Ψυχική Υγεία

Ραντεβού: Τι πρέπει να προσέξετε στο πρώτο σας ραντεβού ως single στα 40 σας

Ραντεβού: Τι πρέπει να προσέξετε στο πρώτο σας ραντεβού ως single στα 40 σας

Ραντεβού: Ρίξτε μια ματιά σε μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να νιώσετε άνετα με τον τρόπο που γίνονται τα ραντεβού αυτές τις μέρες.

Ως κάποιος που είναι πρόσφατα ελεύθερος στα 40 του ή θέλει να εμπλουτίσει την προσωπική του ζωή εκτός από μια ακμάζουσα καριέρα μέσω γνωριμιών, μπορεί να βρεις λίγο δύσκολο να συναντήσεις αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλά έχουν αλλάξει με τα χρόνια, ενώ ήσασταν ευτυχισμένοι σε μια σχέση ή με άλλο τρόπο απασχοληθήκατε. Αν και η βασική δυναμική των γνωριμιών παραμένει η ίδια, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται ή βγαίνουν ραντεβού μεταξύ τους στη σύγχρονη εποχή. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να νιώσετε άνετα με τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα αυτές τις μέρες.

Tips για πρώτο ραντεβού

  • Είναι απολύτως αποδεκτό να μην μιλήσετε στο ραντεβού σας πριν συναντηθείτε. Καθώς οι άνθρωποι στέλνουν συνεχώς μηνύματα μεταξύ τους με διαδικτυακές γνωριμίες, είναι σύνηθες φαινόμενο οι άνθρωποι να βλέπουν ο ένας τον άλλον πριν κάνουν μια τηλεφωνική συνομιλία. Το καλύτερο που μπορεί να έχετε είναι μια ανταλλαγή μηνυμάτων προτού συμφωνήσετε να συναντηθείτε, επειδή το άλλο άτομο μπορεί να είναι ντροπαλό, απασχολημένο ή με άλλο τρόπο απασχολημένο. Ωστόσο, το να μην μιλάτε ή να μην τηλεφωνείτε πριν κάνετε παρέα δεν θεωρείται πλέον αγενές.
  • Πιθανότατα θα ξέρουν πολλά από την ιστορία της ζωής σας προτού τη μοιραστείτε. Η καταδίωξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πραγματικό πράγμα σήμερα. Και οι άνθρωποι συχνά ψάχνουν στο Google ο ένας τον άλλον για να σαρώσουν λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πληροφορίες linkedin και πολλά άλλα για να συγκεντρώσουν βασικές πληροφορίες για ένα άτομο, επειδή δεν θέλουν να τον ψαρέψουν. Είναι σημαντικό να μην αισθάνεστε ότι παραβιάζεται το απόρρητό σας, γιατί απλώς προσέχουν τον εαυτό τους.

  • Μην αισθάνεστε αναστατωμένοι ή καχύποπτοι αν τους πάρει πολύ χρόνο για να προγραμματίσουν την ημερομηνία. Παλιότερα, συνηθιζόταν να έχετε ένα γρήγορο τηλεφώνημα, μερικά μηνύματα και μετά να ορίζετε την ημερομηνία της συνάντησής σας στην πραγματική ζωή. Αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς ορισμένοι χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσουν τη μοιραία συνάντηση. Θα μπορούσε να είναι θέμα εβδομάδων ή ακόμα και ενός μήνα, αλλά δεν είναι επειδή δεν ενδιαφέρονται ή δεν ενδιαφέρονται σοβαρά να σας δουν. Είναι πιθανό ότι είναι απλώς απασχολημένοι με τη δουλειά, τις οικογενειακές υποχρεώσεις και άλλα παρόμοια. Η υπομονή είναι το κλειδί.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να κάνετε σεξ;

Πώς να ενισχύσετε την ενθάρρυνση του εαυτού σας;

Συμβουλές για το πρώτο ραντεβού!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας;

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις των ζευγαριών;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πόσο εύκολο είναι να μην ανησυχούμε και να νιώθουμε ευτυχισμένοι;

Ευτυχία: Είναι η ευτυχία κάτι για το οποίο πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου ή είναι κάτι παροδικό και φευγαλέο που πρέπει να απολαμβάνετε αυτή τη στιγμή; 

Νέα έρευνα για το πότε οι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους

Επίσης, δεδομένου ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η φυσική εγγύτητα αποτελεί προϋπόθεση για τη δημιουργία κοινών αναμνήσεων, πώς μπορούν οι σύντροφοι που ζουν σε διαφορετικά μέρη να καλλιεργήσουν, επίσης, κοινές αναμνήσεις; Το ερώτημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό υπό το πρίσμα του τρόπου με τον οποίο η COVID-19 επέτρεψε σε περισσότερους ανθρώπους να εργάζονται και να σπουδάζουν εξ αποστάσεως.

Στην εξωσωματική γονιμοποίηση χρειάζεται περισσότερη ψυχική υποστήριξη

Υπογονιμότητα: Η υπογονιμότητα, η οποία επηρεάζει περίπου ένα στα επτά ζευγάρια, προκαλεί καταστροφικές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία, τις σχέσεις, τα οικονομικά και την καριέρα.

Πότε το πολύ φαγητό γίνεται υπερβολικά πολύ;

Υπερφαγία διαταραχή:  Τα άτομα με διαταραχή υπερφαγίας μπορεί να αισθάνονται αμήχανα για την υπερκατανάλωση τροφής, αλλά έχουν μια έντονη, καταναγκαστική επιθυμία να συνεχίσουν να τρώνε.