Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Ένωση Ασθενών: Συμμετοχή στο Επικείμενο 13th Pharma & Health Conference

Ένωση Ασθενών: Συμμετοχή στο Επικείμενο 13th Pharma & Health Conference

Ένωση Ασθενών: O Προέδρος Δ.Σ κ. Νίκου Δέδε της Ένωσης θα συμμετάσχει στο επικείμενο 13th Pharma & Health Conference στις 7 Ιουλίου 2022.

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας θα συμμετάσχει, δια του Προέδρου Δ.Σ κ. Νίκου Δέδε, στο επικείμενο 13th Pharma & Health Conference στις 7 Ιουλίου 2022. “Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τη μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας στη χώρα μας. Όλες οι μελέτες έχουν αναδείξει την ανάγκη αναδιοργάνωσης με έμφαση την πρωτοβάθμια φροντίδα, σε συνδυασμό με την αύξηση της δημόσιας χρηματοδότησης, που υπολείπεται σημαντικά σε σχέση με το μέσο όρο της Ε.Ε.”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της Ένωση Ασθενών.

 

“Η πανδημία ανέδειξε την αξία του ΕΣΥ, αλλά και τις αδυναμίες τα κενά στη διοίκηση, οργάνωση και αποτελεσματικότητά του. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι επίκαιρο το αίτημα για μεταρρύθμιση του ΕΣΥ, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών υγείας και του επιπέδου υγείας των Ελλήνων πολιτών¨, συμπληρώνει.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, στελέχη ΥΠΕ και νοσοκομείων, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, ιατροί, δημοσιογράφοι, στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων και εταιρειών ιατρικής τεχνολογίας.

  • Δηλώστε Συμμετοχή εδώ.
  • Δείτε το Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Το 13th Pharma & Health Conference #phco22 με τίτλο «Η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ από τη θεωρία στην πράξη» διοργανώνεται στις 7 Ιουλίου 2022 από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το περιοδικό Pharma & Health Business & το portal virus.com.gr. Η συμμετοχή στo συνέδριο θα είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κ. Αιμίλιος  Nεγκής, Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Pharma & Health Business και του portal virus.com.gr .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ένωση Ασθενών: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πρώτο Patients’ Summit 2022

Το ψηφιακό εργαλείο CS-45™ στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας (ΗΤΑ)

Χρήστος Βαράκης στο healthweb : Το δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις πολιτικών υγείας είναι στόχος για τους ασθενείς

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Συνάντηση με υφυπ. Πολιτισμού για την Πολιτιστική Συνταγογράφηση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

"Υγεία Μπροστά": Παρουσίαση του προγράμματος πρόληψης στον Άγιο Νικόλαο

"Υγεία Μπροστά": Η εφαρμογή του εν λόγω προγράμματος ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 με την αποστολή των πρώτων μηνυμάτων στις γυναίκες 50 ετών και άνω που καλούνται να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας συνυπέγραψε επιστολή προς τον ΕΜΑ για την αντιμετώπιση των αντιβιοτικών ελλείψεων

ΔΟΘ: Η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (ΔΟΘ) ζήτησε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) την επίσπευση και ενίσχυση των προσπαθειών σε κοινοτικό επίπεδο για την αντιμετώπιση των σοβαρών ελλείψεων που σημειώνονται σε ευρέως χρησιμοποιούμενα αντιβιοτικά σκευάσματα.

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Συμμετοχή στο "Ευρωπαϊκό Σχέδιο Καταπολέμησης του Καρκίνου"

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Από πλευράς της ΕΑΕ ο Πρόεδρος κ. Δέδες μνημόνευσε τη σημασία εγγραμματοσύνης υγείας του πληθυσμού, καθώς όπως παρατηρήθηκε με την πανδημία, εξίσου μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η επιδημία της παραπληροφόρησης και των fake news.

Αγριά Βόλου: Ο 10χρονος μαθητής κατέληξε από πνευμονία

Αγριά Βόλου: Ισχαιμία του μυοκαρδίου και βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος (πνευμονία) ήταν οι αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο τον 10χρονο Κωνσταντίνο Περδίου από τον Κισσό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

ΕΣΑμεΑ: Κινητοποίηση 6 Φεβρουαρίου στο υπ. Μεταφορών αν δεν λυθεί το ζήτημα των διοδίων

ΕΣΑμεΑ: Η Συνομοσπονδία θα προβεί σε κινητοποίηση έξω από το υπουργείο στις 6 Φεβρουαρίου, εάν δεν διασφαλιστεί ότι θα έχει ολοκληρωθεί η έκδοση της νέας κάρτας, έως τα τέλη Μαρτίου.