Επιχειρηματικά

Δύο Χρυσά Βραβεία για το έργο της Novartis Hellas

Δύο Χρυσά Βραβεία για το έργο της Novartis Hellas
ADMAN

Δύο ακόμη σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Novartis Hellas ως επιβράβευση των σημαντικών της πρωτοβουλιών. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή τελετή απονομής των Hellenic Responsible Business Awards 2015, που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week και αποτελεί ένα νέο θεσμό που επιβραβεύει το έργο των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Αναγνώριση της ασθενοκεντρικής προσέγγισης της Novartis Hellas αποτέλεσε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Πρόγραμμα Επικοινωνίας / Καμπάνια ΜΚΟ για την ενέργεια «Here & Now – Πρόγραμμα Ενημέρωσης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού». Η καμπάνια αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις ανάγκες των ασθενών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού, κάνοντας πράξη τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στον ασθενή και να κατανοεί τις ανάγκες του.

Η δεύτερη διάκριση αφορά στην κατηγορία Υγεία & Ασφάλεια / Μεγάλη Επιχείρηση, όπου στη Novartis Hellas απονεμήθηκε και πάλι το Χρυσό Βραβείο για το «Προσέχω το διαβήτη μου», ένα πρόγραμμα που παρείχε δωρεάν εξετάσεις σε περίπου 5.000 ανασφάλιστους συμπολίτες μας με δυσκολία πρόσβασης στο σύστημα υγείας.

Η κα Κατερίνα Κόντζαλη, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis Oncology και η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis

Η κα Κατερίνα Κόντζαλη, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis Oncology και η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis

Η κα Κατερίνα Κόντζαλη, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis Oncology και η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis, δήλωσαν ότι «στη Novartis εμπνεόμαστε από τους ασθενείς. Αυτή η έμπνευση και η ευθύνη του ηγέτη, μας δίνει κίνητρα να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να διαμορφώνουμε τα υψηλότερα πρότυπα και προγράμματα που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα ζωής για τους ασθενείς. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας και την υπέροχη ομάδα μας που μας έδωσαν τη δυνατότητα με τις καμπάνιες «Here & Now» και «Προσέχω το Διαβήτη μου» να σταθούμε στο πλευρό των γυναικών με καρκίνο μαστού και των ανασφάλιστων διαβητικών σε όλη την Ελλάδα.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Sanofi: Ενίσχυση της καινοτομίας και της επένδυσης στην Ελλάδα για τα σπάνια νοσήματα

6ο Συνέδριο Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

O Kώστας Παπαγιάννης νέος Πρόεδρος τηs Novartis Hellas

O Κώστας Παπαγιάννης ανέλαβε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Novartis Hellas, με ισχύ από χθές 7η Nοεμβρίου 2022 και ευθύνη για την επιχειρησιακή μονάδα Innovative Medicines.

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

 Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Δυναμική ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Πώς τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά καθαρισμού αλλάζουν την αγορά

Για να βοηθήσουμε στον εξορθολογισμό της υιοθέτησης βιώσιμων σκευασμάτων που περιλαμβάνουν βιοεπιφανειοδραστικές ουσίες, έχουμε αναπτύξει μια βιβλιοθήκη έτοιμων προς χρήση σκευασμάτων καθαρής ετικέτας που ξεπερνούν τις κορυφαίες μάρκες. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https://locuspi.com/get-formulations/.

Sanofi Ελλάδας υποστηρίζει την ψυχική υγεία των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), η Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Sanofi προχώρησε σε μία σειρά δράσεων υποστήριξης της ψυχικής υγείας και ευεξίας ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.