Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Sanofi Genzyme: διπλά στους ασθενείς με Σπάνιες Παθήσεις

Sanofi Genzyme: διπλά στους ασθενείς με Σπάνιες Παθήσεις

Η Sanofi Genzyme Ελλάδας υποστηρίζει  την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων .

 Η Sanofi Ελλάδας και η παγκόσμια επιχειρησιακή μονάδα  ειδικής φροντίδας Sanofi Genzyme με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων, συγκαταλέγονται στους βασικούς υποστηρικτές της εκδήλωσης με θέμα για τη φετινή χρονιά, «Με την έρευνα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες», που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (ΠΕΣΠΑ), μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τις Σπάνιες Παθήσεις (EURORDIS). Στην εκδήλωση συμμετέχουν ασθενείς και οι οικογένειές τους, φροντιστές, επαγγελματίες υγείας, ερευνητές, διαμορφωτές πολιτικής υγείας, ακαδημαϊκοί και φαρμακευτικές εταιρείες. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί μια συλλογή έργων τέχνης της Έκθεσης με τίτλο «Έκφραση Ελπίδας III», όπου οι ασθενείς με τα μοναδικά έργα τέχνης που δημιούργησαν στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις επιπτώσεις των αθροιστικών λυσοσωμικών νοσημάτων (LSDs).

Η ιστορία της Sanofi Genzyme στην Ελλάδα συμβαδίζει με την ιστορία των ασθενών”, αναφέρει ο Didier Cochet, General Manager Sanofi Genzyme Greece and Cyprus. “Οι ασθενείς αποτελούν την έμπνευσή μας και αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία 30 χρόνια καινοτομούμε επενδύοντας στην έρευνα για την ανακάλυψη νέων φαρμάκων με επίκεντρο τη βελτίωση της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους. Στη Sanofi Genzyme, δεν δεσμευόμαστε απλώς στην ανάπτυξη θεραπειών, αλλά είμαστε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση της πρόσβασης των Ελλήνων ασθενών στις θεραπείες που έχουν ανάγκη”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νέα εποχή για τα παιδιατρικά νοσοκομεία με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H Novartis Hellas επίσημος χορηγός του Spetsathlon 2022

Η Novartis Hellas θα είναι επίσημος υποστηρικτής του αθλητικού θεσμού Spetsathlon που θα λάβει χώρα στις Σπέτσες ξεκινώντας σήμερα στις 13 εώς 15 Μαΐου 2022, με την καμπάνια ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα «Baware».

Δύο υποτροφίες για σπουδές σε παραϊατρικά επαγγέλματα

Η MSD βρέθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης για την ετήσια συνάντηση της και πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης “Life Matters” που υλοποιεί, στήριξε το έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου στην αντιμετώπιση της γυναικείας κακοποίησης.

Εκδηλώσεις «Μαζί μια αγκαλιά» από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας,  ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η  Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για την προώθηση του εθελοντισμού και την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Κοινωνική συμμαχία για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία προσκαλεί θεσμούς, φορείς, οργανισμούς υγείας και πολίτες στη διαμόρφωση μίας κοινωνικής συμμαχίας για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα.Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, χαιρετισμό πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κυρία Μίνα Γκάγκα.

Τhe Enterprise Tour Golf Event

Ο πρώτος αγώνας του «The Enterprise Tour Golf Event» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 στο γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής»