Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η GENESIS Pharma στηρίζει την Κέλλυ Αραούζου

Η GENESIS Pharma στηρίζει την Κέλλυ Αραούζου

Την πρωταθλήτρια μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου στηρίζει ως χορηγός η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προετοιμασία της για συμμετοχή και διάκριση στην κορυφαία στιγμή του παγκόσμιου αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο το 2016.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, αναφέρθηκε στην απόφαση της εταιρείας: «Στηρίζουμε την προετοιμασία της Κέλλυς καταρχάς γιατί πιστεύουμε στην ίδια, στη θέληση και τις δυνατότητές της, αλλά και γιατί θεωρούμε πως η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι σήμερα απαραίτητη ώστε να ξεπεραστούν τα οικονομικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν αρκετά νέα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού. Ελπίζουμε αυτή η απόφασή μας να βρει μιμητές, καθώς όλοι οι αθλητές μας αξίζει να έχουν την πλήρη και έμπρακτη υποστήριξη που είναι τόσο απαραίτητη ώστε να μπορούν να δώσουν όλη τους την ενέργεια και την ψυχή στο άθλημά τους, χωρίς εμπόδια και δυσκολίες. Ευχόμαστε στην Κέλλυ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας και θα είμαστε δίπλα της σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας της».

Η Κέλλυ Αραούζου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την GENESIS Pharma και προσωπικά τον κ. Ευριπίδη. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις πως έχεις την υποστήριξη που απαιτείται σε μια προετοιμασία στην οποία σίγουρα η προσπάθεια και η θέληση μετράει πάνω από όλα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως απαιτεί και πόρους».

Η πρωταθλήτρια open water Κέλλυ Αραούζου έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες έως σήμερα και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις. Είναι γεννημένη το 1991 και είναι τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι πιο σημαντικές διεθνείς της διακρίσεις:
• 2008, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων: ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ κολύμβησης
• 2009, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων: χρυσό μετάλλιο στα 3χλμ και χάλκινο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας
• 2010, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας
• 2011, Παγκόσμιο Κύπελλο: χάλκινο μετάλλιο στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας
• 2012, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ και 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας
• 2013, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ team event, 4η θέση στα 5χλμ και στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας, 2η θέση στο test event 5χλμ ανοιχτής θάλασσας και 4η θέση στο test event 10χλμ ανοιχτής θάλασσας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

H ελληνική φαρμακοβιομηχανία σύμμαχος στο πολύτιμο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Οι εργαζόμενοι της Astellas ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του φορέα “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Sanofi Ελλάδας υποστηρίζει την ψυχική υγεία των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), η Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Sanofi προχώρησε σε μία σειρά δράσεων υποστήριξης της ψυχικής υγείας και ευεξίας ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Η πρώτη στέγη φιλοξενίας για ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

Το φιλανθρωπικό σωματείο Aurora – Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα πιστό στο όραμά του για έμπρακτη και ψυχολογική στήριξη ασθενών με αιματολογικά νοσήματα, πραγματοποίησε τα εγκαίνια της πρώτης στέγης φιλοξενίας στην Πάτρα.

Η Sanofi Ελλάδας παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή»

«Η διάγνωση ήταν Πολλαπλό Μυέλωμα…Πρώτη φορά το άκουγα. Ήταν τρομακτικό για εμένα και την οικογένειά μου… Η στήριξη του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, ήταν πολύ σημαντική.» Σε αυτά τα λόγια μιας ασθενούς με Πολλαπλό Μυέλωμα αντανακλάται το κενό πληροφόρησης του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο, αλλά και το βαρύ φορτίο της για τους ασθενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day”

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day” (We Actively Care For Tomorrow).Δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.