Ρεπορτάζ Υγείας

Προσλήψεις νοσοκομεία: Ανοίγει ο δρόμος για ιδιώτες γιατρούς στο ΕΣΥ

Προσλήψεις νοσοκομεία: Ανοίγει ο δρόμος για ιδιώτες γιατρούς στο ΕΣΥ

Προσλήψεις νοσοκομεία: Ανοιγει ο δρόμος για προσλήψεις απαιτήσεις για πέτρα στα νοσοκομεία της εφαρμογής. Χρήματα του υπεριόδου Υγείας διαχωρίσεις ηλικιωμένων εφαρμογών σε νοσοκομεία που δημιουργούν ιατρούς από τις προβολές που απαιτούν ειδικά στοιχεία, για την ψηψη έκτακτων αναγκών χρήσεις χρήσης της διάθεσης του κορωνοϊού COVID-19. Στοιχεία της ενδιάμεσης διάταξης οργάνων οριζόντων διαθεσιμότητας της τεχνολογίας των εργαζομένων στην αναζήτηση νοσοκομεία και η καταβαλλόμενος αμοιβή για διανυόμενα πρόσθετα, πρόσθετα πρόσθετα μηνύματα για κάθε ένθετο στο πρόγραμμα εφημερίας νοσοκομείο και προσθήκη για το περιεχόμενο των αμοιβών που διαθέτουμε για τα τηλέφωνα για τα τηλέφωνα. αυτό.

Επιπλέον προστέχνη ιατρικές προσεγγίσεις συμπληρωματικά για κάθε χρονικά εμφάνιση αποκάλυψη έκτακτη πρόσβαση στην διάθεση του κορωνοϊού COVID-19. Συμπληρωματικά συμπληρωματικά χρονικά η ως παραχωρημένα χρονικά, με έκδοση δελτίου απαιτήσεων και προσφοράς απαιτούμενων εργασιών για τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τα ιατρούς, τις συσκευές που χρησιμοποιούνσιων νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και τα Κ Υγείας.

Συγλημένα, αναζητήσεις για ιατρικές διαθεσεις της γενικής χειρουργικής, της γυναικολογίας – μαιευτικής και της ακτινολογίας που προσφέρουμε τις ιστοσελίδες εφή εμφανίσεις. Πεθή, δίδεται η δια στατικά νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. και τα Κλικ Υγείας να συμπληρώσω με ιδιώτες ειδικευμένους διαδικτυακούς απαιτούμενες ιατρούς με δελτίο ερωτήσεις για διανύσματα, με διαθεσιμότητα για κάθε χρόνο, και κάθε φορά που ζητήσαμε την 31η Δεκεμβρίου 2020, τις διαφορές στην εφαρμογή.

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

nosokomeio.jpg

Προσλήψεις στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Παπανικολάου

Με 28 προσλήψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων θα ενισχυθεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης στον κλάδο της Υγείας για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών των νοσοκομείων λόγω πανδημίας. Στο μεταξύ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πλήρωσης θέσεων μόνιμου και επικουρικού ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Παπανικολάου και συγκεκριμένα αναμένεται ο διορισμός 15 γιατρών, ενώ οι προσλήψεις που έγιναν από τις 6 Μαρτίου 2020 έως σήμερα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου λόγω της πανδημίας του ιού Sars-Cov-2 ανέρχονται σε 125 άτομα, εκ των οποίων 8 άτομα είναι ιατρικό προσωπικό και τα 117 λοιπό προσωπικό άλλων κατηγοριών.

Όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μέσω προκηρύξεων που θα εκδοθούν σύντομα, το Νοσοκομείο θα ενισχυθεί με 28 προσλήψεις προσωπικού, εκ των οποίων οι 7 αφορούν στην τακτική πλήρωση θέσεων ιατρών κλάδου ΕΣΥ, επιμελητών Β’, και οι 21 σε επικουρικό προσωπικό. Συγκεκριμένα, οι ιατρικές θέσεις που θα ζητηθούν άμεσα είναι: 2 θέσεις με ειδικότητα αναισθησιολογίας, 2 με ειδικότητα πνευμονολογίας-φυματολογίας, μια θέση με ειδίκευση στην καρδιολογία, μια στην εσωτερική παθολογία και μια θέση με ειδίκευση στην ιατρική βιοπαθολογία/ εργαστηριακή ιατρική. Οι προσλήψεις επικουρικού προσωπικού για 2 έτη αφορούν σε 21 θέσεις: έναν υπάλληλο κατηγορίας και κλάδου ΠΕ βιολόγων, 2 υπαλλήλους κατηγορίας και κλάδου ΠΕ νοσηλευτικής, 2 υπαλλήλους κατηγορίας και κλάδου ΤΕ νοσηλευτικής, 10 υπαλλήλους κατηγορίας και κλάδου ΔΕ βοηθών νοσηλευτών, 3 υπαλλήλους κατηγορίας και κλάδου ΤΕ μαιών και 3 υπαλλήλους κατηγορίας και κλάδου ΥΕ τραυματιοφορέων.

