Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ρεπορτάζ Υγείας

Γέφυρα Τεμπών: 18 μέτρα ύψος το νερό στην Κοιλάδα των Τεμπών

Γέφυρα Τεμπών: 18 μέτρα ύψος το νερό στην Κοιλάδα των Τεμπών

Γέφυρα Τεμπών: Τεράστιοι όγκοι νερού συγκεντρώνονται στην κοιλάδα των Τεμπών, με το νερό να φτάνει τα 18 μέτρα.

Η κρεμαστή γέφυρα Τεμπών έχει καλυφθεί με νερό, που φτάνει πλέον τα 18 μέτρα στην κοιλάδα των Τεμπών. Μεγάλη ανησυχία προκαλεί ο τεράστιος όγκος νερού που πλημμύρισε την περιοχή. Το γεγονός ότι τα νερά από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα μεταφέρονται προς τα Τέμπη δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Αντιθέτως, ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε εγρήγορση και παρακολουθείται στενά η εξέλιξη του φαινομένου με τις ποσότητες υδάτων να κατευθύνονται στην κοιλάδα.

 

Την ίδια στιγμή, οι πληγέντες στις περιοχές της Θεσσαλίας και όπου πέρασε η κακοκαιρία Daniel μετρούν τις πληγές τους. Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική. Λασπόνερα, μεγάλοι όγκοι νερού που μειώνονται αργά και βασανιστικά, αποκαλύπτοντας και άλλη καταστροφή. Χιλιάδες ζώα έχουν πνιγεί και παραμένουν στα χωράφια και στα ποιμνιοστάσια, ενώ φυσικά δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη τα δίκτυα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται πολύ δύσκολες, με την υγειονομική κρίση να φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτη.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μέτρα κρατικής αρωγής για τους πληγέντες στη Θεσσαλία ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

Η λίμνη Κάρλα εκτείνεται πλέον όσο και πριν την αποξήρανσή της το 1962

Ενημέρωση της Ειρήνης Αγαπηδάκης από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Οδηγίες προστασίας από πλημμύρα για τους πληγέντες στη Θεσσαλία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σε πολύ υψηλό κίνδυνο για φωτιά και πάλι 4 Περιφέρειες αύριο 26 Ιουνίου

Κίνδυνος πυρκαγιάς 26/6: Συνεχίζουν οι επικίνδυνες ημέρες για τη χώρα μας, με την Αττική και την Στερεά Ελλάδα να εξακολουθεί να βρίσκεται υπό πίεση σε σχέση με έναν επικείμενο κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Καλύτερη υγεία όσοι ηλικιωμένοι στις ΗΠΑ ζουν σε οίκους ευγηρίας από εκείνους που ζουν στο

Ηλικιωμένοι ΗΠΑ: Οι ηλικιωμένοι που μετακομίζουν σε στέγαση ηλικιωμένων είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστούν νοσηλεία, ιδιαίτερα για τραυματισμούς, κατάγματα ισχίου, τραύματα, ΧΑΠ, αφυδάτωση ή λοιμώξεις του ουροποιητικού. 

Γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ; Μπορεί να φταίνε τα σεντόνια ή η παπλωματοθήκη σας

Αυτά μπορούν επίσης να επηρεάσουν τον ύπνο. Αυτή η μεταβλητότητα, και ένα ευρύ φάσμα σχεδίων μελέτης, καθιστά επίσης δύσκολη τη σύγκριση διαφορετικών μελετών σχετικά με την επίδραση διαφορετικών υφασμάτων στον ύπνο. Επομένως, ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε με διαφορετικά υφάσματα για να ανακαλύψετε τι λειτουργεί για εσάς.

Το αρνίσιο κρέας ως μια εξαιρετική επιλογή για την αναιμία

Αρνί: Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε εύκολα απορροφούμενο σίδηρο και άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, το αρνί μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ενεργητικοί και να διατηρήσετε τη γενική σας υγεία.

Αυστραλία: Πρωτοφανής αύξηση επαγγελματιών υγείας που μετεγκαθίστανται στη χώρα

Αυστραλία: 4.699 γιατροί από το εξωτερικό έχουν εγγραφεί για πρακτική άσκηση στην Αυστραλία τους πρώτους 10 μήνες αυτού του οικονομικού έτους, 50% περισσότεροι από τους 2.991 γιατρούς που εγγράφηκαν ολόκληρο το έτος πριν από τον COVID (2018/19).

Close Icon