Επιχειρηματικά

Η Boehringer Ingelheim σχεδιάζει 3ετή επέκταση $ 84 εκατομμυρίων στο Μεξικό

Η Boehringer Ingelheim σχεδιάζει 3ετή επέκταση $ 84 εκατομμυρίων στο Μεξικό

της Νικολέτας Ντάμπου

Η Boehringer Ingelheim σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια σημαντική επένδυση στις τρεις παραγωγικές της εγκαταστάσεις στο Μεξικό τα επόμενα τρία χρόνια, ξεκινώντας από εκείνη που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Μεξικού,  όπου παράγει  φάρμακα για το διαβήτη.  

Η φαρμακοβιομηχανία δήλωσε ότι θα επενδύσει περίπου το 1 δισεκατομμύριο μεξικάνικες πεσούς (52 εκατομμύρια δολάρια) κατά τα επόμενα δύο χρόνια στο Xochimilco, ένα ποσό που θα ενισχύσει την παραγωγική ικανότητα. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η παραγωγή σε 2,5 δισ. Δισκία ετησίως το 2028 από περίπου 1,6 δισ. Δισκία τώρα.

Η επέκταση των εργοστασίων  θα επιτρέψει στη γερμανική φαρμακοβιομηχανία να αυξήσει την εξαγωγική ικανότητα στις ΗΠΑ, καθώς και στην Αργεντινή, την Κολομβία και τη Βραζιλία, ανακοίνωσε ο Miguel Salazar, Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer στο Μεξικό, την Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική.

Η επέκταση στο εργοστάσιο του Xochimilco αποτελεί μέρος ενός επενδυτικού σχεδίου που θα επενδύσει 1,6 δισεκατομμύρια πέσος (84 εκατομμύρια δολάρια) μέχρι το 2023 για την τόνωση της παραγωγής και στις τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις της χώρας, σύμφωνα με τις εκθέσεις του Manufacturing Chemist .

Η επέκταση στο Μεξικό έρχεται καθώς η εταιρεία έχει κάνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα νεότερα, πιο σύνθετα προϊόντα, σε αντίθεση με τα παλαιότερα προϊόντα που είναι ευκολότερα κατασκευαστικά.  

Πέρυσι, η Boehringer άρχισε να κατασκευάζει μια εγκατάσταση έρευνας και ανάπτυξης αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων στη Γερμανία, όπου θα αναπτύξει και θα κατασκευάσει πιο σύνθετα δισκία. Παράλληλα, κινείται η παραγωγή των λεγόμενων “παλαιότερων, ευκολότερων στην παρασκευή φαρμάκων” σε άλλες περιοχές παγκοσμίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κοινές επενδύσεις από Novo Nordisk - Πανεπιστήμιο του Toronto για καλό σκοπό

Lavipharm:Μεγάλος χορηγός του Be Rare Finish Line Run powered by MDA

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Συμμετοχή της ΔΕΠΑ στη Στρογγυλή Τράπεζα για τη χρήση υδρογόνου σε κτίρια της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας

ΔΕΠΑ: Τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Στρογγυλής Τράπεζας (Roundtable) για τη χρήση υδρογόνου σε κτήρια (Hydrogen for Buildings) της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας για το Καθαρό Υδρογόνο (European Clean Hydrogen Alliance), με τη συμμετοχή 30 Διευθυνόντων Συμβούλων των εταιρειών-μελών, MKO, καθώς και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Βιομηχανικών Συνδέσμων. Της συνεδρίασης ηγήθηκαν οι τρεις συμπροεδρεύοντες της Στρογγυλής Τράπεζας κ.Volkmar Denner (BOSCH GMBH), κ.Κωνσταντίνος Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας) και  η κα.Marie-Pierre Fauconnier (SIBELGA), με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Θέρμανσης (EHI). 

Tρεις ψηφιακές τάσεις υγείας που επηρεάζουν τους επενδυτές το 2021

Οι επενδυτές παρατήρησαν επικεντρώνονται πλέον σε εταιρείες που ειδικεύονται στην τηλεθεραπεία, την παρακολούθηση απομακρυσμένων ασθενών και άλλες τεχνολογικές πλατφόρμες που διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ ειδικών.

Το πρώτο ξενοδοχείο - συνεδριακός χώρος κορωνοϊού στη Σιγκαπούρη - Οι πρώτες κρατήσεις

Ένα ασφαλές ξενοδοχείο και συνεδριακό συγκρότημα covid free, όπου οι επισκέπτες επικοινωνούν μέσω ενδοεπικοινωνίας και έχουν ανάμεσά τους γυάλινα πάνελ δημιούργησε η Σιγκαπούρη

Η Evox Therapeutics επενδύει 95,4 εκατ. δολάρια για ανάπτυξη φαρμάκων

Τον περασμένο χρόνο, η Evox Therapeutics υπέγραψε συμμαχίες με δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Η χρηματοδότηση της σειράς C τοποθετεί τώρα τη βιοτεχνολογία για να προχωρήσει στην κλινική με τις δικές της θεραπείες που βασίζονται σε εξωσώματα.

Πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε την MDS

MSD: Απέκτησε την πιστοποίηση του Great Place to Work (CERTIFIED by Great Place to Work®), μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η Angelini Pharma Hellas δώρισε τεχνολογικό εξοπλισμό στο Χαμόγελο του Παιδιού

Angelini Pharma Hella: Η Angelini Pharmα Hellas προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης των παιδιών, στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία.

Η DEMO στήριξε Πολιτεία, ΜΚΟ και εργαζόμενους με δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ

DEMO: Για την DEMO επιτυχημένη επιχειρηματικότητα δεν αποτελεί μόνο η πρόοδος της εταιρείας και η επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, αλλά και η κοινωνική υπευθυνότητα και η βιώσιμη ανάπτυξη. 

Η Pfizer παρουσιάζει το Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας στην Πανεπιστημιακή κοινότητα

Pfizer Θεσσαλονίκη: Τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν το Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας (Hub) σε φοιτητές του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έπειτα από σχετική πρόσκληση, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, στις 19 Νοεμβρίου 2020.