Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Novartis Hellas: 9 διακρίσεις στα Hellenic Responsible Business Awards 2016

Novartis Hellas: 9 διακρίσεις στα Hellenic Responsible Business Awards 2016

Η Novartis Hellas διακρίθηκε για τη δέσμευσή της στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, με τέσσερα χρυσά, τέσσερα ασημένια και ένα bronze βραβείο.

Η Novartis Hellas επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ηγετική της θέση στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας, κατακτώντας εννέα διακρίσεις, στο θεσμό Hellenic Responsible Business Awards 2016.

Η εταιρεία εμπνεόμενη από τους ασθενείς και εστιάζοντας τις δράσεις της στη διεύρυνση της πρόσβασης στην υγεία, υλοποιεί κοινωνικά προγράμματα με στόχο την υποστήριξη συνανθρώπων μας σε ανάγκη, εκστρατείες πρόληψης και ενημέρωσης καθώς και προγράμματα υποστήριξης ασθενών.

Novartis Hellas: 9 διακρίσεις στα Hellenic Responsible Business Awards 2016

Συγκεκριμένα:

Xρυσά βραβεία:

«Ομάδα CSR της χρονιάς»

«Όραμα και Ευθύνη για τον Ασθενή», Πρόγραμμα Εταιρικής Επικοινωνίας, στην κατηγορία «Κοινωνία (Μεγάλη Επιχείρηση)»

«Είσαι Γυναίκα. Είσαι Δύναμη!», Πρόγραμμα Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος και σε συνεργασία με τους συλλόγους ασθενών «Αγκαλιάζω», «Άλμα Ζωής» και «Κ.Ε.Φ.Ι»

«Believe & Achieve», Πρόγραμμα Συμπερίληψης Εργαζομένων με πολλαπλή σκλήρυνση, στην κατηγορία «Εργαζόμενοι: Διαφορετικότητα, Ένταξη, Ίσες Ευκαιρίες»

Β. Ασημένια βραβεία
1. «Άκου το Σώμα σου», Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης Κοινού για την πρόληψη και το σωστό έλεγχο μιας σειράς σημαντικών ασθενειών, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ), στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – Ακαδημαϊκών Φορέων»

2. «Μετρήσεις Ζωής», Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας με παροχή δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων σε συμπολίτες μας με δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.), καθώς και τη στήριξη των δήμων όπου πραγματοποιήθηκε

3. «Σπάνια Φροντίδα για Σπάνιους Ανθρώπους», Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τα Σπάνια Νοσήματα, με την υποστήριξη της Π.Ε.Σ.ΠΑ. και τις αιγίδες της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας

«Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς των Εργαζομένων της Novartis
Hellas», με δράσεις που στόχο είχαν τη στήριξη προσφύγων και άπορων οικογενειών σε συνεργασία με τους φορείς «Κέντρο της Γης», «Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία για τους Πρόσφυγες» και «Μπορούμε», ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα», στη Θεσσαλονίκη

Γ. Bronze βραβείο
«Δικαίωμα Στην Υγεία», Εκστρατεία Ενημέρωσης για τα Δικαιώματα των Ασθενών, σε
συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νέα εποχή για τα παιδιατρικά νοσοκομεία με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H Novartis Hellas επίσημος χορηγός του Spetsathlon 2022

Η Novartis Hellas θα είναι επίσημος υποστηρικτής του αθλητικού θεσμού Spetsathlon που θα λάβει χώρα στις Σπέτσες ξεκινώντας σήμερα στις 13 εώς 15 Μαΐου 2022, με την καμπάνια ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα «Baware».

Δύο υποτροφίες για σπουδές σε παραϊατρικά επαγγέλματα

Η MSD βρέθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης για την ετήσια συνάντηση της και πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης “Life Matters” που υλοποιεί, στήριξε το έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου στην αντιμετώπιση της γυναικείας κακοποίησης.

Εκδηλώσεις «Μαζί μια αγκαλιά» από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας,  ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η  Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για την προώθηση του εθελοντισμού και την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Κοινωνική συμμαχία για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία προσκαλεί θεσμούς, φορείς, οργανισμούς υγείας και πολίτες στη διαμόρφωση μίας κοινωνικής συμμαχίας για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα.Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, χαιρετισμό πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κυρία Μίνα Γκάγκα.

Τhe Enterprise Tour Golf Event

Ο πρώτος αγώνας του «The Enterprise Tour Golf Event» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 στο γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής»