Συνταγές

Συνταγή της ημέρας:Μπιφτεκάκια γεμιστά με πικάντικη σάλτσα

Συνταγή της ημέρας:Μπιφτεκάκια γεμιστά με πικάντικη σάλτσα
Μπιφτεκάκια γεμιστά με πικάντικη σάλτσα Εκτέλεση Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας την πιπεριά, τη φέτα και τη μαγιονέζα. Χτυπάμε στο μπλέντερ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, το κυβάκι μυρωδικών σκόρδο, το μαϊντανό και λίγο αλάτι και προσθέτουμε το μίγμα μαζί με τη φρυγανιά στον κιμά. Ζυμώνουμε 8 μπιφτέκια. Βάζουμε στο καθένα από μια κουταλιά γέμιση και την κλείνουμε […]

Μπιφτεκάκια γεμιστά με πικάντικη σάλτσα

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας την πιπεριά, τη φέτα και τη μαγιονέζα.
Χτυπάμε στο μπλέντερ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, το κυβάκι μυρωδικών σκόρδο, το μαϊντανό και λίγο αλάτι και προσθέτουμε το μίγμα μαζί με τη φρυγανιά στον κιμά. Ζυμώνουμε 8 μπιφτέκια. Βάζουμε στο καθένα από μια κουταλιά γέμιση και την κλείνουμε προσεκτικά στο εσωτερικό του. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψι. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι, ρίχνουμε από μια κουταλιά ελαιόλαδο στο κάθε μπιφτέκι και βάζουμε πάνω στο καθένα ροδέλες τομάτας. Βάζουμε τα μπιφτέκια σε ένα ταψί, προσθέτουμε ½ ποτήρι νερό και τα ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να ψηθούν καλά και από τις 2 πλευρές. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα Arabiata σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και την περιχύνουμε στα μπιφτέκια.

Tip: για καλύτερο μαρινάρισμα των κρεάτων, προσθέστε στη μαρινάδα τριμμένο κρεμμύδι.
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά

Υλικά

600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2 κ.σ. κομμένο μαϊντανό
50 γρ. φέτα τριμμένη
5-6 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
1 τομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις
1 πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 σάλτσα για ζυμαρικά Arabiata
1 κυβάκι μυρωδικών σκόρδο της Knorr
2 κ.σ. μαγιονέζα Hellman’s
αλάτι και πιπέρι
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr