Επιχειρηματικά

GENESIS Pharma: σταθερή πρωτιά στα Best Workplaces 2014

GENESIS Pharma: σταθερή πρωτιά στα Best Workplaces 2014

 

Την πρωτιά κρατάει η GENESIS Pharma στον θεσμό των επιχειρηματικών βραβείων Best Workplaces καθώς έλαβε φέτος το 12ο βραβείο για το καλύτερο με υψηλές προδιαγραφές εργασιακό περιβάλλον .

Δεκαοκτώ διακρίσεις μετράει συνολικά η GENESIS Pharma από το Great Place to Work®Institute αφού έχει τιμηθεί με τέσσερα ευρωπαϊκά βραβεία αλλά και με δύο ειδικά βραβεία για την πενταετή και δεκαετή συνεχή παρουσία της στην πρώτη δεκάδα της ελληνικής κατάταξης.

Το λοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών και δράσεων που έχει αναπτύξει η GENESIS Pharma εφαρμόζοντας μια συνεπή πολιτική για το ανθρώπινο δυναμικό της, προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους ασφάλεια, ελευθερία, προοπτικές εξέλιξης και αναγνώριση της δουλειάς τους.

Για το μυστικό της επιτυχίας και της διαχρονικής πρωτιάς στον διαγωνισμό Best Workplaces μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ευριπίδης, αναφέροντας ότι ‘’Δουλεύουμε πολλά χρόνια με συνέπεια και ειλικρίνεια, κάνοντας μια σημαντική επένδυση ώστε να διαμορφώσουμε εργασιακές συνθήκες που θα δίνουν σε όλους τους ανθρώπους μας κίνητρο, νόημα και ικανοποίηση. Ακόμη και τα τελευταία χρόνια της κρίσης, που αντιμετωπίσαμε ως φαρμακευτική εταιρεία ιδιαίτερες πιέσεις από τις πολιτικές λιτότητας στο φάρμακο, μέσα στους πρώτους στόχους μας ήταν να διατηρήσουμε όλες τις θέσεις εργασίας, αλλά και σχεδόν στο ακέραιο τις παροχές μας. Η επιλογή αυτή μας δικαιώνει σήμερα τόσο επιχειρηματικά, όσο και ηθικά. Πιστεύω πως, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους έχουμε καταφέρει αυτή την πρωτιά στο διαγωνισμό Best Workplaces που πάντα θα κρατάμε και που μας κάνει πολύ περήφανους γιατί προέρχεται από τους ίδιους μας τους ανθρώπους’’.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιώργος Συκιανάκης: Ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης συνεργασίας με την Menarini Hellas

Νέα Στρατηγική Συνεργασία για την ενίσχυση της προώθησης καταξιωμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το φαρμακευτικό λόμπι καταγγέλλει "ηλίθια" σχέδια πατεντών για πανδημία

Ως εκ τούτου, μια παραίτηση από την πνευματική ιδιοκτησία "που ενδεχομένως υπονομεύει αυτό που λειτούργησε τόσο καλά σε αυτή την πανδημία είναι βασικά εξωφρενικά ανόητο", δήλωσε ο Cueni. Είπε επίσης ότι η πρόταση για παραίτηση από τις πατέντες στις εξετάσεις ήταν "γελοία", καθώς δεν υπήρχε αγορά γενόσημων για τα διαγνωστικά. Ο Cueni δήλωσε ότι οι φαρμακευτικοί όμιλοι επικεντρώνονται στο να διασφαλίσουν ότι αυτό που λειτούργησε καλά στην αντιμετώπιση της COVID-19 δεν θα χαθεί ή θα διακυβευθεί για την ετοιμότητα σε μελλοντικές πανδημίες.