Βραβεία

Βραβείο εξωστρέφειας για την Boehringer

Βραβείο εξωστρέφειας για την Boehringer

Βραβείο απέσπασε η Boehringer Ingelheim Hellas  για την Εξωστρέφεια το οποίο δικαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να παραμείνει στην Ελλάδα.

 Με αφορμή τη βράβευση της Boehringer Ingelheim Hellas με το βραβείο Εξωστρέφειας στη διάρκεια της εκδήλωσης “Creative  Business Awards 2017, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Hellas, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης ανέφερε:

«Το βραβείο αυτό δικαιώνει για μια ακόμη φορά τη στρατηγική επιλογή και-επιμονή της εταιρείας μας να παραμένει εδώ, να στηρίζει εδώ, και να επενδύει έμπρακτα στην Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον αποτελούμε ένα πολύ καλό παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον τρόπο που μπορεί η φαρμακοβιομηχανία να συμβάλει στην ανόρθωση της οικονομίας της πατρίδας μας, επιπρόσθετα της συμβολής της στην υγεία του πληθυσμού και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας.  Για το λόγο αυτό  θεωρούμε ότι αξίζει να δοθούν από την πολιτεία κίνητρα για την εγχώρια παραγωγή, προκειμένου να μιμηθούν το παράδειγμά μας και οι άλλες φαρμακευτικές εταιρείες, αποφασίζοντας την αύξηση της παραγωγής των καινοτόμων φαρμάκων στην Ελλάδα”.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021

Απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα στον Μωυσή Ελισάφ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ε.Ε.Ι.Κ.: Βραβείο για την “Καλύτερη Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση Συλλόγου Ασθενών με τους Φορείς"

Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης: Ο επίτιμος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης Δημήτρης Κοντοπίδης κατά την παραλαβή του βραβείου μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου  Άννα Σπίνου, ανέδειξε τον κομβικό ρόλο των εκπροσώπων των ασθενών στην επίτευξη άμεσης πρόσβασης στις καινοτόμες θεραπείες και στην ευρύτερη χάραξη πολιτικής Υγείας.

Η διάκριση της Power Health ως Εταιρεία της Χρονιάς

Η πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Power Health απέσπασε τον τιμητικό τίτλο «Εταιρεία της Χρονιάς» στα Supplement Awards 2021 αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κορυφαία θέση της στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Σημαντικές διακρίσεις για την Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2021

Allergan Aesthetics: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε στην Allergan Aesthetics το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Ενέσιμες Θεραπείες, για τη συνολική προσφορά της εταιρείας στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από επαγγελματίες υγείας και θεραπευόμενους.

H AbbVie στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

AbbVie: Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το κοινωνικό και επιχειρηματικό αποτύπωμα της AbbVie η οποία εργάζεται καθημερινά για να επιτύχει μία ισορροπημένη σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης στην κοινωνία μέσα από την ασφάλεια και την καινοτομία των θεραπειών της, τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και βελτίωση του συστήματος υγείας, τη δέσμευσή της σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και την επένδυση σε στρατηγικές που επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τους εργαζομένους της.

Διάκριση ELPEN για την ενεργό συμβολή της στην απασχόληση

ELPEN: Η απονομή της σχετικής τιμητικής διάκρισης έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής  αριστείας «Diamonds of The Greek Economy 2021», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 στην Αθήνα παρουσία επιχειρηματιών, στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Πολιτείας και θεσμικών συλλογικών φορέων.