Επιχειρηματικά

Η Bayer εγκαινιάζει συνεργασία με τη διαφημιστική MullenLowe

Η Bayer εγκαινιάζει συνεργασία με τη διαφημιστική MullenLowe

Ο κλάδος της υγείας των καταναλωτών της Bayer προώθησε τον διαφημιστικό της κατάλογο με την προσθήκη της εταιρείας Interpublic Group MullenLowe. Το πρακτορείο κέρδισε τη νέα επιχείρηση μετά από μια ανταγωνιστική ανασκόπηση της εταιρείας από την Bayer, καθώς αποσκοπεί στην εδραίωση και τον εκσυγχρονισμό του παγκόσμιου μάρκετινγκ.

Ένας εκπρόσωπος της Bayer Consumer Health δήλωσε ότι η MullenLowe θα ασχοληθεί με εμπορικά σήματα βασισμένα στις στρατηγικές επιχειρησιακές μονάδες της φαρμακοβιομηχανίας και θα περιλαμβάνει το συμπλήρωμα βιταμινών Berocca, την αντιμυκητιακή κρέμα Canesten και την αντιμετώπιση του Rennie. Αυτό το χαρτοφυλάκιο σημάτων χειρίστηκε προηγουμένως από την JWT. Η ανάθεση ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2020 και θα διεκπεραιωθεί από τα γραφεία της MullenLowe στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Άλλοι οργανισμοί -συμπεριλαμβανομένου του BBDO του Ομίλου Omnicom, ο οποίος χειρίζεται σήματα όπως η Ασπιρίνη και η Claritin- θα συνεχίσουν επίσης να εργάζονται στα εμπορικά σήματα καταναλωτών της Bayer. Η Bayer αγόρασε τις επιχειρήσεις καταναλωτών της Merck & Co. το 2014, αλλά έκτοτε, η διαίρεση αποτέλεσε αντικείμενο πολλών φημών. Μετά από πολλούς βηματισμούς για μια ολόκληρη πώληση τμήματος, η Bayer αντ ‘αυτού πέρυσι πώλησε δύο μεγάλες μάρκες από την Merck-Coppertone για αντιηλιακή φροντίδα και τα προϊόντα φροντίδας ποδιών του Dr. Scholl-σε δύο χωριστές προσφορές για συνολικά 1,14 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Όλο και περισσότερα εργαστήρια αρχίζουν να αναπτύσσουν εμβόλια εναντίον του ιού της γρίπης χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία mRNA.

Pfizer Θεσσαλονίκη: Eγκαίνια εγκαταστάσεων παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σε κίνδυνο η οικονομική ανάκαμψη στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω και της ενεργειακής κρίσης

Το τμήμα του Kwarteng «υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες τις επόμενες ημέρες για να κατανοήσει περαιτέρω και να βοηθήσει στον μετριασμό των επιπτώσεων των αυξήσεων κόστους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις».

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ELPEN

ELPEN Σχοινάς: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ELPEN στο Πικέρμι, καθώς και στο υπό κατασκευή Πάρκο Έρευνας και Καινοτομίας της εταιρείας στα Σπάτα πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Medicines for Europe, Adrian Van Den Hoven.

Πάνω από 13.000 παιδιά σε όλη τη χώρα έχουν εγγραφεί στη δοκιμή για το εμβόλιο covid-19 της Moderna,

Η εταιρεία αναμένει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λήψης στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, ανέφερε το Insider.

Επενδύσεις 1,2 δισ.ευρώ την επόμενη πενταετία από την φαρμακοβιομηχανία

Στη μοναδική ευκαιρία που προκύπτει για την Ελλάδα να βρεθεί στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων στη φαρμακοβιομηχανία αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), Θεόδωρος Τρύφων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ευρωπαϊκό-διεθνές συνέδριο της «Medicines For Europe» και της «Ιnternational Generic & Biosimilar Medicines Association» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

Εγκρίνεται ένα άλλο τεστ COVID-19 στο σπίτι από τον FDA των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος Μπάιντεν τόνισε τις γρήγορες δοκιμές σε μια ομιλία του τον Δεκέμβριο, δεσμευόμενος ότι η κυβέρνηση θα αγοράσει 280 εκατομμύρια δοκιμές και ότι θα χρησιμοποιήσει τον νόμο παραγωγής για την άμυνα για να διασφαλίσει ότι οι κατασκευαστές έχουν τις πρώτες ύλες που χρειάζονται για να κάνουν δοκιμές. Η κυβέρνηση δαπανά περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια για την πρωτοβουλία

Ο κλάδος των ασφαλίσεων υγείας στις ΗΠΑ σημείωσε αύξηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Ασφαλιστικές ΗΠΑ Covid-19: Η πανδημία αποτέλεσε το έναυσμα για αύξηση κερδών στις ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ και ιδιαίτερα του Τέξας, όπως φαίνεται σε πρόσφατη μελέτη.

Τι πλήρωσαν περισσότερο οι ασφαλιστικές στη Νέα Ζηλανδία;

Νέα Ζηλανδία: Φέτος οι μεγαλύτερες αξιώσεις οικονομικά προς τις ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας προήλθαν από χειρουργικές επεμβάσεις στην πλάτη, μαρτυρώντας το κόστος αλλά και την αναγκαιότητα τέτοιων χειρουργείων.