Επιχειρηματικά

SofMedica: Είσοδος στην Ουγγρική αγορά με επένδυση 5 εκατομμ. ευρώ για τον εξοπλισμό Νοσοκομείων της Χώρας

SofMedica: Είσοδος στην Ουγγρική αγορά με επένδυση 5 εκατομμ. ευρώ για τον εξοπλισμό Νοσοκομείων της Χώρας

SofMedica: Η είσοδος στην Ουγγρική αγορά σηματοδοτείται από την επένδυση 5 εκατομμυρίων ευρώ, για τον εξοπλισμό δημοσίων και ιδιωτικών Νοσοκομείων της Χώρας με τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, στα οποία ανήκει και το εμβληματικό σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής, da Vinci.

Η SofMedica, εταιρεία- ορόσημο στον κλάδο της Ρομποτικής Χειρουργικής στην Ευρώπη, αποφασίζει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ουγγαρία, σε συνέχεια της ήδη επιτυχημένης πορείας της στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας, δεν είναι άλλος, από το να αναδειχθεί στον κορυφαίο πάροχο προϊόντων Iατροτεχνολογίας, με σκοπό την αντιμετώπιση των πλέον θανατηφόρων παθήσεων, όπως ο καρκίνος και οι καρδιαγγειακές παθήσεις.

Η είσοδος στην Ουγγρική αγορά σηματοδοτείται από την επένδυση 5 εκατομμυρίων ευρώ, για τον εξοπλισμό δημοσίων και ιδιωτικών Νοσοκομείων της Χώρας με τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, στα οποία ανήκει και το εμβληματικό σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής, da Vinci. Πολύ σύντομα, λοιπόν, οι κάτοικοι της Ουγγαρίας θα επωφεληθούν από τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Ρομποτικής Χειρουργικής, όπως ο μειωμένος χρόνος νοσηλείας, οι λιγότερες μετεγχειρητικές επιπλοκές και η καλύτερη ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Aξίζει να σημειωθεί, ότι το περασμένο έτος περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια ασθενείς, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα μοναδικά οφέλη του da Vinci, μέσω μίας βάσης 6.000 εγκατεστημένων ανά τον κόσμο συστημάτων Ρομποτικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Σοφιανός – Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SofMedica Group- δήλωσε σχετικά: «Σκοπός μας είναι να συνεργαστούμε με όλους τους αρμόδιους Φορείς και να οικοδομήσουμε μία μακροπρόθεσμη συνεργασία, με στόχο την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης του συστήματος Υγείας στην Ουγγαρία, αλλά και την παροχή βέλτιστης Ιατρικής Τεχνολογίας προς τους επαγγελματίες Υγείας της Χώρας.

Όπως έχουμε εξάλλου αποδείξει, μέσω των συνεργασιών μας με φημισμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους επαγγελματίες Υγείας διαρκή επιμόρφωση, που κατ’ αποτέλεσμα θα οδηγήσει στη διαθεσιμότητα των βέλτιστων ιατρικών τεχνολογιών προς όφελος όλων των ασθενών.

Η απόφαση της εισόδου στην αγορά της Ουγγαρίας ήρθε ως αποτέλεσμα συζητήσεων με επαγγελματίες του Κλάδου, οι οποίοι εξέφρασαν την ανάγκη πρόσβασης σε καινοτόμες ιατρικές τεχνολογίες, όπως η Ρομποτική Χειρουργική, η βρογχοσκόπηση, η ογκολογική διάγνωση και τα συστήματα παρακολούθησης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Η επέκταση της εταιρείας στην Ουγγρική αγορά συνοδεύεται από ένα φιλόδοξο πλάνο στελέχωσης από μηχανικούς Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και πεπειραμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα ενταχθούν στο δυναμικό μας».

«Η 22ετής σχέση μας με μια σειρά κορυφαίων εταιρειών Ιατροτεχνολογίας, καθώς και με στρατηγικούς προμηθευτές, όπως η Intuitive, σε συνδυασμό με τα 32 καταξιωμένα προγράμματα Ρομποτικής Χειρουργικής που έχουμε αναπτύξει ήδη, εγγυώνται την επιτυχημένη πορεία της SofMedica στην Ουγγρική αγορά.», ανέφερε ο Χάρης Παλαόντας – Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SofMedica.

Η SofMedica, στα πλαίσια της επέκτασής της στην αγορά της Ουγγαρίας, σχεδιάζει να παράσχει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο καινοτόμων ιατρικών τεχνολογιών, συνοδευόμενο από πλήρη κλινική και τεχνική υποστήριξη. Eπιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες Υγείας της Χώρας να εκπαιδευτούν και καταρτιστούν πλήρως στις νέες τεχνολογίες, μέσα από το εξειδικευμένο Κέντρο εκμάθησης και προσομοίωσης, ISLE Academy (Innovation, Simulation, Learning, Ecosystem), καθώς και μέσω άλλων φημισμένων Κέντρων κατάρτισης στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ημικρανία : Επαναστατική μέθοδος αντιμετώπισης

Ανοσία : Μελέτες για την επίτευξη εμβολίων με εξουδετερωτική δράση

Ο Αλέξανδρος Μπέρλερ στο Healthweb.gr: Σε καλό δρόμο είναι η Ελλάδα για τον Ψηφιακό μετασχηματισμό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» –  Παραδόθηκαν σήμερα η Ουρολογική–Πλαστική Χειρουργική Μονάδα και η ΜΕΘ Νεογνών. 

Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα από την AstraZeneca

«Εάν είσαι άνω των 50 ετών, ενεργός καπνιστής ή έχεις διακόψει το κάπνισμα τα τελευταία 15 χρόνια, μην περιμένεις! Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα μπορεί να σώσει τη ζωή σου. Συμβουλέψου σήμερα το γιατρό σου για τον προσυμπτωματικό έλεγχο».

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια : Αυτά είναι τα συμπτώματα

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια : Είναι η κατάσταση, στην οποία οι νεφροί σταματούν ξαφνικά να λειτουργούν, με αποτέλεσμα τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού, τα υγρά και οι ηλεκτρολύτες να συσσωρεύονται στο σώμα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.

Στερεότυπα και σεξιστικές αναφορές στο διαφημιστικό σποτ για τη γονιμότητα ακυρώνουν το συνέδριο

Το προωθητικό βίντεο του συνεδρίου όπως και το κείμενο της πρόσκλησης εγείρουν σοβαρά ζητήματα και δεν επιτρέπουν την συμμετοχή μου ούτε με την ιδιότητα του Δημάρχου ούτε με την ιδιότητα του επιστήμονα

Διπλή βράβευση για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Διπλή βράβευση για την οικογένεια εταιρειών Johnson & Johnson η οποία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Η Pfizer Hellas για 8η χρονιά υποστηρικτής της Ομάδας Αιγαίου

Pfizer Hellas: Για 8η χρονιά η Pfizer Hellas υποστηρίζει το έργο της Ομάδας Αιγαίου. Η δωρεά των 10.000 ευρώ προς την Ομάδα Αιγαίου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas για την ενίσχυση δράσεων που προάγουν την προληπτική ιατρική και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού από μαθητές Κολλεγίου

Η κα. Δαμαλή αναφέρει πως «Οι νέοι θα έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες από ειδικούς που θα απαντούν και στις ερωτήσεις τους, ώστε να συλλέξουν οι ίδιοι τα στοιχεία που χρειάζονται για να πορευτούν στην εφηβική αλλά και στη μετέπειτα πορεία τους, έχοντας αξιόπιστες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα άγχη και τους προβληματισμούς τους».