Ρεπορτάζ Υγείας

Παράταση 14 μηνών για το επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών

Παράταση 14 μηνών για το επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών

Την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να δοθεί παράταση 14 μηνών στο ισχύον καθεστώς χορήγησης Βαρέων και Ανθυγιεινών επιδομάτων, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, στους εργαζόμενους στους Δήμους που είχαν καταλάβει το γραφείο του χθες το πρωί.

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός, η απόφαση του υπουργείου θα ψηφιστεί αμέσως στη Βουλή και έτσι δεν πρόκειται να γίνουν περικοπές από 1η Μαρτίου. Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι δήλωσαν πως είναι μεν ικανοποιημένοι για την νίκη που επετεύχθη μετά την κινητοποίηση τους, ωστόσο διεκδικούν την μονιμοποίηση του καθεστώτος για τα επιδόματα. Για τον λόγο αυτό πρόκειται να ζητήσουν ραντεβού με την ηγεσία του υπουργείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

1.388 νέα κρούσματα και 84 θάνατοι – Στους 549 οι διασωληνωμένοι

Ενθαρρυντικά τα νέα για τον Ιερώνυμο

3ο κύμα κορωνοϊού μετά τα Χριστούγεννα, δυσκολότερο από τα προηγούμενα

Παγώνη: 3ο κύμα κορωνοϊού μετά τα Χριστούγεννα και ενδέχεται να είναι δυσκολότερο από το δεύτερο, δήλωσε η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας-Πειραιά, μιλώντας στον Σκαϊ. “Έχουμε πολλά κρούσματα και πάνω από 3.000 νοσηλευόμενους, ενώ οι διασωληνωμένοι και οι θάνατοι αυξάνονται συνεχώς. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται νέοι άνθρωποι, 18-20 ετών.  Το τρίτο κύμα θα έρθει μετά τα […]

Διευκρινίσεις από τους ειδικούς για την υπερμετάδοση του κορωνοϊού

Σύμφωνα με τον κ. Μαγιορκίνη η Αττική αυτή την εβδομάδα συνέχισε να βελτιώνεται με περαιτέρω συρρίκνωση του δείκτη Rt. Η Θεσσαλονίκη σε σχέση με την Αττική διατηρεί υπερπενταπλάσιο επιδημικό φορτίο ενδεικτικό της μεγάλης έντασης της υπερμετάδοσης που βίωσε προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Μεγάλη απώλεια του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου

Κορωνοϊός θάνατος: Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος. Ένα μεγάλο κεφάλαιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας ήταν ο Μακαριστός Πατριάρχης Σερβίας κυρός Ειρηναίος όχι μόνο για το λαό που ποίμαινε αλλά και για τις θέσεις που πρέσβευε. Ο Πατριάρχης νοσηλεύτηκε στις 4 Νοεμβρίου και ενώ οι γιατροί περίμεναν να πάρει εξιτήριο σε δύο εβδομάδες, η  κατάσταση της υγείας […]