Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H GENESIS Pharma στηρίζει τους Έλληνες φοιτητές

H GENESIS Pharma στηρίζει τους Έλληνες φοιτητές

Υποστηρίζοντας έμπρακτα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το θεσμό του Βραβείου Άριστης Επίδοσης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, που πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά, η GENESIS Pharma απένειμε χρηματικούς επαίνους στους τρεις μεταπτυχιακούς φοιτητές που αρίστευσαν την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014.

Στην τελετή ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης απένειμε τους επαίνους και δήλωσε σχετικά: «Οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους και να τους εμπνεύσουμε ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να καλλιεργήσουν τις δυνατότητές τους, γιατί η νέα γενιά σήμερα έχει ταλέντο, δεξιότητες και όρεξη για νέα πράγματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς που πραγματοποιούμε επενδύουμε συστηματικά σε δράσεις στήριξης και ενίσχυσης των νέων με κεντρικό άξονα την εκπαίδευση, πιστεύοντας ακριβώς σε αυτή τη δύναμή τους να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τη γνώση».

Ο καθηγητής κος Γιώργος Αυλωνίτης, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και Αναπλ. Πρόεδρος Συμβουλίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου ανέφερε: «Για πρώτη φορά φέτος θεσπίσαμε την Απονομή Βραβείου Άριστης Απόδοσης στους αριστούχους των τριών τμημάτων του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος, πλήρους και μερικής φοίτησης, καθώς και πλήρους φοίτησης με διεθνή προσανατολισμό. Η συντονιστική επιτροπή του προγράμματος αποφάσισε η απονομή της βράβευσης να γίνει από μια άριστη επιχείρηση και έναν άριστο επιχειρηματία, στο πλαίσιο της σύνδεσης του Πανεπιστημίου μας με την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο, που αποτελεί και ένα από τους στρατηγικούς μας πυλώνες. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς λοιπόν, η GENESIS Pharma και ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης να συνδέεται με την απονομή και τη χορηγία αυτού του βραβείου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

H ελληνική φαρμακοβιομηχανία σύμμαχος στο πολύτιμο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Οι εργαζόμενοι της Astellas ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του φορέα “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Sanofi Ελλάδας υποστηρίζει την ψυχική υγεία των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), η Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Sanofi προχώρησε σε μία σειρά δράσεων υποστήριξης της ψυχικής υγείας και ευεξίας ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Η πρώτη στέγη φιλοξενίας για ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

Το φιλανθρωπικό σωματείο Aurora – Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα πιστό στο όραμά του για έμπρακτη και ψυχολογική στήριξη ασθενών με αιματολογικά νοσήματα, πραγματοποίησε τα εγκαίνια της πρώτης στέγης φιλοξενίας στην Πάτρα.

Η Sanofi Ελλάδας παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή»

«Η διάγνωση ήταν Πολλαπλό Μυέλωμα…Πρώτη φορά το άκουγα. Ήταν τρομακτικό για εμένα και την οικογένειά μου… Η στήριξη του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, ήταν πολύ σημαντική.» Σε αυτά τα λόγια μιας ασθενούς με Πολλαπλό Μυέλωμα αντανακλάται το κενό πληροφόρησης του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο, αλλά και το βαρύ φορτίο της για τους ασθενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day”

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day” (We Actively Care For Tomorrow).Δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.