Γενικές Ειδήσεις

8 Λέξεις Επεισόδια: Η Βικτώρια αποφασίζει να τινάξει τον γάμο στον αέρα

8 Λέξεις Επεισόδια: Η Βικτώρια αποφασίζει να τινάξει τον γάμο στον αέρα

Ο Άκης ενημερώνει τη Βικτώρια πως στον γάμο της με τον Δημήτρη θα παραβρεθούν πολιτικοί της χώρας, δεσμεύοντάς την ακόμα περισσότερο

  • Η Βικτώρια παίρνει τη μεγάλη απόφαση, πηγαίνει στο γραφείο του Άκη κι ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα.
  • Ο Μιχαήλ εξομολογείται στον αδερφό του ότι τόσο καιρό έχει κρυφή σχέση με τη Βικτώρια και ο Οδυσσέας τον παρακινεί να την διεκδικήσει από τον Δημήτρη.

8 Λέξεις Επεισόδια: Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αλίκη εξομολογείται στον Έκτορα πως έκανε έκτρωση και τον βγάζει εκτός εαυτού. Ο Έκτορας συνειδητοποιεί πως η Αλίκη δεν έχει βλέψεις να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά κι έτσι της ζητάει να χωρίσουν.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 77 β κύκλος

Ο Έκτορας ζητάει από την Αλίκη να χωρίσουν κι εκείνη τον κατηγορεί για έλλειψη κατανόησης. Η Έλλη καυγαδίζει με τον Φρίξο και φεύγει από το σουβλατζίδικο. Παράλληλα, η παρέα ανησυχεί με την πεισματική άρνηση της Ιφιγένειας να βγει από το σπίτι επειδή ντρέπεται να κυκλοφορήσει. Ο Μιλτιάδης απαγορεύει στην Κατερίνα να πάει στην εκπομπή, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Μάρκος παλεύει να μάθει πόσο σοβαρή είναι η σχέση του Δημοσθένη με τη Ναυσικά και βάζει τον Οδυσσέα να την ψαρέψει. Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ συνεχίζουν τις παράνομες συναντήσεις. Η Αντριάνα έρχεται στην Κέρκυρα να συμπαρασταθεί στην Ιφιγένεια. Οι ετοιμασίες του γάμου βρίσκονται στην τελική ευθεία και ο Δημήτρης προβάρει το κοστούμι του. Η Βικτώρια όμως παίρνει τη μεγάλη απόφαση, πάει στο γραφείο του Άκη κι ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 78 β κύκλος

Ο Άκης ενημερώνει τη Βικτώρια πως στον γάμο της με τον Δημήτρη θα παραβρεθούν πολιτικοί της χώρας, δεσμεύοντάς την ακόμα περισσότερο. Ο Έκτορας έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να είναι με την Αλίκη και ο χωρισμός δείχνει να είναι οριστικός. Ο Φρίξος τηλεφωνεί στο αστυνομικό τμήμα της Μάλτας για να τους ενημερώσει για το μυστηριώδες σημείωμα που βρήκε μέσα στο μπουκάλι. Ο Μιλτιάδης απαιτεί από τον Αλέκο να ακυρώσει τη συνέντευξη της Κατερίνας, απειλώντας θεούς και δαίμονες! Ο Άκης θέλει η μικρή του κόρη να γίνει παρανυφάκι στον γάμο του Δημήτρη, η αντίδραση της Σμαράγδας όμως τον αποτρέπει πλήρως από κάτι τέτοιο. Ναυσικά και Δημοσθένης βγαίνουν πάλι ραντεβού και αυτή τη φορά έρχονται πιο κοντά. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος αποφασίζει ότι η Ολυμπία μπορεί να μείνει μαζί τους και κάνει την Εύα πολύ ευτυχισμένη. Ο Μιχαήλ εξομολογείται στον αδερφό του ότι τόσο καιρό έχει κρυφή σχέση με τη Βικτώρια και ο Οδυσσέας τον παρακινεί να την διεκδικήσει από τον Δημήτρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Στο Ναύπλιο οι 8 λέξεις για γυρίσματα

Διαβάστε τα επεισόδια της σειράς "8 Λέξεις" 73 και74 του β κύκλου

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στο σήριαλ 8 λέξεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Καίτη Γαρμπή : Το μήνυμα της για τα γλυκά νερά

Καίτη Γαρμπή : Η πολύ γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή στέλνει το δικό της μήνυμα για την πολύκροτη υπόθεση των γλυκών νερών που έχει καταφέρει να συνταράξει μία ολόκληρη κοινωνία.

Σε Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές στις Πανελλαδικές

Πανελλήνιες 2021: Επόμενη εξέταση των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα είναι το Σάββατο,19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας για τις δηλώσεις για τα Γλυκά Νερά

Σταύρος Μπαλάσκας: Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων σε λίγες ώρες αποφασίζει για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν

Η κινητοποίηση της Εισαγγελίας Ανηλίκων στηρίζεται στο άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα που προβλέπει ότι σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες»

Eνημέρωση ΕΛ.ΑΣ για δολοφονία της Καρολάιν - Στον εισαγγελέα ο δράστης

Γλυκά Νερά: "Ένα μεγάλο μέρος των ερευνών αφιερώθηκε για να ερευνηθούν οι ισχυρισμοί του συζύγου. Μετά από την συλλογή πλήθους υλικού δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν την ύπαρξη άλλων προσώπων στον χώρο. Το γεγονός αυτό άφηνε ανοικτή μια άλλη εκδοχή. Η έρευνα έπρεπε να στραφεί αναγκαστικά στον σύζυγο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών, ο Κώστας Χασιώτης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.