Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΕΣΑμεΑ: Συλλυπητήρια στον Ιωάννη Βαρδακαστάνη για τον θάνατο της μητέρας του

ΕΣΑμεΑ: Συλλυπητήρια στον Ιωάννη Βαρδακαστάνη για τον θάνατο της μητέρας του

ΕΣΑμεΑ: "Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ενημερώνει για το θάνατο της μητέρας του προέδρου της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη, Ελένης. Συλλυπούμαστε βαθιά την οικογένειά της, τους συγγενείς, φίλους και οικείους της."

Ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης είναι ένας άνθρωπος με έντονη αγωνιστική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, έναν άνθρωπο που ασχολήθηκε σθεναρά με την κοινωνική και συνδικαλιστική οργάνωση του αναπηρικού κινήματος της Ελλάδας. Πάλεψε και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για την υλοποίηση της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ατόμων με Αναπηρία τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Αυτή την στιγμή, ωστόσο, η προσοχή δίνεται σε μια δυσάρεστη είδηση σε σχέση με την προσωπική του ζωή.

“Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ενημερώνει για το θάνατο της μητέρας του προέδρου της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη, Ελένης. Συλλυπούμαστε βαθιά την οικογένειά της, τους συγγενείς, φίλους και οικείους της. Η εξόδιος ακολουθία της εκλιπούσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Ρομιρίου Ζακύνθου. Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί δωρεά εις μνήμην στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «Οι Ποπολάροι». Λογαριασμός Σωματείου GR 84 0110 3450 0000 3452 9606 724.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΣΑμεΑ: Συνάντηση Βαρδακαστάνη - Σταϊκούρα για αυξήσεις στα αναπηρικά επιδόματα και άλλα οικονομικά θέματα

Πρόσκληση συμμετοχής στη Δράση Κατάρτισης Ανέργων για εξυπηρέτηση ΑμεΑ στο Δήμο Αθηναίων

Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2023

Θέσεις για συγγενείς ατόμων με αναπηρία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η συμβολή της οργανωμένης κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την αυτονομία

ΕΣΑμεΑ: Ο κ. Βαρδακαστάνης πήρε μέρος στο δεύτερο πάνελ με τίτλο «Προς μια ισόρροπη οικονομική και κοινωνική πρόοδο: το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και ο αντίκτυπος του κοινωνικού διαλόγου σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο»

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά από τα μέλη του σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου η ανάβαση στο Πελίναιον όρος

ΣΚΠ Χίου: Μέλη και Yποστηρικτές του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου συγκεντρώθηκαν και φέτος ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο Πελιναίον όρος (1.297μ.) με σκοπό το προσκύνημα υπέρ Υγείας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.