Ψυχική Υγεία

Ραντεβού: Τι πρέπει να προσέξετε στο πρώτο σας ραντεβού ως single στα 40 σας

Ραντεβού: Τι πρέπει να προσέξετε στο πρώτο σας ραντεβού ως single στα 40 σας

Ραντεβού: Ρίξτε μια ματιά σε μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να νιώσετε άνετα με τον τρόπο που γίνονται τα ραντεβού αυτές τις μέρες.

Ως κάποιος που είναι πρόσφατα ελεύθερος στα 40 του ή θέλει να εμπλουτίσει την προσωπική του ζωή εκτός από μια ακμάζουσα καριέρα μέσω γνωριμιών, μπορεί να βρεις λίγο δύσκολο να συναντήσεις αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλά έχουν αλλάξει με τα χρόνια, ενώ ήσασταν ευτυχισμένοι σε μια σχέση ή με άλλο τρόπο απασχοληθήκατε. Αν και η βασική δυναμική των γνωριμιών παραμένει η ίδια, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται ή βγαίνουν ραντεβού μεταξύ τους στη σύγχρονη εποχή. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να νιώσετε άνετα με τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα αυτές τις μέρες.

Tips για πρώτο ραντεβού

  • Είναι απολύτως αποδεκτό να μην μιλήσετε στο ραντεβού σας πριν συναντηθείτε. Καθώς οι άνθρωποι στέλνουν συνεχώς μηνύματα μεταξύ τους με διαδικτυακές γνωριμίες, είναι σύνηθες φαινόμενο οι άνθρωποι να βλέπουν ο ένας τον άλλον πριν κάνουν μια τηλεφωνική συνομιλία. Το καλύτερο που μπορεί να έχετε είναι μια ανταλλαγή μηνυμάτων προτού συμφωνήσετε να συναντηθείτε, επειδή το άλλο άτομο μπορεί να είναι ντροπαλό, απασχολημένο ή με άλλο τρόπο απασχολημένο. Ωστόσο, το να μην μιλάτε ή να μην τηλεφωνείτε πριν κάνετε παρέα δεν θεωρείται πλέον αγενές.
  • Πιθανότατα θα ξέρουν πολλά από την ιστορία της ζωής σας προτού τη μοιραστείτε. Η καταδίωξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πραγματικό πράγμα σήμερα. Και οι άνθρωποι συχνά ψάχνουν στο Google ο ένας τον άλλον για να σαρώσουν λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πληροφορίες linkedin και πολλά άλλα για να συγκεντρώσουν βασικές πληροφορίες για ένα άτομο, επειδή δεν θέλουν να τον ψαρέψουν. Είναι σημαντικό να μην αισθάνεστε ότι παραβιάζεται το απόρρητό σας, γιατί απλώς προσέχουν τον εαυτό τους.

  • Μην αισθάνεστε αναστατωμένοι ή καχύποπτοι αν τους πάρει πολύ χρόνο για να προγραμματίσουν την ημερομηνία. Παλιότερα, συνηθιζόταν να έχετε ένα γρήγορο τηλεφώνημα, μερικά μηνύματα και μετά να ορίζετε την ημερομηνία της συνάντησής σας στην πραγματική ζωή. Αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς ορισμένοι χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσουν τη μοιραία συνάντηση. Θα μπορούσε να είναι θέμα εβδομάδων ή ακόμα και ενός μήνα, αλλά δεν είναι επειδή δεν ενδιαφέρονται ή δεν ενδιαφέρονται σοβαρά να σας δουν. Είναι πιθανό ότι είναι απλώς απασχολημένοι με τη δουλειά, τις οικογενειακές υποχρεώσεις και άλλα παρόμοια. Η υπομονή είναι το κλειδί.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να κάνετε σεξ;

Πώς να ενισχύσετε την ενθάρρυνση του εαυτού σας;

Συμβουλές για το πρώτο ραντεβού!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας;

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις των ζευγαριών;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς θα περάσετε το χρόνο σας ευχάριστα με την οικογένειά σας;

Οικογένεια: Μπορείτε να περάσετε ώρες με την οικογένειά σας, αλλά το πώς περνάτε αυτόν τον χρόνο είναι αυτό που έχει σημασία. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να περνάτε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας.

Ο έγκαιρος εντοπισμός ψυχικών ασθενειών με την ανίχνευση του "γονιδίου της παρορμητικότητας"

Ελπίζεται ότι περιγράφοντας τη λειτουργία των γονιδιακών δικτύων που συνθέτουν τη βαθμολογία, η μελέτη θα υποκινήσει πρόσθετες έρευνες με στόχο την ανάπτυξη νέων θεραπειών στο μέλλον.

Η κεταμίνη σε συνδυασμό με την παρακολούθηση χαμογελαστών προσώπων υπόσχεται πολλά για άτομα ανθεκτικά στη θεραπεία για την κατάθλιψη

Οι ασθενείς στη δοκιμή μας θα συνεχίσουν να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια σχετικά με τα συμπτώματα κατάθλιψης για ένα ολόκληρο έτος μετά την έγχυση, επιτρέποντάς μας να αποκτήσουμε μια αρχική κατανόηση του πόσο ακριβώς μπορεί να διαρκέσει αυτό το όφελος.

Η παρακολούθηση τηλεόρασης με το παιδί σας μπορεί να βοηθήσει στη γνωστική του ανάπτυξη

Οικογένεια: Διαπιστώθηκε ότι η έκθεση στην οθόνη —είτε από τηλεόραση είτε από φορητή συσκευή— μπορεί να είναι ευεργετική, ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο προβάλλεται.

Η ειδική ομάδα εργασίας των ΗΠΑ συνιστά διαγνωστικές εξετάσεις για το άγχος και την κατάθλιψη στους ενήλικες

Η UTSF αποτελείται από εθελοντές ιατρικούς εμπειρογνώμονες που επιδιώκουν να διατυπώνουν συστάσεις βασισμένες σε στοιχεία που αφορούν διαγνωστικές εξετάσεις, συμβουλευτική και προληπτικά φάρμακα για τη βελτίωση της υγείας των Αμερικανών.

7 Tips για μια καλή ψυχική υγεία

Ψυχική ευεξία: Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να φροντίζουμε καθημερινά την ψυχική μας υγεία και ευεξία.