Ρεπορτάζ Υγείας

Εμβολιασμός: Μήνυμα νίκης κατά του κορωνοϊού από τη Νάνα Μούσχουρη μετά το εμβόλιο [pic]

Εμβολιασμός: Μήνυμα νίκης κατά του κορωνοϊού από τη Νάνα Μούσχουρη μετά το εμβόλιο [pic]

Εμβολιασμός: "Ήταν σημαντικό για ‘μένα να εμφανιστώ σήμερα, να προστατευτώ, αλλά και να σεβαστώ την υγεία των άλλων".

Το καλό παράδειγμα όσον αφορά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού δίνει στα 86 της χρόνια η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη.

Στα 86 της χρόνια, η Νάνα Μούσχουρη έχει προτεραιότητα για εμβολιασμό κατά του COVID-19, και φωτογραφήθηκε την ώρα που έκανε το εμβόλιο, φωτογραφία που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, στέλνοντας μήνυμα νίκης κατά της πανδημίας.

 

Το μήνυμα της τραγουδίστριας στο Facebook

«Σήμερα ήταν η V Day (V όπως vaccine [εμβόλιο]).

Από την αρχή της επιδημίας βρίσκομαι στη Γενεύη.

Πριν από δύο εβδομάδες έλαβα την κλήση του κράτους μου για να εγγραφώ για εμβολιασμό, ως ένα από τα άτομα άνω των 75 ετών!

Ήταν σημαντικό για ‘μένα να εμφανιστώ σήμερα, να προστατευτώ, αλλά και να σεβαστώ την υγεία των άλλων.

Tρυφερά,

Νάνα Μούσχουρη».

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Οδηγός εμβολιασμού για τον ιό SARS-CoV-2  για ογκολογικούς ασθενείς

Τα βήματα για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού

Κυριάκος Πιερρακάκης: Έτσι κλείνουμε το ραντεβού για το εμβόλιο [vid]

Εντοπίστηκαν δύο "ορφανά" μεταλλαγμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Μετάλλαξη κορωνοϊού: Δύο νέα "ορφανά" μεταλλαγμένα κρούσματα στην Ελλάδα.  Νέα κρούσματα της μετάλλαξης του κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, σε δύο διαφορετικές περιοχές, στην Αττική και την Κρήτη. Η μετάλλαξη κορωνοϊού εντοπίστηκε σε δύο κρούσματα, ένα στην Αττική και ένα στην Κρήτη. Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κοινότητα, γεγονός που προβληματίζει τους ειδικούς και τον ΕΟΔΥ. 

Τι είναι το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και ποιο είναι το σχέδιο της Κομισιόν

Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού: Σχέδιο της λειτουργίας του σύμφωνα με Κομισιόν. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δεσμευθεί επίσης σε μία συμφωνία με τα κράτη - μέλη μέχρι το τέλος Ιανουαρίου επάνω σε ένα ενιαίο πρωτόκολλο σχετικά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Το πρωτόκολλο θα εξασφαλίζει ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι αναγνωρίσιμο από τα συστήματα υγείας σε όλες τις χώρες - μέλη, καθώς και σε παγκόσμια κλίμακα, μέσω συντονισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Τι λέει για άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και για εστίαση η κ. Παγώνη

Παγώνη γυμνάσιο- λύκειο: Την επόμενη βδομάδα πρέπει να ανοίξουν - Τι λέει για εστίαση. Γυμνάσια και Λύκεια πρέπει να ανοίξουν την επόμενη βδομάδα ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στον Σκαϊ. 'Πρέπει την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν τα σχολεία και μάλιστα με προσοχή με τεστ σε καθηγητές και τα παιδιά" υπογράμμισε χαρακτηριστικά.