Άποψη

Κάποιον να σε αγκαλιάσει

Κάποιον να σε αγκαλιάσει

Αγκαλιά: Ο χώρος που σχηματίζεται περικλείεται από τον κορμό ενός ανθρώπου και τα λυγισμένα μπροστά, σε ημικύκλιο, μπράτσα του.

Δήμητρα Γρίβα-Ποιήτρια -Ζωγράφος

 Πόσο σημαντική, πόσο απλή λέξη και την έχουμε ξεχάσει.  Λένε ότι  όταν αγκαλιάζουμε κάποιον  πραγματικά, κερδίζουμε μια μέρα ζωής.

Για εμένα κερδίζουμε περισσότερες . Κερδίζουμε ένα μαγικό συναίσθημα μια ένωση που δεν θες να φύγεις από εκεί σαν μια γλυκιά φωλίτσα που σου δίνει χαρά προστασία αφοσίωση.

Είναι μια ανταλλαγή ενέργειας που σου δίνει τόση ευτυχία και ασφάλεια που δεν μπορείς να αντισταθείς.

Βέβαια στις μέρες μας την ξεχάσαμε και αυτή.

Η αγκαλιά ξεχάστηκε με  το εφήμερο πάθος.

Ξεχάσαμε να ξαπλώνουμε και να κουλουριαζόμαστε ο ένας με τον άλλο, ξεχάσαμε ότι αγκαλιά ,η αγάπη, ο έρωτας το πάθος και το φιλί πάνε μαζί.

Θέλει ψυχή για να αγκαλιάσεις και αποθέματα αγάπης

Θέλει χειρισμό θέλει τρόπο να εισβάλλεις μέσα στα απόκρυφα του καθενός.

Άλλα ας επιμείνουμε και όλα διορθώνονται, στα δύσκολα στα εύκολα

Αρκεί μια αγκαλιά.

Κι η σφραγίδα του πάθους χρωμάτισε ανεξίτηλα κάθε εκατοστό του κορμιού μου. Κι ήσουν εσύ που με κοιτούσες στα μάτια και μου μιλούσες όπως κανένας άλλος.

Σε ένα λεπτό με καθήλωσες σε όνειρα που ήταν ξεχασμένα, σε όνειρα που πίστευα ότι θα μείνουν σκέψεις.

Κι όλο αυτό με γοήτευε μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο σαν ένεση ζωής. Έλξη και οικειότητα, αγκαλιά και σιγουριά μαζεύτηκαν όλα μαζί και γέννησαν αγάπη.

Όχι από  αυτές τις τυπικές απ’ τις άλλες που τις βαπτίζεις “κάρμα” που χαίρεσαι την ομορφιά της ένωσης σε σάρκα μια.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

H αναζήτηση της πρώτης έλξης . Δήμητρα Γρίβα

Αιώνια Αγάπη : Μυστική συνταγή της επιτυχίας

Τα έργα της ζωγράφου Δήμητρας Γρίβα στην gallery ArtZone 42 στη Μύκονο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πρόσκληση συμμετοχής στο πλαίσιο της πράξης «Λειτουργία ΚΔΗΦ από το σύλλογο ΑμεΑ «Μαχητές»

ΑμεΑ Μαχητές: O Σύλλογος για την εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση οι «ΜΑΧΗΤΕΣ» καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως αυτά αναφέρονται κατωτέρω για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του «Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ) "ΑΜΕΑ ΜΑΧΗΤΕΣ"».

Προμηθέας Δουλεύει για Σένα!: Ολοκλήρωση δρώμενου Αθήνας

Προμηθέας Δουλεύει για Σένα!: Στόχος της ενημερωτικής εκστρατείας, αποτελεί η ενημέρωση κυρίως του γενικού πληθυσμού για τους παράγοντες κινδύνου εμφάνισης της νόσου, υπογραμμίζοντας το καίριο μήνυμα για έγκαιρη εξέταση, ιδίως για τις ομάδες υψηλού ρίσκου. Το συκώτι μας δουλεύει πολύ σκληρά για τον οργανισμό μας! Ας το βοηθήσουμε κι εμείς!

Προτάσεις Συλλόγων «Άλμα Ζωής», ΕΧΕΜ και ΕΕΑΜ για την διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού στην Ελλάδα

Καρκίνος του Μαστού: Με βασικό ζητούμενο ο Καρκίνος του Μαστού να γίνει προτεραιότητα για τη δημόσια υγεία και να προωθηθούν άμεσα δράσεις για τον έλεγχο και τη διαχείριση της ασθένειας και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των επιβιωσάντων, καθώς και τη μείωση της θνησιμότητας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» και ο  Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης»  σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ) και την Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού (ΕΕΑΜ), όλοι ασχολούμενοι αποκλειστικά με τον Καρκίνο του Μαστού, συνέταξαν ένα υπόμνημα με τις βασικές τους θέσεις σχετικά με τα θέματα που αφορούν στη διαχείριση και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού στην Ελλάδα.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φωτίζεται Ροζ τη Δευτέρα 25/10-Δράσεις ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο μαστού

ΑγκαλιάΖΩ: Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που έχει ορισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως «Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».

Εξισορρόπηση κόστους και αξίας στις προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού ;

Υπάρχει ισορροπία μεταξύ της αξίας (κλινικής) και του κόστους, στην προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού από τα νοσοκομεία, σε μια περίοδο που αντιμετωπίζουν τις τρέχουσες προκλήσεις της πανδημίας και προσπαθούν να διαφυλάξουν την λειτουργική τους κατάσταση;