Επιστημονικά Νέα

HEAL Academy: Ημερίδα Βασικές Αρχές Μηχανικής Αναπνοής

HEAL Academy: Ημερίδα Βασικές Αρχές Μηχανικής Αναπνοής

Ημερίδα «Βασικές Αρχές Μηχανικής Αναπνοής» στις 20 Οκτωβρίου 2021.

Όλα τα νεότερα δεδομένα για τις βασικές αρχές του μηχανικού αερισμού με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ασθενών που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπεία, θα βρεθούν στο επίκεντρο της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΥΓΕΙΑ, στις 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:00 στις εγκαταστάσεις της HEAL Academy στο Μαρούσι. Την Ημερίδα θα προλογίσει η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, κα. Αναστασία Κοτανίδου.

Αναστασία Κοτανίδου

Αναστασία Κοτανίδου

Για την εκπαίδευση των νοσηλευτών των Μονάδων Εντατικής θεραπείας του Ομίλου HHG, οι καταξιωμένοι και με πολυετή εμπειρία ομιλητές, θα αναλύσουν σε θεωρητικό επίπεδο τις βασικές αρχές του μηχανικού αερισμού, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πρακτική εξάσκηση με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και να συμμετέχουν σε μία εκπαιδευτική εμπειρία υψηλού επιπέδου.Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Ομίλου HHG αποτελεί η συνεχιζόμενη επιμόρφωση και η ανάπτυξη του πολυάριθμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου που καθημερινά προσφέρει εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και προασπίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία.

  • Το HEAL Academy φιλοξενεί διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια και workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά να στεγάζει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πλήρεις Έλεγχοι Μαστού σε ειδικές τιμές για όλες τις γυναίκες

Νέες υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες στο Metropolitan General

Το Metropolitan Hospital επίσημος υποστηρικτής της Ionikos Nikaia BC HNC Revolution

Πρόγραμμα παρακολούθησης ξένων φοιτητών  στο Μetropolitan General

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έκζεμα: Αιτίες, συμπτώματα και διαχείριση

Έκζεμα: Η ζωή με έκζεμα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά με την κατάλληλη κατανόηση και διαχείριση, τα άτομα μπορούν να ελέγξουν τα συμπτώματά τους και να ζήσουν μια άνετη ζωή.

Η τεχνολογία παπουτσιών μειώνει τον κίνδυνο διαβητικού έλκους στο πόδι

Ο στόχος της τεχνολογίας εσωτερικής σόλας είναι να μετριάσει τον κίνδυνο διαβητικού έλκους στο πόδι αντιμετωπίζοντας μια από τις πιο σημαντικές αιτίες: τη διάσπαση του δέρματος και των μαλακών ιστών λόγω επαναλαμβανόμενου στρες στο πόδι κατά το περπάτημα.

ΣΚΠ: Σημάδια εμφανίζονται στο αίμα χρόνια πριν από τα συμπτώματα

ΣΚΠ: Σε περίπου 1 στις 10 περιπτώσεις σκλήρυνσης κατά πλάκας, το σώμα αρχίζει να παράγει ένα διακριτικό σύνολο αντισωμάτων ενάντια στις δικές του πρωτεΐνες χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα.