuticals έχει στόχο τις αγορές της ΕΕ

Η εταιρεία παρασκευής φαρμάκων με έδρα το Ahmedabad, Lincoln Pharmaceuticals, δήλωσε ότι έχει λάβει πιστοποιητικό GMP (ορθής παρασκευαστικής πρακτικής) της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την αρχή τροφίμων και φαρμάκων της Γερμανίας (FDA) για τη μονάδα παραγωγής που βρίσκεται στο Gujarat. Τον Δεκέμβριο του 2019, η αξιολόγηση της διευκόλυνσης έγινε από τον ρυθμιστικό οργανισμό και ακολούθησε τελική έγκριση τον Μάιο του 2020, ανέφερε η εταιρεία φαρμάκων.

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι η πιστοποίηση θα επιτρέψει στην φαρμακευτική να εμπορεύεται τα προϊόντα της και στις 27 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και επίσης να εισέλθει στα έθνη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Η εταιρεία θέλει να εισέλθει στις αγορές της ΕΕ πολύ σύντομα με τα προϊόντα δερματολογίας, γαστρεντερικής και διαχείρισης πόνου και να επεκτείνει σταδιακά το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Προς το παρόν, κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων αντι-μολυσματικού, αναπνευστικού τομέα, γυναικολογικά, δερματολογικά, γαστρεντερικά, διαχείρισης πόνου, καρδιολογικά και CNS, αντιβακτηριακά, αντιδιαβητικά και αντι-ελονοσίας μεταξύ των υπολοίπων. Ο Mahendra Patel, Διευθύνων Σύμβουλος της Lincoln Pharmaceuticals, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς και ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε τη διαπίστευση GMP της ΕΕ. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα στην πορεία της εταιρείας και θα συμβάλει στην επέκταση της παρουσίας της σε πιο οργανωμένες αγορές. “

Η εταιρεία είναι έτοιμη να επεκτείνει το επιχειρηματικό της δίκτυο σε περισσότερες από 90 χώρες. Προς το παρόν εξάγει σε 60 επιπλέον χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής και Δυτικής Αφρικής, της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές καταχωρίσεις προϊόντων σε αυτές τις χώρες και έχει επίσης αναλάβει μια σειρά από παγκόσμιες προσφορές. Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας παρουσίασε αξιοσημείωτη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και αυξήθηκε στο 61% των συνολικών πωλήσεων κατά το FY20 από 11% των συνολικών πωλήσεων το 2011. Η Lincoln σχεδόν διπλασίασε τον κύκλο εργασιών των εξαγωγών κατά το FY20 σε σύγκριση με το FY18. Οι εξαγωγές της εταιρείας ανήλθαν σε 227 εκατομμύρια Rs το FY20 σε σύγκριση με Rs 197 εκατομμύρια το FY19, αύξηση 15% σε ετήσια βάση (YoY).

«Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία σημείωσε καλή πρόσφυση στον κλάδο των εξαγωγών, η οποία αναμένεται να λάβει περαιτέρω ώθηση μετά την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην ΕΕ. Για την επόμενη φάση ανάπτυξης, η εταιρεία χτίζει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο στον τρόπο ζωής και στον χρόνιο τομέα, ιδίως στη δερματολογία, στη γαστρεντερική και στη διαχείριση του πόνου για να συμπληρώσει την ισχυρή παρουσία της στον οξύ τομέα.”Οι στρατηγικές πρωτοβουλίες ανάπτυξης, η έγκριση της ΕΕ, οι εγκρίσεις νέων προϊόντων, τα προϊόντα με καλύτερο περιθώριο και η λειτουργική αποδοτικότητα είναι πιθανό να συμβάλουν στην υγιή ανάπτυξη και να μεγιστοποιήσουν την αξία για όλους τους στενά ενδιαφερόμενους μεσοπρόθεσμα”, πρόσθεσε ο Patel.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Η τεχνητή νοημοσύνη βελτιώνει τη διάγνωση στην ανάλυση αίματος

250.000 ασθενείς πάσχουν από ψωρίαση στην Ελλάδα

Μην αμελείς την θεραπεία σου για τον καρκίνο του προστάτη

'' Τηρούμε αποστάσεις…αλλά όχι από τον γιατρό μας '', είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί η Astellas Ελλάδος. Στόχος της εκστρατείας είναι η παρότρυνση των ασθενών με καρκίνο του προστάτη να επισκεφθούν τον εξειδικευμένο γιατρό τους και να συνεχίσουν με συνέπεια τη θεραπεία τους.

Φέτος φέρσου έξυπνα - Εμβολιάσου έγκαιρα

Για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την κατανόηση  της αναγκαιότητας εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων αλλά και την χρήση μάσκας, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης .

«Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον» : Νέα εκστρατεία για την πανδημία από την Novartis

«Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον» είναι το moto της νέας κοινωνικής εκστρατείας της Novartis Hellas για το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19 που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα .