Πολιτική Υγείας

Στα κάγκελα ο Παύλος Πολάκης με τους ιδιοκτήτες διαγνωστικών

Στα κάγκελα ο Παύλος Πολάκης με τους ιδιοκτήτες διαγνωστικών

Στα ”κάγκελα” ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με τους ιδιοκτήτες των διαγνωστικών κέντρων ,λόγω της τριήμερης απεργίας που έχουν εξαγγείλει.

Ανυποχώρητοι είναι οι ιδιοκτήτες των διαγνωστικών οι οποίοι απεργούν στις 23, 24 και 25 Μαΐου, λόγω rebate και clawback που οδηγούν το 70% των εργαστηριων στο λουκέτο . 

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έκανε επίθεση στους γιατρούς και ιδιοκτήτες των διαγνωστικών κέντρων.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης έγραψε:

“Κάποιοι ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων ανακοινώνουν απεργία Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο πριν τις εκλογές (όταν η δουλειά θα είναι έτσι κι αλλιώς πολύ πεσμένη) για να διαμαρτυρηθούν για το claw back που τους επιβάλλει ο ΕΟΠΥΥ… Κάποιοι (όχι όλοι) γλυκάθηκαν φαίνεται με τις εξαγγελίες του Μητσοτάκη για εκχώρηση των μηχανημάτων των νοσοκομείων σε ιδιώτες (με δώρο τους εργαζόμενους ) και είπαν να βοηθήσουν το παιδί που δεν τραβάει μπας και κερδίσει τις ευρωεκλογές και υλοποιηθεί το deal μετά”

Στο υστερόγραφο της ανάρτησης, ο Παύλος Πολάκης καταλήγει:

“Υ.Γ. προς ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς: μην παίζετε το παιχνίδι της αντιπολίτευσης. ‘Αλλος ο ΕΟΠΥΥ του ’13-’14 και άλλος ο ΕΟΠΥΥ του ’19 …και το ξέρετε…”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Επεισόδια σε διαδηλώσεις στην Ολλανδία κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Προειδοποίηση της Pfizer & BioNTech για το διάστημα μεταξύ των δύο δόσεων του εμβολίου

Από τις 11 σήμερα ανοικτά προαιρετικά λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά μαγαζιά: Ανοιχτά μπορούν να είναι προαιρετικά σήμερα, Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο και οι επιχειρηματίες περιμένουν να συνεχιστεί και σήμερα η αυξημένη επισκεψιμότητα στα καταστήματα.

Ισχυρή σύσταση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων από την Πολιτική Προστασία

Πολιτική Προστασία: Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας ερμητικά, έχοντας πάντα υπόψη σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού.

Κεραμέως: Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία από 1/2

Κεραμέως: Επαναλειτουργία με τήρηση αυστηρών κανονισμών των Γυμνασίων και Λυκείων από Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Στις περιοχές με αυξημένο φορτίο τα λύκεια θα λειτουργούν εξ αποστάσεως με τηλεκπαίδευση. Ωστόσο τα λύκεια ειδικής αγωγής θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και στις περιοχές αυτές.