Επιχειρηματικά

MilliporeSigma θεραπεία κύτταρα: Εγκαινιάζεται νέα πλατφόρμα παραγωγής

MilliporeSigma θεραπεία κύτταρα: Εγκαινιάζεται νέα πλατφόρμα παραγωγής

Η MilliporeSigma εγκαινιάζει την πλατφόρμα παραγωγής φακών για θεραπείες κυττάρων και γονιδίων

MilliporeSigma θεραπεία κύτταρα: Η MilliporeSigma κυκλοφόρησε την πλατφόρμα παραγωγής φακών VirusExpress, ενισχύοντας τις δυνατότητες παραγωγής ιογενών φορέων. Αυτή η νέα πλατφόρμα συμβάλλει στην υπερνίκηση των προκλήσεων της παραγωγής φακών και μπορεί επίσης να μειώσει το χρόνο ανάπτυξης της διαδικασίας κατά περίπου 40%, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μια κυτταρική γραμμή ανάρτησης και όχι ένα σύστημα παραγωγής που βασίζεται σε προσκολλητές και συνδυάζεται με ένα χημικά καθορισμένο μέσο κυτταρικής καλλιέργειας και μια διαδικασία που έχει ενσωματωμένη επεκτασιμότητα. Η χρήση μιας μορφής καλλιέργειας εναιωρήματος μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη της διαδικασίας. Επιτρέπει επίσης υψηλότερες αποδόσεις από κάθε παρτίδα ιού, με αποτέλεσμα περισσότερες δόσεις ασθενών. Η μορφή καλλιέργειας αναστολής είναι επίσης ευκολότερο να κλιμακωθεί, ενώ είναι λιγότερο ένταση εργασίας. Επιπλέον, το χημικά καθορισμένο μέσο εξαλείφει τις ανησυχίες για την ασφάλεια, τη ρύθμιση και την αλυσίδα εφοδιασμού που σχετίζονται με ζωικά και ανθρώπινα υλικά.

Η πλατφόρμα προσφέρει μια απλοποιημένη ροή εργασιών προς τα πάνω, διευκολύνοντας τη διαχείριση, προσαρμογή και κλιμάκωση των διαδικασιών. Επιπλέον, η ευέλικτη αδειοδότηση επιτρέπει στις εταιρείες να κατασκευάζουν διανύσματα χρησιμοποιώντας είτε τις δυνατότητες κατασκευής συμβολαίων της MilliporeSigma, μια ανάπτυξη συμβολαίων τρίτου μέρους και έναν κατασκευαστικό οργανισμό ή μια εσωτερική ανάπτυξη.

«Οι κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες προσφέρουν τη δυνατότητα για θεραπευτικές θεραπείες και αναπτύσσονται και εμπορευματοποιούνται στο μισό χρόνο που χρειάζονται παραδοσιακές θεραπείες», δήλωσε η Angela Myers, επικεφαλής του Gene Editing & Novel Modalities στο MilliporeSigma, σε δελτίο τύπου της εταιρείας «Δεσμευόμαστε να επιταχύνουμε την παραγωγή κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών με απώτερο στόχο να κάνουμε αυτές τις σωστές θεραπείες σε ασθενείς γρηγορότερα. Αυξάνοντας τις αποδόσεις δόσης και μειώνοντας δραματικά τον χρόνο ανάπτυξης της διαδικασίας, αυτή η νέα πλατφόρμα θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο “.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κυτταρική θεραπεία καινοτομία: νέα τεχνική βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία

Τα πειράματα για τον covid-19 και οι δαπάνες για τις φαρμακοβιομηχανίες

Η νανο-ραδιομετρική ως καινοτόμο μέσω απεικόνισης των όγκων

ΔΕΠΑ: Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Υδρογόνου

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Υδρογόνου Χθες, πραγματοποιήθηκε το πάνελ των CEO με θέμα «Όραμα και πορεία προς το μέλλον», συντόνισε ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Thierry Breton και συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κ.Ξιφαράς.

Πλατφόρμα ενημέρωσης για την σιδηροπενία και τη σιδηροπενική αναιμία

Για την μεγάλη σημασία του σιδήρου στην υγεία και ευεξία μας μπορούμε να ενημερωθούμε από μία ανανεωμένη πλατφόρμα μαθαίνοντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη σιδηροπενία και τη σιδηροπενική αναιμία . Δημιουργήθηκε , με την υποστήριξη των Vifor Pharma και GENESIS Pharma.

Με την συνένωση της Mylan και Upjohn ‘’γεννήθηκε’’ η Viatris

Η Viatris Inc. (NASDAQ: VTRS) ξεκινά σήμερα τη λειτουργία της μετά την επιτυχημένη συνένωση της Mylan και της Upjohn, θυγατρικής της Pfizer. Χάρη στη συνένωση των δύο αυτών  αλληλοσυμπληρούμενων εταιρειών, η Viatris  κατέχει πλέον την εξειδίκευση στους τομείς της επιστήμης, της παραγωγής και της διανομής με αποδεδειγμένες ρυθμιστικές, ιατρικές και παγκόσμιες εμπορικές ικανότητες, για να προσφέρει υψηλής ποιότητας φάρμακα σε ασθενείς σε περισσότερες από 165 χώρες.

Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την ορθή χρήση των φαρμάκων

«Παίρνω αυτό το φάρμακο αρκετό καιρό, δεν πειράζει να το σταματήσω για λίγο.Αποφάσισα να μην επιβαρύνω τον οργανισμό μου με πολλά φάρμακα. Θα παίρνω τη θεραπεία μου μόνο όταν αισθάνομαι κάποιο σύμπτωμα.Παίρνοντας κάθε μέρα φάρμακα, νιώθω σαν να είμαι σοβαρά άρρωστη.Όμως εγώ αισθάνομαι μια χαρά. Ας τα σταματήσω για λίγο».