Σολομός με σάλτσα τυριού
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σολομό. Ψήνουμε 1′ από κάθε πλευρά. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 C για 10′. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κολοκύθι. Τα σοτάρουμε ανακατεύοντας. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ελάχιστο νερό να αραιώσει λίγο η σάλτσα τυριού. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 2′. Προσθέτουμε τον άνιθο. Σερβίρουμε το σολομό με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού. Ταιριάζει με ρύζι ή βραστή πατάτα.
Υλικά
• 4 φιλέτα σολομού
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
• 1 κολοκύθι ψιλοκομμένο
• 1/2 συσκευασία τυρί κρέμα light
• 2 κ.σ άνιθο ψιλοκομμένο άνιθο
ξύσμα λεμονιού
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr