Επιχειρηματικά

MilliporeSigma θεραπεία κύτταρα: Εγκαινιάζεται νέα πλατφόρμα παραγωγής

MilliporeSigma θεραπεία κύτταρα: Εγκαινιάζεται νέα πλατφόρμα παραγωγής

Η MilliporeSigma εγκαινιάζει την πλατφόρμα παραγωγής φακών για θεραπείες κυττάρων και γονιδίων

MilliporeSigma θεραπεία κύτταρα: Η MilliporeSigma κυκλοφόρησε την πλατφόρμα παραγωγής φακών VirusExpress, ενισχύοντας τις δυνατότητες παραγωγής ιογενών φορέων. Αυτή η νέα πλατφόρμα συμβάλλει στην υπερνίκηση των προκλήσεων της παραγωγής φακών και μπορεί επίσης να μειώσει το χρόνο ανάπτυξης της διαδικασίας κατά περίπου 40%, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μια κυτταρική γραμμή ανάρτησης και όχι ένα σύστημα παραγωγής που βασίζεται σε προσκολλητές και συνδυάζεται με ένα χημικά καθορισμένο μέσο κυτταρικής καλλιέργειας και μια διαδικασία που έχει ενσωματωμένη επεκτασιμότητα. Η χρήση μιας μορφής καλλιέργειας εναιωρήματος μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη της διαδικασίας. Επιτρέπει επίσης υψηλότερες αποδόσεις από κάθε παρτίδα ιού, με αποτέλεσμα περισσότερες δόσεις ασθενών. Η μορφή καλλιέργειας αναστολής είναι επίσης ευκολότερο να κλιμακωθεί, ενώ είναι λιγότερο ένταση εργασίας. Επιπλέον, το χημικά καθορισμένο μέσο εξαλείφει τις ανησυχίες για την ασφάλεια, τη ρύθμιση και την αλυσίδα εφοδιασμού που σχετίζονται με ζωικά και ανθρώπινα υλικά.

Η πλατφόρμα προσφέρει μια απλοποιημένη ροή εργασιών προς τα πάνω, διευκολύνοντας τη διαχείριση, προσαρμογή και κλιμάκωση των διαδικασιών. Επιπλέον, η ευέλικτη αδειοδότηση επιτρέπει στις εταιρείες να κατασκευάζουν διανύσματα χρησιμοποιώντας είτε τις δυνατότητες κατασκευής συμβολαίων της MilliporeSigma, μια ανάπτυξη συμβολαίων τρίτου μέρους και έναν κατασκευαστικό οργανισμό ή μια εσωτερική ανάπτυξη.

«Οι κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες προσφέρουν τη δυνατότητα για θεραπευτικές θεραπείες και αναπτύσσονται και εμπορευματοποιούνται στο μισό χρόνο που χρειάζονται παραδοσιακές θεραπείες», δήλωσε η Angela Myers, επικεφαλής του Gene Editing & Novel Modalities στο MilliporeSigma, σε δελτίο τύπου της εταιρείας «Δεσμευόμαστε να επιταχύνουμε την παραγωγή κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών με απώτερο στόχο να κάνουμε αυτές τις σωστές θεραπείες σε ασθενείς γρηγορότερα. Αυξάνοντας τις αποδόσεις δόσης και μειώνοντας δραματικά τον χρόνο ανάπτυξης της διαδικασίας, αυτή η νέα πλατφόρμα θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο “.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κυτταρική θεραπεία καινοτομία: νέα τεχνική βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία

Τα πειράματα για τον covid-19 και οι δαπάνες για τις φαρμακοβιομηχανίες

Η νανο-ραδιομετρική ως καινοτόμο μέσω απεικόνισης των όγκων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια : Αυτά είναι τα συμπτώματα

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια : Είναι η κατάσταση, στην οποία οι νεφροί σταματούν ξαφνικά να λειτουργούν, με αποτέλεσμα τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού, τα υγρά και οι ηλεκτρολύτες να συσσωρεύονται στο σώμα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.

Στερεότυπα και σεξιστικές αναφορές στο διαφημιστικό σποτ για τη γονιμότητα ακυρώνουν το συνέδριο

Το προωθητικό βίντεο του συνεδρίου όπως και το κείμενο της πρόσκλησης εγείρουν σοβαρά ζητήματα και δεν επιτρέπουν την συμμετοχή μου ούτε με την ιδιότητα του Δημάρχου ούτε με την ιδιότητα του επιστήμονα

Διπλή βράβευση για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Διπλή βράβευση για την οικογένεια εταιρειών Johnson & Johnson η οποία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Η Pfizer Hellas για 8η χρονιά υποστηρικτής της Ομάδας Αιγαίου

Pfizer Hellas: Για 8η χρονιά η Pfizer Hellas υποστηρίζει το έργο της Ομάδας Αιγαίου. Η δωρεά των 10.000 ευρώ προς την Ομάδα Αιγαίου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas για την ενίσχυση δράσεων που προάγουν την προληπτική ιατρική και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού από μαθητές Κολλεγίου

Η κα. Δαμαλή αναφέρει πως «Οι νέοι θα έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες από ειδικούς που θα απαντούν και στις ερωτήσεις τους, ώστε να συλλέξουν οι ίδιοι τα στοιχεία που χρειάζονται για να πορευτούν στην εφηβική αλλά και στη μετέπειτα πορεία τους, έχοντας αξιόπιστες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα άγχη και τους προβληματισμούς τους».

DEMO ΑΒΕΕ : Συμμετείχε στο 19ο πανελλήνιο διαβητολογικό συνέδριο

DEMO ΑΒΕΕ : Το 19ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο αποτέλεσε τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων πανελλήνιων συνεδρίων, και έχει πλέον καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες επιστημονικές διοργανώσεις  της Διαβητολογικής κοινότητας.

O Πρέσβης των Η.Π.Α. κ. Pyatt στις εγκαταστάσεις της Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Pfizer: Επίσκεψη του Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κου. Geoffrey R. Pyatt και της Προξένου των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη κας. Elizabeth K. Lee στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer με αφορμή τον 1 χρόνο λειτουργίας του Κέντρου στη Θεσσαλονίκη.