Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

6th Health Innovation Conference: Η καινοτομία κλειδί για την αναδιαμόρφωση του συστήματος υγείας

6th Health Innovation Conference: Η καινοτομία κλειδί για την αναδιαμόρφωση του συστήματος υγείας

6th Health Innovation Conference: Το 6th Health Innovation Conference #hico22, διοργανώνεται στις 12 Απριλίου 2022 και φέρνει στο επίκεντρο τις  προοπτικές και τις προκλήσεις στην αξιοποίηση της καινοτομίας στην υγεία.

Tο 6th Health Innovation Conference, θα φέρει στο επίκεντρο τις  προοπτικές και τις προκλήσεις στην αξιοποίηση της καινοτομίας στην υγεία. Η καινοτομία δύναται να αποτελέσει «κλειδί», όχι μόνο με νέα φάρμακα και εμβόλια, αλλά σε όλο το φάσμα του συστήματος υγείας με νέες προσεγγίσεις στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, της ψηφιακής τεχνολογίας, των μοντέλων παροχής φροντίδας, της ενδυνάμωσης των ασθενών, αλλά και αλλά και με καινοτόμα εργαλεία χρηματοδότησης των υπηρεσιών υγείας. Το 6th Health Innovation Conference #hico22, διοργανώνεται στις 12 Απριλίου 2022, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό Pharma & Health Business & το portal virus.com.gr. υβριδικά μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Κλειστή (Υβριδική) Συνάντηση Εργασίας

Στο πλαίσιο του 6th Health Innovation Conference θα πραγματοποιηθεί  Κλειστή Συνάντηση Εργασίας με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με θέμα: “Καινοτόμες λύσεις για την αξιοποίηση ψηφιακών δεδομένων υγείας“. Η Συνάντηση Εργασίας θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία (*) για τους συμμετέχοντες καθώς και για υψηλόβαθμα στελέχη των χορηγών του συνεδρίου και με ψηφιακή παρακολούθηση μέσα από τις ψηφιακές συνεδριακές υποδομές του LiveOn Expo Complex. Συντονιστής της Κλειστής Συνάντησης θα είναι ο κος Αιμίλιος Νεγκής, Δημοσιογράφος και Διευθυντής Σύνταξης του Pharma & Health Business και του virus.com.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση της φυσικής παρουσίας είναι η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή πιστοποιητικού νόσησης με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει παρεμβατικές ατομικές ομιλίες και τραπέζια συζήτησης (panels) με την παρακάτω βασική θεματολογία:

 • Νέα δεδομένα για θεραπείες κατά της covid-19.
 • Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας: Πώς εξελίσσεται η κατάσταση στην Ελλάδα και διεθνώς.
 • Προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στο χώρο της Υγείας.
 • Προοπτικές της ψηφιακής υγείας στην Ελλάδα.
 • Παρουσίαση καινοτόμων μεθόδων, εργαλείων και λύσεων στην Υγεία
 • Αξιοποίηση Real World Data: Τι ισχύει σήμερα – εμπόδια – προοπτικές

To Συνέδριο απευθύνεται σε:

 • εκπρoσώπους του Yπουργείου Υγείας
 • εκπροσώπους της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ,
 • στελέχη νοσοκομείων,
 • εκπροοσώπους συλλόγων ασθενών,
 • επιφανείς ιατρούς,
 • δημοσιογράφους,
 • στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων και
 • εταιρειών ιατρικής τεχνολογίας.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο μαγικός κόσμος του Internet of Medical Things (IoMT)

Ένας ανεκμετάλλευτος πόρος στην υπηρεσία της τεχνητής νοημοσύνης

Γενεαλογικό δέντρο ανιχνεύει την καταγωγή των σημερινών ανθρώπων

AI αναγνώρισης προσώπου το κλειδί στην έγκαιρη διάγνωση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο ΚΕΦΙ

ΚΕΦΙ: Η ικανοποίηση και η πληρότητα που συνοδεύουν την εθελοντική προσφορά είναι το κοινό δώρο, που προσφέρουμε μεταξύ μας, ασθενείς και εθελοντές.

Ετήσιο συνέδριο για την χρόνια μυελογενή λευχαιμία

Βερολίνο λευχαιμία:  Η Ημέρα 1 του CML AN Horizons 2023 ξεκίνησε, με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Jan Geissler και ένα ειδικό μήνυμα βίντεο από την κα Bettina Stark-Watzinger - Ομοσπονδιακή Υπουργό Έρευνας και Παιδείας, και ακολούθησε η επίσημη έναρξη του συνεδρίου από τους Rod Padua και Giora Sharf.

Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει τον HIV με αντιλήψεις των δεκαετιών ‘80 και ’90

Την άγνοια του ελληνικού κοινού σχετικά με τον HIV αναδεικνύει η καμπάνια που δημιούργησε ο  Σύλλογος  Οροθετικών Ελλάδος - Θετική Φωνή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS (1η Δεκεμβρίου).

Μητσοτάκης: «Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία: Εθνική Στρατηγική 2024-2030»

ΕΣΑμεΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μια συγκινητική αναφορά στην μητέρα του, την αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη, που είχε μιλήσει για το στίγμα των ατόμων με αναπηρία εκείνη την εποχή των έντονων προκαταλήψεων.