Διατροφή

Διατροφή: Δημιουργήστε τα πιο αφράτα μάφιν που έχετε φάει ποτέ!

Διατροφή: Δημιουργήστε τα πιο αφράτα μάφιν που έχετε φάει ποτέ!
Διατροφή: Σας αρέσουν τα γλυκά αλλά θέλετε να τρώτε υγιεινά έχουμε την λύση με τα υπέροχα μάφιν.

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη συνταγή για μάφιν. Είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται με δημητριακά ολικής αλέσεως και καλύτερα για εσάς συστατικά. Επιπλέον, αυτά τα μάφιν βγαίνουν εξαιρετικά αφράτα και έχουν λίγο πολύ γεύση σαν επιδόρπιο.

Βάση μάφιν

  • Λευκό αλεύρι ολικής αλέσεως: μας αρέσει να μαγειρεύουμε με λευκό αλεύρι ολικής αλέσεως. Τα μάφιν σας θα βγουν εξαιρετικά ελαφριά και αφράτα.
  • Ζάχαρη καρύδας: Η ζάχαρη καρύδας είναι ένα από τα δύο γλυκαντικά σε αυτή τη συνταγή. Μη διστάσετε να υποβάλλετε σε υπό-καστανή ζάχαρη 1:1.
  • Μαγειρική σόδα : Η μαγειρική σόδα βοηθά να γίνουν τα μάφιν σας εξαιρετικά αφράτα!
  • Αλάτι : το αλάτι αναδεικνύει τις υπέροχες πρόσθετες γεύσεις.
  • Αυγά: τα αυγά βοηθούν στη σύνδεση αυτής της συνταγής για μάφιν και επίσης τα κάνουν ωραία και αφράτα.
  • Σιρόπι σφενδάμου: το σιρόπι σφενδάμου είναι το δεύτερο γλυκαντικό που χρησιμοποιείται σε αυτά τα μάφιν. Είναι μια ζεστή γεύση και εκλεπτυσμένη χωρίς ζάχαρη!
  • Γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη : προτιμάμε να χρησιμοποιούμε γάλα αμυγδάλου, αλλά κάθε είδους θα το κάνει!
  • Λιωμένο λάδι καρύδας : μας αρέσει το ψήσιμο με λάδι καρύδας. Φροντίστε να μετρήσετε το λάδι καρύδας σας από τη λιωμένη κατάσταση για να έχετε ακριβή μέτρηση.
  • Πουρές φρούτων : ο πουρές φρούτων είναι σίγουρα αυτό που κάνει αυτά τα muffins τόσο μοναδικά και νόστιμα.

Ποιο είναι το μυστικό για την παρασκευή υγρών μάφιν;

Έχουμε μερικά κόλπα στο μανίκι μας για να φτιάξουμε υγρά μάφιν.

  1. Μην ανακατεύετε υπερβολικά τη ζύμη σας.
  2. Εκτός από λάδι, χρησιμοποιήστε πολτοποιημένα φρούτα για επιπλέον υγρασία.
  3. Μην το ψήνετε υπερβολικά!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός muffin και ενός cupcake;

Συνήθως τα μάφιν είναι πολύ πιο θρεπτικά και περιέχουν λιγότερη ζάχαρη. Τα cupcakes φτιάχνονται συνήθως με λευκή ζάχαρη και έχουν παγωμένο από πάνω.

Ποιο λάδι είναι καλύτερο για μάφιν;

Κατά τη γνώμη μας, το λάδι καρύδας είναι το καλύτερο για μάφιν επειδή είναι ελαφρύ και δεν έχει πολύ έντονη γεύση. Άλλοι θα πουν ότι το φυτικό λάδι ή το βούτυρο είναι το καλύτερο.