Γενικές Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά με πράξεις

Μητσοτάκης: Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά με πράξεις

Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός κάνει αναφορά μεταξύ άλλων στη θεσμοθέτηση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, όπου «θα προστατεύεται ο χρόνος εργασίας», ενώ «με την επιλογή ο ίδιος ο εργαζόμενος να διευθετεί το χρόνο απασχόλησής του με ουσιαστική κατοχύρωση του 8ωρου».

Στην Εργατική Πρωτομαγιά αναφέρεται σε αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός κάνει αναφορά μεταξύ άλλων στη θεσμοθέτηση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, όπου «θα προστατεύεται ο χρόνος εργασίας», ενώ «με την επιλογή ο ίδιος ο εργαζόμενος να διευθετεί το χρόνο απασχόλησής του με ουσιαστική κατοχύρωση του 8ωρου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στο μήνυμά του ότι «οικοδομούμε μια Ελλάδα με περισσότερες και καλύτερες δουλειές».


Ολόκληρη η ανάρτηση του Πρωθυπουργού σε facebook και twitter έχει ως εξής:

«Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά με πράξεις: Με την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, όπου θα καταγράφεται και θα προστατεύεται ο χρόνος εργασίας. Με το δικαίωμα αποσύνδεσης στην τηλεργασία. Με την επιλογή ο ίδιος ο εργαζόμενος να διευθετεί τον χρόνο απασχόλησής του με ουσιαστική κατοχύρωση του 8ωρου.

Και ακόμη: Με επιπλέον γονικές άδειες, άδεια πατρότητας και προστασία του νέου πατέρα από απόλυση. Αλλά και με ένα στιβαρό πλαίσιο θωράκισης από τη βία και την παρενόχληση στην εργασία. Έτσι διασφαλίζουμε και διευρύνουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Προστατεύουμε την υγεία τους από την πανδημία και στηρίζουμε το εισόδημά τους. Και οικοδομούμε μια Ελλάδα με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μακριά από συνθήματα. Και με το βλέμμα στο αύριο.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κ. Μητσοτάκης: «Το ανοιξιάτικο Πάσχα προμηνύει ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι»

Στην Αθήνα ο Ισραηλινός καθηγητής Nadir Arber για το φάρμακο κατά της Covid

Δεκαήμερο αυστηρών ελέγχων για να αποτραπεί το «Πάσχα στο χωριό»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φωτιά στη Σαρδηνία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί - Καναντέρ έστειλε η Ελλάδα

Φωτιά στη Σαρδηνία: Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, πάνω από 200.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη, ενώ περισσότεροι από 7.500 πυροσβέστες συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.