Επιχειρηματικά

Βραβεύσεις της DEMO για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις

Βραβεύσεις της DEMO για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική της πορεία και προοπτική.

Η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας DEMO ξεχωρίζει και αναγνωρίζεται. Η εταιρεία απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις για την επιχειρηματική της πορεία και προοπτική. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 26/11, βραβεύτηκε από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας με το Βραβείο «ΚΟΥΡΟΣ» ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, για την επίδοσή του στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο.

Επιπλέον η DEMO διακρίθηκε και την φετινή χρονιά στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, “Salus Index 2015”, που έλαβε χώρα μία ημέρα πριν, την Τετάρτη 25/11. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της DEMO, ο κ. Αριστομένης Βασιλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας.

Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση για την DEMO που την τελευταία οκταετία εμφανίζει ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 22% και κύκλο εργασιών σήμερα στα €125 εκατ. (από 112εκατ. το 2014) παρουσιάζοντας εντυπωσιακή αύξηση της κερδοφορίας της. Στα 50 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο, ακολουθώντας με συνέπεια μια δυναμική στρατηγική ανάπτυξης και επενδύσεων, η εταιρεία έχει καθιερωθεί σε ηγετική θέση σε Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Κατέχει την 1η θέση σε νοσοκομειακές πωλήσεις στην Ελλάδα. Διατηρεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη . Κάνει πρωταθλητισμό στις εξαγωγές, με περίπου το 80% της παραγωγής να εξάγεται σε 52 χώρες όπου και κατέχει σημαντικά μερίδια αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο εκδηλώσεις – θεσμούς για τον χώρο της επιχειρηματικότητας αλλά και του φαρμάκου. Πιο αναλυτικά, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 21η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της υπευθυνότητας στο πρόσωπο κορυφαίων επιχειρηματιών. Παράλληλα, ο εκδοτικός οργανισμός Active Business Publishing διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά, υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΦΕΧ και ΣΕΙΒ την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας «Salus Index 2015». στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Μην αμελείς την θεραπεία σου για τον καρκίνο του προστάτη

Η Roche "ρίχνει" 500 εκατ. δολάρια σε νέο παγκόσμιο κέντρο

Φέτος φέρσου έξυπνα - Εμβολιάσου έγκαιρα

Για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την κατανόηση  της αναγκαιότητας εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων αλλά και την χρήση μάσκας, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης .

«Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον» : Νέα εκστρατεία για την πανδημία από την Novartis

«Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον» είναι το moto της νέας κοινωνικής εκστρατείας της Novartis Hellas για το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19 που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα .

AstraZeneca διάκριση: Έλαβε Bronze βραβείο για το πρόγραμμα «Προστατεύουμε το περιβάλλον… με πράξεις!»

Bronze βραβείο απέσπασε η AstraZeneca στα φετινά Environmental Awards για το πρόγραμμα περιβαλλοντικής προστασίας «Προστατεύουμε το περιβάλλον… με πράξεις!» λαμβάνοντας Bronze βραβείο στην ενότητα “Organization and Process Innovation” και την κατηγορία “Environmental CSR”.