Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Νοσηλεία: Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar διοργανώνεται από τη “Νοσηλεία”

Νοσηλεία: Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar διοργανώνεται από τη “Νοσηλεία”

Νοσηλεία: Σας περιμένουμε το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Απριλίου στον Κήπο του κτηρίου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Φέτος, η Νοσηλεία διοργανώνει ένα μοναδικό Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Βazaar που αξίζει να επισκεφτείτε, έχοντας την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Πασχαλινό Bazaar

Στο Βazaar, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά είδη, σοκολατένια αυγά και άλλα γλυκίσματα, κατασκευές εθελοντών μας, διακοσμητικά και πολλά second hand είδη που πρόσφεραν με αγάπη φίλοι της Νοσηλείας.
Με κάθε αγορά, χαρίζετε ένα δώρο αξίας στους αγαπημένους σας και παρέχετε δωρεάν φροντίδα σε ευπαθείς ασθενείς που συμμετέχουν σε προγράμματα της Νοσηλείας.Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Απριλίου στον Κήπο του κτηρίου Ελλήνων Αρχαιολόγων (δίπλα στο Σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), από τις 10πμ μέχρι τις 8μμ να πραγματοποιήσετε τις πασχαλινές σας αγορές και να ενημερωθείτε για το έργο & τα προγράμματα της Νοσηλείας.Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τότε, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο https://eshop.nosilia.org.gr. Στο φιλανθρωπικό eshop μας παρέχεται μια μεγάλη ποικιλία από είδη διαφόρων ειδών, που συλλέχθηκαν με αγάπη από τους εθελοντές μας.

Η Νοσηλεία είναι πιστοποιημένος, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός και δραστηριοποιείται από το 2001 στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών, με όραμα την καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ασθενείς με σοβαρές παθήσεις (καρκίνο, εγκεφαλικό, άνοια κ.ά) και τους ηλικιωμένους, οι οποίοι δε μπορούν να μετακινηθούν από το σπίτι τους είτε λόγω της νόσου ή της ηλικίας τους. Μέσα από τις δράσεις της, επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κατ’ οίκον νοσηλεία και ανακουφιστική φροντίδα στους ασθενείς που έχουν ανάγκη και να υποστηρίζει παράλληλα τα μέλη των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected] |210 211 2395

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς η μουσική μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων;

Η διατήρηση της καρδιακής λειτουργίας σε δότες που δηλώνονται «νεκροί βάσει κυκλοφορικών κριτηρίων» θα μπορούσε να βελτιώσει την πρόσβαση στη μεταμόσχευση

ΚΕΦΙ Ημερίδα: Γυναίκα & Καρκίνος Παρακολουθώντας ένα Ογκολογικό Συμβούλιο

ΚΕΦΙ: Γυναίκα και Καρκίνος - Παρακολουθώντας ένα ογκολογικό συμβούλιο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η συμβολή της οργανωμένης κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την αυτονομία

ΕΣΑμεΑ: Ο κ. Βαρδακαστάνης πήρε μέρος στο δεύτερο πάνελ με τίτλο «Προς μια ισόρροπη οικονομική και κοινωνική πρόοδο: το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και ο αντίκτυπος του κοινωνικού διαλόγου σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο»

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά από τα μέλη του σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου η ανάβαση στο Πελίναιον όρος

ΣΚΠ Χίου: Μέλη και Yποστηρικτές του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου συγκεντρώθηκαν και φέτος ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο Πελιναίον όρος (1.297μ.) με σκοπό το προσκύνημα υπέρ Υγείας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.