Ένα δροσερό παγωτό σοκολάτα είναι ότι καλύτερο για τις ημέρες του καύσωνα. Φτιάξτε το μόνες σας γρήγορα και εύκολα ακολουθώντας την πιο κάτω συνταγή .
Υλικά
1 διπλό γκαρνί και γάλα για να το χτυπήσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του.
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί εβαπορέ γάλα
1 βανίλια
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κουτί cookies με γεύση σοκολάτα
σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση
Παγώνουμε τα 2 κουτιά γάλα για 4 ώρες .Χτυπάμε το γκαρνι προσθέτοντας την ζάχαρη και την βανίλια. Στη συνέχεια χτυπάμε για 6 λεπτά τα δύο κουτιά γάλα. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και προσθέτουμε τα cookies κομμένα σε μικρά κομμάτια. Τοποθετούμε το παγωτό σε τάπερ των 2 περίπου lit σε στρώσεις και ενδιάμεσα ρίχνουμε το σιρόπι σοκολάτας. Όταν τελειώσουμε το τοποθετούμε για ένα βράδυ υποχρεωτικά στην κατάψυξη.