Ρεπορτάζ Υγείας

Η νυχτερινή έφοδος του Άδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Γεννηματά

Η νυχτερινή έφοδος του Άδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Γεννηματά

 

Στην πολιτική του νέου υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται ότι είναι οι έφοδοι καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του την Κυριακή το βράδυ .

Συγκεκριμένα ο υπουργός υγείας πραγματοποίησε ξαφνική επίσκεψη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας Γεώργιος Γεννηματάς αντικρίζοντας μία πολύ άσχημη κατάσταση με το νοσηλευτικό προσωπικό να είναι λιγοστό και να δεινοπαθούν για να καταφέρουν να φροντίσουν όλους τους ασθενείς . Επίσης , δεν λείπουν τα ράντζα . Ο ίδιος ανακοίνωσε την έφοδο του μέσω twitter γράφοντας: «Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου νυχτερινή έφοδο σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γ.Γεννηματάς. Το προσωπικό μάχεται σκληρά. Τους ευχαριστώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Έξαρση κρουσμάτων στο Ντουμπάι

Ανησυχία για τα «ορφανά» κρούσματα μετάλλαξης στην Ελλάδα- Τι λένε Βασιλακόπουλος και Σαρηγιάννης

Θετικός στον κορωνοϊό γιατρός του ΑΧΕΠΑ 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό του

ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκη: Θετικός στον κορωνοϊό γιατρός, 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό του. Ειδικευόμενος στρατιωτικός γιατρός σε κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, 35 ετών, παρουσίασε βήχα και πυρετό, 2 εβδομάδες αφότου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό. Το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, έδειξε την περασμένη Κυριακή ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και από τότε βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Εντοπίστηκαν δύο "ορφανά" μεταλλαγμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Μετάλλαξη κορωνοϊού: Δύο νέα "ορφανά" μεταλλαγμένα κρούσματα στην Ελλάδα.  Νέα κρούσματα της μετάλλαξης του κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, σε δύο διαφορετικές περιοχές, στην Αττική και την Κρήτη. Η μετάλλαξη κορωνοϊού εντοπίστηκε σε δύο κρούσματα, ένα στην Αττική και ένα στην Κρήτη. Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κοινότητα, γεγονός που προβληματίζει τους ειδικούς και τον ΕΟΔΥ.