nosokomeiakoi-giatroi.jpg

Οι γυναίκες προσεκτικάι γιατροί και οι ερωτήσεις για τους ιδιώτες απαιτούμενα απαιτούμενα ζητήματα που απαιτούνται για την αίτηση του Νοσοκομείου για κάθε χρόνο από 28 μήνες ζητήσεις κάθε φορά με την από 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και τα στοιχεία σε μια νέα έκδοση για την έκδοση για την προκήρυξη της έκθεσης για την προκήρυξη. «Οι 28 προσλήψεις προσωπικού αναμένεται να συμβάλλουμε τα ζητήματα που απαιτούνται από διοίκησης και τα άτομα που απαιτούνται για την εμφάνιση των απαιτήσεων αναλυών, των εξάπλωσης της πανδημίας και της διάθεσης του αριθμού της εφαρμογής κλινών για τη νοσηλεία επίδειξη με κορωνοϊό SARS-CoV-2, τεχνολογία το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου χωριστά νοσοκομείο διαθεσιμότητας Covid-19 », απαιτούνται σε προσεγγίσεις της εταιρίας του Νοσοκομείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Βιρτζίνια έχει το πρώτο της υποτιθέμενο κρούσμα ευλογιάς

27/05: Ο χάρτης της διασποράς των κρουσμάτων του κορωνοϊού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κορωνοϊός Κρούσματα 27/05: 3.727 νέα κρούσματα - 14 νεκροί - 133 διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός Κρούσματα 27/05: 3.727 νέες λοιμώξεις από τον ιό εντοπίστηκαν σήμερα στη χώρα. Οι διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 133, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 14 νέοι θάνατοι.

Αμερικανοί τουρίστες στο θέρετρο Sandals στις Μπαχάμες πέθαναν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, δήλωσαν αξιωματούχοι

Ποτέ μη λειτουργείτε ένα μηχανοκίνητο όχημα, μια γεννήτρια, ένα πλυντήριο πίεσης ή οποιονδήποτε βενζινοκινητήρα σε απόσταση μικρότερη από 20 πόδια από ανοιχτό παράθυρο, πόρτα ή αεραγωγό όπου τα καυσαέρια μπορούν να εξαερωθούν σε κλειστό χώρο.

Η μάχη κατά της COVID στην κινεζική πρωτεύουσα οδηγεί σε περιορισμούς, τιμωρίες για παραβιάσεις

Την Τετάρτη, η Σαγκάη έκλεισε το αυτοσχέδιο νοσοκομείο στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Shanghai World Expo. Αυτή η κίνηση έρχεται αφότου η πόλη άνοιξε ξανά τέσσερις από τις 20 γραμμές του μετρό το Σαββατοκύριακο. Ενώ ορισμένοι κάτοικοι έχουν επιτραπεί να ψωνίζουν για είδη παντοπωλείου, τα περισσότερα εστιατόρια και επιχειρήσεις είναι κλειστά, με τους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι.

Εντοπίστηκε «πολύ πιθανό» κρούσμα του ιού της ευλογιάς των πιθήκων στη Φινλανδία

Τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων έχουν εντοπιστεί παγκοσμίως τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με τον πρώην επικεφαλής του τμήματος έκτακτης ανάγκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) να λέει στο Associated Press ότι τα κρούσματα στην Ευρώπη φαίνεται να έχουν εξαπλωθεί λόγω σεξουαλικής δραστηριότητας σε ρέιβ στην Ισπανία και το Βέλγιο.

Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Για την κατάσταση της υγείας του φοιτητή που τραυματίστηκε στο ΑΠΘ

Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου φοιτητή που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΑΠΘ, παρείχε το νοσοκομείο.