Αποκλειστικά

Αποκλειστικό:Ο  Ελευθέριος Πάλλης είναι ο νέος αντιπρόεδρος του ΕΟΦ

Αποκλειστικό:Ο  Ελευθέριος Πάλλης είναι ο νέος αντιπρόεδρος του ΕΟΦ
ADMAN

της Νικολέτας Ντάμπου

Ο γιατρός Ελευθέριος Πάλλης είναι o νέος Αντιπρόεδρος του ΕΟΦ , με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης .

Ο υπουργός Υγείας όρισε το νέο ΔΣ του ΕΟΦ και στην  θέση του Αντιπροέδρου Β΄ του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων όρισε τον Χαράλαμπο Κανδηλώρο -Δ/νης  Οικονομικής Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης (ΣυΚΝΥ -ΚΕΤΕΚΝΥ ΑΕ), χωρίς αμοιβή.

Το ΦΕΚ του διορισμού δημοσιεύθηκε πριν λίγη ώρα . Διαβάστε το ΦΕΚ 

Τα υπόλοιπα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΦ  είναι τα εξής :

  • Η κυρία Αθηνά Κοντογιάννη του Ιωάννη -Λέκτορας Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ως τακτικό μέλος του ΔΣ στον ΕΟΦ, με αναπληρώτριά της την Μακρή Παναγιούλα -Νομικός.
  • Ο κύριος Χρήστος Κουρούσης, Ιατρός ειδικότητας Ιατρικής της Εργασία ορίστηκε ως τακτικό μέλος του ΔΣ του ΕΟΦ, με αναπληρώτριά την Μαρία Γάζου του Βασιλείου-Αναπλ. Καθηγήτρια Εργαστηρίου Βιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Ο Αντιπρόεδρος Α΄ του ΕΟΦ έχει εκτελεστικά καθήκοντα και ο Αντιπρόεδρος Β΄ είναι αρμόδιος για ζητήματα επιστημονικών ερευνών και δράσεων. Σε περίπτωση απουσίας του Προέδρου για οποιονδήποτε λόγο, τον αναπληρώνει κατά σειρά ο Α΄ ή ο Β΄ Αντιπρόεδρος. Η θητεία των ανωτέρω μελών ορίζεται από τις διατά ξεις της παρ. 3 του άρθρου 25 του ν. 3730/2008 (ΦΕΚ 262/τ.Α’/23-12-2008).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Στον αέρα ο έλεγχος στον ΕΟΠΥΥ μετά την κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Τελικά διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποκλειστικό : Στρεβλώσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης Υγειονομικού  Υλικού  στον ΕΟΠΥΥ

Στρεβλώσεις στις διαδικασίες που αφορούν στην αποζημίωση αναλώσιμου Υγειονομικού υλικού, εντοπίζονται στον  ΕΟΠΥΥ , σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με ορισμένες υποψηφιότητες ενόψει των αρχαιρεσιών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ) που αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 29/5/ 2022.

Αποκάλυψη: Παρατύπως είναι διοικήτρια η Καρποδίνη στον ΕΟΠΠΥ

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν έχει εκδοθεί το ΦΕΚ του διορισμού της διοικήτριας και της μη εκτελεστικής προέδρου στον ΕΟΠΠΥ.Ακούγονται πολλά σενάρια αλλά κανένα δεν μπορεί να φανεί λογικό.

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Καταργείται η ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Καταργείται ο ιστορικός μοναδικός ελεγκτικός μηχανισμός Υγείας , της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας . Πλήρης επιβεβαίωση του Healthweb.gr!

Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Δικαίωμα στην ελπίδα με έγκαιρη διάγνωση

Συνέντευξη στο healthweb.gr με τον κ. Χρήστο Δάκα. Για τις σπάνιες ασθένειες που απειλούν την ζωή των ασθενών και σε κάποιες περιπτώσεις  επιφέρουν χρόνια αναπηρία αλλά  κυρίως για την νωτιαία μυϊκή ατροφία , μίλησε στο healthweb.gr και την Νικολέτα Ντάμπου ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.