Χωρίς κατηγορία

Αυτοφροντίδα : Θρέψε την ψυχή και το σώμα σου

Αυτοφροντίδα : Θρέψε την ψυχή και το σώμα σου

Αυτοφροντίδα: Για να καταφέρεις να έχεις έναν υγιή οργανισμό θα πρέπει να απελευθερωθείς από όλα αυτά που σου δημιουργούν αρνητισμό και σε κρατάνε μακριά από την προσωπική σου ευδαιμονία.

Για να καταφέρεις να θρέψεις το σώμα σου και την ψυχή σου πρέπει πρώτα να κατανοήσεις και πώς θα το κάνεις αλλά και να είσαι σε θέση να πρώτα από όλα να υποστηρίξεις την ψυχική και σωματική υγεία σου ώστε να μπορέσεις να φροντίσεις αντίστοιχα και για την υγεία των υπολοίπων.

Τα περισσότερα άτομα ωστόσο επειδή έχουν πολλές υποχρεώσεις και πολλά άτομα να βοηθήσουνε μέσα στην ημέρα έστω και ενδόμυχα καταβάλλονται από άγχος και αυτό τους κάνει πολύ κακό επειδή έτσι μεταβάλλετε και η ψυχική τους υγεία και μετά αυτή ξεσπάει σε εμφάνιση σωματικών προβλημάτων που αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο το άτομο και τον οργανισμό του.

Γι αυτό πρέπει να σκεφτούμε ότι αν είναι σημαντικό για εμάς να φροντίζουμε τους άλλους, πόσο σημαντικό είναι να φροντίσουμε εμάς και όχι να κρυβόμαστε πίσω από την δικαιολογία της έλλειψης χρόνου όταν πρόκειτε για εμάς η πίσω από την δικαιολογία ότι τον λίγο ελεύθερο χρόνο που μας μένει πρέπει  να τον διαθέσουμε για τους άλλους.

Η σωματική δραστηριότητα κάνει πολύ καλό και εξυψώνει τα ενεργειακά σας παιδία, μπορεί  να σας χαρίσει ευεξία και εννοείτε να να σας κάνει να αποφύγετε τα καρδιακά προβλήματα.  Επίσης τρώτε καλά και πολύ υγιεινά.

Τέλος προσπαθήστε να ηρεμήσετε το μυαλό σας από διάφορους δαίμονες που χώνονται και σας το τριβελίζουν το μυαλό σας όλες τις ώρες που προσπαθείτε να χαλαρώσετε .Για να αποφύγετε αυτές τις σκέψεις ξεκινήστε διαλογισμό και θα δείτε για πότε θα καταφέρετε να απαλαγείτε. Ακόμα θα μπορούσατε να ξεκινήσετε yoga.

Θυμηθείτε ότι ένας καλός ύπνος είναι το άλφα και το ωμέγα αφού έτσι θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε ενέργεια και πολύ καλή θετική διάθεση. Επίσης είναι καλύτερο να πέσετε για ύπνο φροντίζοντας εσάς παρά να προτιμήσετε αυτόν τον χρόνο να τον σπαταλήσετε για να κάνετε κάποια άλλη δουλειά η οποία πολύ πιθανόν να σας γεμίσει αρνητική ενέργεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αυτοφροντίδα: Φρόντισε το εσωτερικό σου εγώ

Αυτοφροντίδα: Το υποσυνείδητο είναι η φωνή του οργανισμού μας

Αποδομώντας 5 βασικά στερεότυπα γύρω από την πολυσυζητημένη αυτοφροντίδα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι στρατηγικές καλοκαιρινής κατασκήνωσης των CDC που στοχεύουν στην πρόληψη της εξάπλωσης της COVID οδήγησαν σε «σχεδόν μηδενικές» μεταδόσεις.

«Τα ευρήματα αυτής της μελέτης επιβεβαιώνουν ότι οι πολυεπίπεδες στρατηγικές πρόληψης (για παράδειγμα, οι συχνές δοκιμές προσυμπτωματικού ελέγχου, η κάλυψη, η φυσική απόσταση και η τροποποίηση δραστηριότητας) συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου εισαγωγής και εξάπλωσης της COVID-19 σε χώρους θερινής κατασκήνωσης νέων.

Πόσο σεξ είναι αρκετό σε μία σχέση;

Αρκετό σεξ: Κάθε σχέση είναι μοναδική και κάθε άνθρωπος ικανοποιείται διαφορετικά. Τι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ως προς την συχνότητα της σεξουαλικής επαφής;

Στο 1,36% η θετικότητα στη Δράμα-Covid free η Μήλος-Αναλυτικά τα ποσοστά ανά περιοχή

Κορωνοϊός Θετικότητα: Το υψηλότερο ποσοστό ανάμεσα στις περιοχές εντοπίζεται στην Δράμα με θετικότητα 1,36% και ακολουθεί η Καβάλα με 1,19%. Την ίδια ώρα, Covid free είναι το νησί της Μήλου.

Ενάντια στην πολιτική Μπάιντεν για την αντιμετώπιση της covid-19 οι Ρεπουμπλικανοί

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι περίπου οι μισοί Αμερικανοί - αρκετά για την πλειοψηφία - τάσσονται υπέρ της απαίτησης από εργαζόμενους σε μεγάλες εταιρείες να εμβολιάζονται ή να ελέγχονται εβδομαδιαίως. Ο Μπάιντεν απαιτεί επίσης από τον στρατό, τους κυβερνητικούς εργολάβους και τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη να εμβολιαστούν.

Το dating στα χρόνια της εφηβείας

Έφηβοι ραντεβού: Είναι απολύτως φυσιολογικό για έναν έφηβο να ξεκινήσει τα ραντεβού. Δείτε πώς να προετοιμαστείτε, προετοιμάζοντας κι εκείνον μαζί.

Τα αντιπηκτικά μειώνουν το ποσοστό θανάτων από κορωνοϊό

Αντιπηκτικά Covid-19: Η θεραπεία με αντιπηκτικά ενδέχεται να μειώσει το ποσοστό θανάτων από Covid-19 κατά το ήμισυ. Πρόκειται σαφώς για ένα τεράστιο ποσοστό και δίνει ελπίδες για την πρώιμη αντιμετώπιση της νόσου.