Συνταγές

Πώς να μαγειρεύω σωστά το κρέας

Πώς να μαγειρεύω σωστά το κρέας
  Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στο μαγείρεμα είναι ότι όταν ψήνουν ή τηγανίζουν κρέας το γυρνάνε παρά πολύ συχνά. Αν λοιπόν γυρνάμε γρήγορα ή συχνά τη μπριζόλα μας δεν θα είναι ζουμερή γιατί θα χάσει τα υγρά της. Θα είναι σκληρή και στεγνή. Για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεται υπομονή. Για […]

 

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στο μαγείρεμα είναι ότι όταν ψήνουν ή τηγανίζουν κρέας το γυρνάνε παρά πολύ συχνά. Αν λοιπόν γυρνάμε γρήγορα ή συχνά τη μπριζόλα μας δεν θα είναι ζουμερή γιατί θα χάσει τα υγρά της. Θα είναι σκληρή και στεγνή.

Για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεται υπομονή. Για να σιγουρευτούμε ότι είναι έτοιμη από τη μία πλευρά τη σηκώνουμε λίγο από μία γωνία. Αν η μπριζόλα σηκώνεται εύκολα σημαίνει ότι έχει πάρει το χρώμα της, ενώ αν κολλάει συνεχίστε να μαγειρεύετε…